Love Lockdown..

Inlåst.. Som jag redan berättat sov jag hos en vän inatt för en anledning.. Den vännen började jobba tidigare än mig, så den personen skulle lämna nyckeln i brevinkastet.. BUT med stort M, så glömde den personen det.. Låset är ett lås man måste ha nyckel för att komma ut.. Så när jag skulle till jjobbet kunde jag inte komma ut.. Skit! Så fick ringa min underbara mamma, hon fick gå och hämta extranyckeln.. Det tog typ ca 1 timma så JA sen till jobbet.. Skit! kunde ju inte hoppa från balkongen.. Då hade jag ju aldrig kommit till jobbet... Fick ta taxi till jobbet så 250 kr fattigare kom jag 40 min sent.. Illa men the boss blev inte arg, han förstod.. Lika så The BIG boss förstod, annars hade jag blivit arg på syrran om hon inte fattat haha.. Konstig dag.. Tur att det fanns internet, så jag kunde prata med min kusse Fanny och Sessan och Mr Dj..

Imorgon fika i Norrköping med Sessan!

5 - 7 dec kommer min kusse Fanny hit och jag ska lära henne allt jag kan.. Det kommer bli mycket fika, middagar och fest och stället kommer vara Platåååå


So I keep in mind
When I'm on my own
Somewhere far from home
In the danger zone
How many times did I tell you
‘fore it finally got through
You lose you lose

What´s a man to do..

Nu kom smällen efter helgen, sjukt trött.. Men värt det =).. Sov hos en vän inatt för idag får jag ny kyl och frys.. orkade inte vara hemma om de skulle komma tidigt.. den här veckan består i massa, massa jobb.. Min lediga dag är onsdag men då är det p-möte och alla måste vara där.. inte så kul men smällar man får ta ibland.. Jobbar både torsdag och lördag på platå i veckan.. ska bli kul, orkar inte gå ut mer nu.. ser fam emot lördag för då är det jag och fröllat i kassan =) nä nu ska jag försöka göra mig lite söt, för ännu en arbetsdag..


That my heart is in two different places
I got you in my life and I wanna do right
But it's hard to let it go
When my love has two different faces
And I can't break ties cause they both look right
Someone tell me what's a man to do

http://www.youtube.com/watch?v=uVaCfXi71_Q



Jag och carro efter turkland förra sommaren.. carro är blod , nice =)

Call my name..

Shit vilken rolig helg.. 

VÄRT
, att ha sovit 9 timmar på tre nätter och jobbat varje dag.. Torsdagen blev halvlugn med partypinglan Lina från Faaaluuuun.. Dansade loss i vippen inför Jenny och vakterna.. Riktigt bra var vi också om jag får säga det själv =).. Jobbade hela fredagen, det gick ganska bra för att ha sovit så lite.. På kvällen direkt efter jobbet ner till mitt andra hem eller nu kanske det är mitt riktiga hem, PLATÅ.. Bästa personalen.. Träffade Tuttis och CarroJ Åt den utsökta Buffén... Senare träffade vi lite folk och körde en sväng om, men inte på dansgolvet utan i baren haha.. Erik och han banandrinkar skulle jag kunna döda för.. Brorsan blev lite fööör rund om fötterna så han och mange vek av ganska tidigt.. Sen mat och sen hem och sova! Jobbade hela lördagen, sjukt stressad hem.. Skulle på sjukhusfesten och hade tjejmiddag innan.. Kom lite sent men pga att jag jobbade sent.. Körde singstar och olika lekar.. Det var jag CarroJ, CarroF och hennes klasstjejer.. Först gick vi till NH och kollade läget, i min smak var det väll sisådär.. Efter det till Platå och oj viken fest det blev.. Mycket bra folk var ute igår, KUL.. Smet sen hem och sussa.. nu sitter jag här efter ett 7 timmars pass på JC.. Förlåt mig men inbland vill jag bara spy på folk.. Familjemiddag som varje söndag (om man orkar), mycket gott med mammas mat.. Hem och träffa tuttis och titta på "ensam mamma söker"... imorgon är det jobb igen!

I woke up this morning clouded with my doubts
I wanted to hear you calling my name out
I wanted so badly to trust you
Knowing what you say is true
I didn't mean to keep pushing
Keep pushing you away from me
Pushing you away from me






Better in time...

Nu vill jag inte vänta mer, jag vill att det ska vara i slutet av mars och jag åker till åre =).. Fortfarande själv med sis och hennes kille.. Men jag har många sköna prickar som jag skulle vilja ta med mig.. Fast tiden kommer ju gå fort.. 3 dec fyller tuttis år och vadet är slut, jul och nyår, bästisarnas födelsedagar och den stora pangfesten.. Får absolut inte glömma att jag kommer vara moster innan vi åker, mitten av februari.. Helt underbart.. Livet kan inte kännas enklare, det värsta är bara att jag blir ett år äldre och det ger mig lite panik... Har en plan om hur jag vill att mitt liv ska se ut, jag måste bara välja vad jag ska prioritera i första hand och hur jag ska lägga ihop planen för att det ska bli till det bästa..

Jag har ju ganska många planer men just nu vill jag att det ska vara två som blir som planerat, haha =)

Snart utvecklingssamtal på jobbet.. Det kommer nog att gå bra!

Hej svejs! =)


Var bara tvungen...

Jag älskar att hitta massa gamla bilder.. Å jag har en hel del av dom på min dator =).. förstår inte hur jag hunnit med att ta såå myckert kort.. Bra det för en bild säger mer än 1000 ord.. Visst!

               




Det blev nästan ett litet årskollage.. Födelsedagar, Åre, Adam åker hem, Roligaste sommarkvällen, Blue Bay, Valborg.. Min semsetervecka.. Den som inte passar in är Tukiet förrs året, men jag tycker den e så fin så den får helt enkelt passa in.. Den här bilden på mig och CarroJ tycker jag är såå fin.. Så den får avsluta det hela..Nu ska jag iväg och kuncha med Astrid.. See yaa..

Rockstar.. hmm NOT!

Fredagen blev det fest, sessan kom från norrköping..Vi var hemma hos mig innan åt lite mat och drack lite vin =).. Astrid kom oxå och vi begav oss till Platå.. Där var det redan fullt hus med ledig personal och det var sjukt trevligt.. Titti fick gå av sitt pass så hon kom och tog en drick med oss.. Kvällen blev ganska lugn och vi festade inte som rockstjärnor.. The end..

              

Pax eller inte pax - stämmer dessa regler?

För ett år sen kanske skrevs det här på Knuttes blogg, det blev mycket hets om det hela och jag vet inte riktigt hur killar tänker ibland.. Det är iaf rolig läsning så enjoy...



Efter stor paxhysteri på senaste bad jag Paxningsordföranden att skriva ett gästinlägg här på bloggen för att klargöra hur det verkligen ligger till. Här är hans öppna brev, ord för ord:


"Det har diskuterats länge om pax och paxningar. Många är mycket osäkra på reglerna och jag har fått svara på många frågor senaste tiden.Eftersom jag är ordförande i G.P.F(gemensamma paxningsförbundet) så tänkte jag skriva ner några viktiga regler.

Först tänkte jag berätta lite om G.P.F och varför vi finns. Alla våra medlemmar är lagspelare och paxning är INTE en egogrej, den är till för att främja lagspelandet.

Regel nr 1: Max en paxning per person! En mycket viktig regel, bryts den så faller hela systemet ihop.
Regel nr 2: Ansvaret om att folk får reda på paxningen är helt uppe till paxaren själv. Man har själv ansvaret att berätta för polarna om vem man har paxat.
Regel nr 3: Man får bara paxa opaxade människor!! Återigen är det din uppgift att hålla koll på om personen ifråga är paxad eller inte.
Regel nr 4: Minimum tiden för en pax är en vecka! Detta är för att veliga människor inte ska paxa i onödan.

Vad krävs för att få paxa?
Man kan inte springa runt och paxa folk hur som helst. Här kommer de olika scenariona för att få paxa.

Paxningssätt nr 1: SMSpaxet.
Denna regel är ganska enkel. 3st flirtiga/kärleksfulla eller sexanspelande sms ska ha skickats till dig från personen du vill paxa.OBS. 3 medelanden på facebook eller liknande godkänns INTE!Paxningssätt nr1 är kanske det enklaste sättet och få paxa någon, MEN paxnigen här gälller bara 1 månad! Har du inte förbättrat din position så uppehör paxet.

Paxningssätt nr 2: kysspaxet.
Aningen mer avancerad regel än den första men fortfarande enkel. Kysser du någon har du rätt att paxa henne(måste va en riktig french kiss, pussar godtas ej)Den här regeln är uppdelad i två grenar. Nyktra kyssen och utekvällskyssen.Lyckas du få en kyss i nyktert tillstånd så har du en 2 månaders pax. kysser du henne i samband med en utgång så ger det dig en månad. Var gränsen för utgång går beslutar styrelsen.Återigen får du förlänga paxet om du har förbättrat din position

Paxningssätt nr 3: sexpaxet.
Vår enklaste regel. Har du lyckats ligga så får du paxa. Dock måste det påpekas att paxet håller bara i 3 månader efter senaste gången ni legat.

Paxningssätt nr 4: kärlekspaxet.
Väldigt avancerad paxning. Denna pax kan bara beslutas av styrelsen. För att få igenom denna paxning måste man ha åtminstonde 3 års kärlek till personen.MEN, får man igenom denna pax håller den in sig så länge du vill.

Paxningssätt nr 5: MMSpaxet.
MMS skickas från paxningsobjektet.
Ett mms räcker ifall tillräckligt mycket hud visas. Paxet gäller i en månad.

mvh
Ordföranden i G.P.F"

Party like a rockstar...

Nu går jag på helg =).. sköönt! Är bara ledig lördag så får se vad kvällen kan ge.. Vet att Sessan nu sitter i stan och väntar på mig någon stans.. Tänkte kanske göra någon köping stad ostäkert ikväll.. Middag och vin och en massa tjejsnack, bättre kan det inte bli!! Stannar vi kvar i Linköping kommer det bli Platå och Möta upp Astrid och Lina med kusiner =) då blir vi ett stort tjejgäng..


See ya puss och hej..

Will work for love!

Har precis avnjutit en suupergod lunch med en av mina älskade systrar, det blev korv om någon undrade.. haha som vanligt när det är matdags.. Bestämde då att Åre resan 09 inte är inställd utan att jag kommer att åka.. med vem eller själv kvarstår att se.. Lenis och Henke kommer ju vara där så jag åker inte själv, men grymt skönt och kul kommer det bli.. nu kommer jag gå på rosa moln i 5 månader..

Ikväll blire Pankisar hemma hos mig med Tuttis, mys och prat om framtiden och vad som händer där.. Vi har alltid för mycket att prata om..

Måste även berätta om mitt nya smeknamn som kom en arbetsnatt på Platå, sisfix.se.. sjukt kul för de som fattar, var tvungen att söka på det bara så man inte kom in på några konstiga sidor.. Men det e lungt..

Nä lunchen är slut och jag måste jobba..

Kör långpanna imorgon, JC dagen och Platå Natten.. Kommer bli nice =)

See Yaa!


TRISTAN GARNER !!

Bästa som har varit på Platå, det är inte den bästa kvällen det här året men kommer garanterat på en andraplats =).. Tror jag hittat en ny låt att gå och nynna på: TRISTAN GARNER - GIVE LOVE... Riktigt skön låt, synd bara att alla på JC inte alls tycker om samma musik som jag, annars hade jag haft låten på jobbet redan nu! En kille som borde passa sig i framtiden och alltid titta vem som kommer bakom är JENS! När du minst anar det kommer en kanna med vatten rinna ner för ryggen på dig, jag ska bara vänta till det blir minusgrader först! Hade sjukt kul med Siggan igår också, värt att nämna! Jenaskvällen gick lysande, efter en cider så fattar men helt plötsligt mycket mer =).. Nu är jag på jobbet och har två timmar och 30 min kvar, sen ska jag träffa CarroJ för en fika på Yngves och sen sitta i kassan på Platå. I helgen ledig. Blir att träffa släkten, gå på stan och självklart en sväng till Platå på lördagen. Det är ju faktiskt Alaa som spelar. Det får man inte missa!


Nu nynnar jag för fullt:

We can give love, give love !
And We gotta (we got) give love, give love !
And we better speak up, speak up !
Cause we just got one world to share
And We gotta (we got) look out, look out
And see the brighter future beneath
Believe we can all leave in peace
Humanity in harmony

Back to Work

Tillbaka på JC efter en liten sjukskrivning.. Haft sjukt jobbig hosta, men med lite medocin så mår jag mycket bättre.. Idag är det torsdag och vi ska ha jeanskväll på JC.. Så behöver ni nya jeans ska ni komma till mig imorgon, för då kan jag allt.. Efter det utgång på Platå (bästa stället i stan).. Tror det kommer bli grymt där ikväll, därför är jag sjukt laddad! Försöker få med mina kära kolegor på den peppen, men jag har ju några timmar på mig.. Nä nu ska jag äta klart och sen ut och jobba igen..


Något jag inte kan sluta nynna på...

I woke up this morning clouded with my doubts
I wanted to hear you calling my name out
I wanted so badly to trust you
Knowing what you say is true
I didn't mean to keep pushing
Keep pushing me away from me
Pushing me away from me

RSS 2.0