Lägger ner!

Allt det här känns som att det har med ett tidigare liv att gör! Från och med nu är det min historia och jag ska inte titta tillbaka utan jag ska titta framåt! Det känns nästan bäst så.

Tack och hej


En mycket glad tjeja ;)

Ja livet går vidare och jag är ganska trött på att säga punk! Men nu är det gjort och det känns så skönt. Mina senaste dagar har jag träffat nya människor och det är helt underbat. Även Platå challange, grymt kul och bra gjort! Garanterar ett lag nästa år.

Saker händer när man minst anar det, det är därför jag kan fortsätta att njuta av livet. Jag har lärt mig av mina misstag och blickar framåt =)

Ha en bra söndag.

PUSS

Börjar kännas lite bättre!

Idag känner jag mig glad, första dagen på jag kommer inte ihåg när. Jag ser fram emot att gå till jobbet och göra det jag är bäst på! Kan inte säga att jag inte har någon klump i magen, för det har jag. Men när fredagen är över då vet jag vad jag ska göra! Det känns faktiskt ganska skönt, men lite skrämmande. Fast då kanske jg kan lämna allt bakom mig och titta framåt. Nä nu ska jag inte tänka på det mer för då kommer jag bara att fundera vidare.. Nu ska jag äta frukost med LinaFina sen ska jag till jobbet, längtar hem till mamma och pappa också. Saknar att vara hemma, bara ligga och mysa i soffan. Nästa söndag, familjemiddag garanterat!

Puss och kram, ha en bra dag!

RSS 2.0