Party like a rockstar!

Helt underbart, jag har ont i hela kroppen.. Tack för peppen Carro, annars hade jag aldrig haft ont i armarna idag. Känns skönt att ha kommit igång. Jag går fram och tillbaka till jobbet varje dag, Tränar på mina lediga dagar på gymmet. Tur att nästan alla mina vänner tränar på ett eller annat sett. Imorgon är det ån jag ser fram emot. Även fast det var ett tag sen jag tränade så finns min kondition. Så det blir en bra start på stockholmshelgen. Idag är det Jc och Platå för hela slanten, från jobb till jobb.

Tog Med Chris Brown låtarna till jobbet idag, man måste ju kunna sjunga med imorgon. Har även lite kontakter till efterfesten haha.. Får kanske ta på oss partyblåsorna och slå klacka i taket =)

Nä dags att jobba vidare och den vanliga frågan varje torsdag, VEM SPELAR IKVÄLL?

Sorry!




You're not half the man you think you are
Save your words because you've gone too far
I've listened to your lies and all your stories
You're not half the man you'd like to be


Facebook även i norr haha..

Jag måste bara säga att ibland är jag så sjukt glad över att det finns facebook. Ni som känner mig väl vet att jag inte är född och uppvuxen i Linköping, utan jag har norrländskt blod i mina ådror. När ni alla pratar om barndomsvänner, då har jag inte så mycket att säga. Jag kan prata om dom, har ingen aning vad de har för sig idag eller om de ens bor kvar i norr. Ni kan springa på era barndomsvänner på stan, det måste ju vara sjukt kul. Det kan inte jag, eller jo om jag åker upp till Luleå och ställer mig på mitten av gågatan kanske jag skulle träffa någon. Inte ens säkert att jag känner igen dem. Därför är facebook såå sjukt bra. Jag har nämligen hittat massor av mina gamla vänner, framförallt Lisa som var en av mina bästa vänner och mina gamla grannar Linnéa och Petter. Roligt att titta på korten, haha.. Lisa kände jag igen, lika så Linnéa men Petter hade växt till sig lite haha..

Tänkte lägga upp en bild på mitt gamla hus, men eftersom blogg.se har lite problem idag gick inte det tyvärr..

My sweet life...

Ha ha ha, nu sitter jag hemma hos carro. Vi datanördar lite och ger varandra bilder som vi har samlat på oss under vår vänskap. Trött från igår, men det var ju sjukt kul. Älskar att dansa loss med Carroj på paltå. Alltid lika roligt! Lite grejer som jag fick!




Jag, Carro och Carro i Grekland =)



Midsommar 2008..

Sedan massa nakenbilder som är fööör barnförbjudna att lägga upp här..

Nä nu ska man kanske till Platå iaf!

Make Love NOT War!



Dagens Budskap: Make love not war!
Min nya T-shirt från JC, Helt klart värd de 129:- jag spenderade på den.

Kvällen har varit sjukt rolig, ännu en torsdag till Dj Kendo. Han kan verkligen få oss att dansa hela natten lång. Fast väldigt oväntat att vi stannade kvar till slutet, men det var helt klart värt det. Är ledig imorgon så jag börjat min helg bra!




JAG SAKNAR DIG!

I will never find another lover sweeter than you
sweeter than you
And I will never find another lover more precious than you
more precious than you

Nu dansar jag!

Fyf f*n vad roligt vi ska haaa! Jag är såå sjukt peppad. Vi ska till Stockholm och se Chris Brown. Jag, CarroF, CarroJ, Siggan och Sanna.. Nära nu, bara snart en vecka kvar. Skönt att komma bort för en stund. Helgen består av Chris Brown, Middag, Utgång(?), Shopping och suuuper mys. Nä nu måste jag dra mig, ska förbi Tuttis en sväng! Ville bara informera alla om att jag har såå mycket kul i mitt liv haha..


WOW!

Det är mycket nu, riktigt mycket. Flytten ligger nära, för att komma till målet. Är dock fortfarande lite osäker, vet inte om det är världens bästa idé. Testar man aldrig något så får man aldrig veta. Det är sista chansen nu. Samtidigt som att det skrämmer mig, så längtar jag lite. Saknar det gamla, jag trivdes även fast det var mitt beslut! Vi har inget att förlora, det vi gör är att vi når målet båda två. Just nu är det ett av de viktigaste sakerna i mitt liv. Kommer jag inte fram till målet, kommer den vara trasig för alltid. Jag vill inte vara trasig. För första gången i mitt knasiga liv, har jag valt en av alla 1000 olika vägar att ha mitt liv på. Planerna sträcker sig fram till 2010, därefter flyter det fram. Lyckas jag ta mig dit är jag sjukt nöjd och känner att jag gjort något med mitt liv. 



Något som är skönt är att jag inte alls känner mig sömnlös om nätterna, den här veckan har varit någon slags vänning på allt. Jag är trött runt tio elva någon gång och vaknar vid nio av mig själv. Idag tog jag lite sovmorgon eftersom jag inte börjar för ens ett! Dags att hoppa i duschen och göra sig fin till jobbet!

See Yaa!

I just cant let you go!




You don't even understand what this is doin to me,
everytime try to get away,
I just can't let you go,
you know what I'm sayin,
I just cant let you go!

I never ever wanna hurt ya
I just wanna love ya
I just wanna sex you up
I wanna give you everything you need,
thing you want,just lay down
let me love ya all night long

Måndagsklubben - OML!

Oh My Lord!



Ha ha, bästa kvällen på länge. Trion drog till vadstena - Magget! CarroFs snälla pappa körde oss dit efter tio, vi kom in och hade bestämt oss för att den här kvällen kommer bli bra. Jag och trion blev glatt överraskade när vi märkte att det inte bara var house hela kvällen! Vi körde gärnet och tänkte att det bara var vi på hela stället. Skönt att gå ut en kväll nykter, eftersom att jag skulle upp och jobba tidigt dagen efter. Sjukt bra musik hela kvällen, tror ionte det fanns en låt som jag inte tyckte om. Eller jo kanske en men resten var bra haha. Dansade non-stop hela kvällen, bara vi! visst kända ansikten, men vi splittrades inte som man alltid gör på Platå. Sen kom en ängel och hämtade oss och vi kom hem i säkerhet. Bättre människa får man fan leta efter! Tack som fan för en sjukt rolig kväll. Dags för a change, så att framtidsplanerna bli verklighet. Framtiden är mycket jobb, bli moster, stockholm och födelsedagar. Jag har mycket att se fram emot.

         

You, You don't really want to stay, no
You, but you don't really want to go-o
You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down

Kärlek - på riktigt!



Close your eyes, make a wish
And blow out the candlelight
For tonight is just your night
We're gonna celebrate all thru the night
Pour the wine, light the fire
Girl your wish is my command
I submit to your demands
I will do anything, girl you need only ask..

Söndagsmys!

Vaknade upp i en för stökig lägenhet! Jag och Ass gick och köpte söndagspizzan, mumma. Sen hade jag en sjukt rolig konversation med Petter på msn. Till det var dags att hoppa in i duschen och göra sig söt för familjemiddagen. Jättemysigt, alla var där. Min jättegravida syster och hennes man Erik. Tjuvtog lite kort på henne, måste ju komma ihåg hur hon såg ut första gången hon blev gravid. Lenis och Henkis var där också i vanlig ordning. Mamma och Pappa stod över spisen och fixade maten. Älskar mamma och pappas fina middagar på söndagarna. Det gör även att man överlever veckan.

 


Iväg till Johanna och träffade Tuttis och Ass. Tittade på den mysigaste filmen ever, Wall-e! Det var supermys och sen nu hemma för att sova. Måste ladda för en arbetsdag på Jc imorgon. Kvällen bjuder på tjejfest men vet fortfarande inte var vi ska ta vägen!


Vad hände med helgen?

Nu sitter jag här, en hel helg har flygit förbi utan att jag tagit tag i ett skit. Orkar inte med mig själv längre. Jag har inte gjort något hemma, inte städat, inte soterat papper. Det jag har gjort är att sädat mitt iTunes, så nu sak jag koppla i min nya leksak.

Kvällen igår var intressant. Finns nog inte så mycket mer att säga än så. Första festen 2009! Nu är det bara kvar att fundera på om det blir Platå med Dj kendo eller Magget med Mange och Alaa (I Love House music) på måndag. Jag borde nog ta för- och nackdelar vart man ska åka.



   

Lördagskväll och här sitter jag, tappade peppen!

Lyssnar på en massa musik, gud vad mycket musik jag har. Jag har så mycket musik så att jag inte ens vet att jag HAR alla låtar som jag saknar. Organiserar upp mitt iTunes för att kunna fixa min nya iPod och sen fixa mina vänners. Det är en liten hobby jag sysslar med. Känns bara som att mitt intresse och mitt kunnande minskar år för år. 2009 är det år jag ska bli en liten datanörd igen och sitta med min dator i knät och hitta de där låtarna som ingen annan skulle ha hittat annars. Något som verkligen behövs att göras är att uppdatera musiken på jobbet, den suger! Ta med mig lite nytt och friskt. Nä nu ska jag dra på något som ger mig peppen tillbaka! Ass och Johanna kommer snart, då ska vi hitta på något kul!


Natten med dig var den bästa!

Nyårsafton, var lugn och skön. Min häxoutfit blev inte alls som jag tänkt mig, så skit i den! Kvällen bjöd på mycket och vissa saker som jag aldrig kommer att glömma. Alla andra tjejerna var urgulliga iaf. Hade en mycket bra nyårsafton och ett av mina nyårslöften har jag redan förstört, ni kommer märka när jag lägger manken till. Det kommer ske den 7 feb om man frågar mig!



2009 börjar mycket oroligt och konstigt. Även fast jag är ganska fast på vad jag vill åstakomma detta år. Att det måste bli ett nytt år för att man ska ta tag i saker och ge sig själv chansen att förändras.



It's been a long time
A really really long time coming
It's the key to my soul
I won't let no-one take it away

RSS 2.0