Pax eller inte pax - stämmer dessa regler?

För ett år sen kanske skrevs det här på Knuttes blogg, det blev mycket hets om det hela och jag vet inte riktigt hur killar tänker ibland.. Det är iaf rolig läsning så enjoy...



Efter stor paxhysteri på senaste bad jag Paxningsordföranden att skriva ett gästinlägg här på bloggen för att klargöra hur det verkligen ligger till. Här är hans öppna brev, ord för ord:


"Det har diskuterats länge om pax och paxningar. Många är mycket osäkra på reglerna och jag har fått svara på många frågor senaste tiden.Eftersom jag är ordförande i G.P.F(gemensamma paxningsförbundet) så tänkte jag skriva ner några viktiga regler.

Först tänkte jag berätta lite om G.P.F och varför vi finns. Alla våra medlemmar är lagspelare och paxning är INTE en egogrej, den är till för att främja lagspelandet.

Regel nr 1: Max en paxning per person! En mycket viktig regel, bryts den så faller hela systemet ihop.
Regel nr 2: Ansvaret om att folk får reda på paxningen är helt uppe till paxaren själv. Man har själv ansvaret att berätta för polarna om vem man har paxat.
Regel nr 3: Man får bara paxa opaxade människor!! Återigen är det din uppgift att hålla koll på om personen ifråga är paxad eller inte.
Regel nr 4: Minimum tiden för en pax är en vecka! Detta är för att veliga människor inte ska paxa i onödan.

Vad krävs för att få paxa?
Man kan inte springa runt och paxa folk hur som helst. Här kommer de olika scenariona för att få paxa.

Paxningssätt nr 1: SMSpaxet.
Denna regel är ganska enkel. 3st flirtiga/kärleksfulla eller sexanspelande sms ska ha skickats till dig från personen du vill paxa.OBS. 3 medelanden på facebook eller liknande godkänns INTE!Paxningssätt nr1 är kanske det enklaste sättet och få paxa någon, MEN paxnigen här gälller bara 1 månad! Har du inte förbättrat din position så uppehör paxet.

Paxningssätt nr 2: kysspaxet.
Aningen mer avancerad regel än den första men fortfarande enkel. Kysser du någon har du rätt att paxa henne(måste va en riktig french kiss, pussar godtas ej)Den här regeln är uppdelad i två grenar. Nyktra kyssen och utekvällskyssen.Lyckas du få en kyss i nyktert tillstånd så har du en 2 månaders pax. kysser du henne i samband med en utgång så ger det dig en månad. Var gränsen för utgång går beslutar styrelsen.Återigen får du förlänga paxet om du har förbättrat din position

Paxningssätt nr 3: sexpaxet.
Vår enklaste regel. Har du lyckats ligga så får du paxa. Dock måste det påpekas att paxet håller bara i 3 månader efter senaste gången ni legat.

Paxningssätt nr 4: kärlekspaxet.
Väldigt avancerad paxning. Denna pax kan bara beslutas av styrelsen. För att få igenom denna paxning måste man ha åtminstonde 3 års kärlek till personen.MEN, får man igenom denna pax håller den in sig så länge du vill.

Paxningssätt nr 5: MMSpaxet.
MMS skickas från paxningsobjektet.
Ett mms räcker ifall tillräckligt mycket hud visas. Paxet gäller i en månad.

mvh
Ordföranden i G.P.F"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0