Bästa med att jobba på JC!

Idag har varit en bra dag på jobbet, jobbade ynka 4 timmar bara.. Men är så sjukt trött efter den hetsiga fredagskvällen på Platå.. Fick den bästa presenten av alla idag när jag kom till jobbet.. Ett par nya jeans! Kan inte bli bättre, behövde verkligen det och det är inte vilka jeans som hellst utan TIGERjenas.. Snyggt!


 


Denna modell är det på jeansen, Skinny heter den.. Suuper snygg! Är dock inte samma tvätt på mina jeans som jeansen på bilden.

Klockan 23:00 sitterjag i kassan igen på Platå! Hoppas vi ses ute ikväll! 

Bästa låtarna just idag, just nu!

  1. MORGAN PAGE - Call My Name  ---> http://www.youtube.com/watch?v=NaHuHB6f8Ac 
  2. Usher - Will Work For Love         ---> http://www.youtube.com/watch?v=PvzhkUnjd8A 
  3. Lady GaGa feat Colby O'Donis - Just Dance    ---> http://www.youtube.com/watch?v=YFXiKZ4hgMw


Många timmars jobb!



Jag och Emelie i kassan på Platå, en riktigt rolig kväll =)

Efter en kort utekväll i onsdags, försökte jag sova lite och sen upp för jobb.. Jobbade Jc hela dagen, roligt att bara var bara tjejer.. Hade den bästa musiken i högtalarna skaffade fram peppen till kvällen.. Började jobba på Platå kl 23:00 i kassan med Emelie.. Mycket udda folk, kända ansiken och en ur gullig göteborgare.. Ha ha sjukt kul hade vi där ett tag! Idag är jag ledig fram till kl 23:00 när jag börjar i garderoben på Platå.. Tror det kommer bli riktigt mycket folk ikväll.. Jag är hemma hos mamma och pappa för att äta mat och mysa.. Efter det träffa CarroJ, vi ska äta middag på Platå tillsammans.. Godaste Buffen i stan!

See yaa!


Just nu på JC!

Bästa musiken, jag och Carro står här och diggar till det senaste inom House och RnB.. Grymt, tar fram peppen till ikväll för ett pass i kassan på Platå.. Den låten som nästan går om och om igen är

MORGAN PAGE - Call My Name ( J NITTI MIX )

tack vare Alaa. Min nya stora favourit låt.. Får inte glömma att hjälpa kunderna nu.. See yaa tonight!

Mitt nya hår!

Glömde visst berätta om mitt nya hår. De kommentarer jag fått under dagen har varit i stil med, Sjukt snyggt, Bara du skulle våga en stådan sak, Typiskt dig! Det stämmer nog, är faktiskt ganska nöjd och trendig har jag kommit på.. Till jag träffade mange och han slängde ur sig att jag såg ut som Pink, måste säga att jag blev lite besviken.. Jag som tyckte det var sjukt snyggt. Så när någon tittar på mig nu tänker jag " en till som tycker att jag ser ut som Pink, jävla skit ".. Vill inte avslöja vad det är jag gjort men det har något med färegn på kappan nedan att göra!



Sjukt snygg kappa, men fick tyvärr inte en bättre bild! 

Om ett skratt förlänger livet..

... Då kommer jag aldrig att dö! Hade en normalseg dag på jobbet igår, hände inte såå mycket men hade som tur var något att se fram emot.. Träffad Tuttis efter jobbet för en fika på fiket.. Mycket mysigt pratade om allt, som vanligt.. Nästan i mun på varandra också bara för att vi alltid har så mycket att prata om.. Petter och Alex kom och slog sig ner vid oss.. Alex tar upp sin iPhone och jag var frälst. Bästa telefonen, måste bara ha! Tittade på massa massa klipp från youtube, sjukt kul.. När klockan började närma sig elva drog vi oss hemåt, jag slutade hemma hos Petter och Alex med HippHipp på tv. Men när man till slut inte fattade skämten var det nog dags att dra sig hem för att sova.. Sjukt rolig kväll var det iaf och måste göras om!



Snodde bilden från Petters blogg, den visar exakt hur våran kväll var!

Min nya blogg!

This is fun! Suttit i veckorna och tittat runt på en massa olika bloggar och tänkte att det kunde vara roligt att skaffa en själv.. Kan behöva den tiden för mig själv också ibland, ska bara fixa internet hemma så jag kan komma igång på RIKTIGT! So see yaa soon..



Hittade en as snygg bild på mig hemma hos CarroF, var bara tvungen att lägga upp den =)..

RSS 2.0