Doppa mig i choklad och kalla mig förväntansfull...

Doj-Doj



Bästa barnprogram som någonsin gjorts.. Det går på www.sr.se varje måndagsmorgon 07:08. Det är lite svårt att hitta men sjukt roligt.. Man måste nog lyssna på det kanske tre gånger innan man fastnar, men man lär sig.. Ni kommer förstå allt om ni bara ger det en chans!

1 www.sr.se
2 Pogram och tablåer
3 Psom i p3 bubbel (mitten spalten)
4 Sn kommer en bild där man ser Doj-Doj klicka på bilden..
5 Kar, bara att börja lyssna

Ge det en chans nu när jag lagt ner såå mycket tid och energi på det här!

14/11 - 08

Till Erik och Karin



I belong to you
you belong to me
you are my fantasy
you are my gentle breeze
and I'll never let you go
you're the piece
that makes me whole
I can feel you in my soul
I belong to you
you belong to me
I will belong forever
to you

Måste vara den rikaste systern i världen!

Shine on!...

Ligger nästan lika med Juicy J, efter 48,5 timmars jobb denna vecka känner jag mig helt livlös. Tur att jag har ledigt imorgon, då ska jag bara ta en skön morgon med mycket frukost.. har varit ganska dålig på att äta frukost den här veckan.. Sen måste jag verkligen städa, ni som känner mig vet hur jag kan ha det ibland.. Jobbat tre pass på Platå den här veckan, Suuuper kul.. Man är mer peppad om man jobbar mer sällan, det märks =).. Sjukt bra musik hela kvällen igår, Dj Alaa måste nog vara den bästa! Jag och Nina peppade upp våra 30 sek på dansgolvet när han drog igång Show me love, såklart!



Torsdag blir det personalfest/inflyttningsfest/fest för festsugna... Det skulle ha varit en inflyttningfest för jobbet, men sen bjöds det till lite folk och sen bjöd jag in de vänner som kände för att komma.. Jag tror det blir sjukt kul.. Alla på jobbet peppar upp iaf och det är ju bra! Lite bilder sen förra festen...

  

Nä, nu ska jag se klart på "mamma söker"!

Superwoman..

Detta inlägg handlar om alla flickor, tjejer och kvinnor där ute som någon gång haft en tuff tid. Min syster visade den bästa låten för mig, Alicia keys - Superwoman.. Gud vad den har hjälpt mig.. För det är något vi alla är! Ingen får trampa på oss och även fast det gör ont måste man resa sig.. VIKTIGT! Fast det finns en speciell som jag tänker på när jag skriver det här och jag vet att den speciella personen är en superwoman. Jag vill bara att hon ska förstå det själv! Jag vill även visa att jag faktiskt bryr mig och det inte går en dag utan att hon finns i mina tankar.. Den här är till dig!

Cause I am a Superwoman
Yes I am
Yes she is
Even when I'm a mess
I still put on a vest
With an S on my chest
Oh yes
I'm a Superwoman

Whats a man to do...



I woke up this morning clouded with my doubts
I wanted to hear you calling my name out
I wanted so badly to trust you
Knowing what you say is true
I didn't mean to keep pushing
Keep pushing me away from you

..........


Im still a rockstar..

Har fått klagomål från mina kära vänner att jag inte är såå dukrig på att uppdatera min blogg.. Tiden har bara inte funnits till.. Men nu är det dags och jag tänkte ta upp vad som hände förra veckan!



Det här hände förra veckan. En helt ny värld. Jag gillar den. Får en varm klump i hjärtat varje gång jag tittar på den här bilden. Å jag som inte vågade ha de sovande hos mig, haha.. Titti jag lovar att ställa upp nästa gång.. På tisdag är det dags igen =) fast den här gången behöver jag inte åka till nkpg för nya upplevelser. Hade sjukt kul och det var värt all sömnbrist jag hade på jobbet dagarna efter..

      


So so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves
And I don't need you
And guess what
I'm having more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine


RSS 2.0