Grattis underbara VÄN!



Du har ingen aning vad som väntar dig idag!! PUSS

Ni som missat..

Detta två fina bilder på Ågatan.se från i lördags. Ass är så jävla snygg!!






Vattenfall och BrandEvent..

I helgen jobbade jag på Massa Mässor i Cloettacenter. Jag jobbade åt Brandevent, för Vattenfall. Vi hade den snyggaste montern av alla. En isbar, jag fick vara barchef hela helgen. Sjukt lite folk men vi gjorde allt för att ha roligt iaf. Med bra musik och lite dans kan man få sig ett gott skratt iaf. Alla som kom från Vattenfall var supertrevliga, och Erik gör att jag alltid får magknip, han är bara för rolig. Jag har ju skrivit i ett tidigare inlägg att jag verkligen saknar att jobba med event. Det är sjukt kul och uppfriskande. har även pratat med valpen nu så han ska informera mig och det finns något på ActiPro..



Lite bilder från helgen:




















Vänskap....

Ibland förstår jag mig inte på vänskap. Man tror att man känner någon men det visar sig att man inte har en aning om hur personen fungerar eller tänker. Har insett att alla har olika sätt att se på vänskap. Från och med nu ska jag aldrig mer ge min tid och energi till någon som inte förtjänar det. Varför anstränga sig att lära känna någon som du aldrig kommer lära känna på riktigt??

Jag har de personer jag ska lägga min energi på, som ger mig allt jag kan önska mig.. RIKTIG VÄNSKAP! Jag ser fram emot att leva mitt liv med mina vänner, se de förlova sig, gifta sig, skaffa barn och allt livet har att erbjuda. Både uppgångar som nedgångar, vi kommer alltid finnas för varandra!

TACK för att ni finns...


Jag och Pano!!



Jag och Pano i somras, Magget, I love house!



Jag och Pano i lördags... Hmm måste få in flera bilder på oss....

iLOVEhouse...

Musiken gör ju att man får rysningar!!



Efter jag lämnat tillbaka Carl till sis så tog vi en liten shoppningtur på stan. Angi och CarroF var med då, CarroJ gick hem men Nalli och Ass skulle tvätta! Jag hade sett ut ett par skor som jag bara var tvungen att testa. Hade så sjukt tur, fans bara ett par 37:or kvar! Med CarroF och Angi som smakråd köpte jag dom och oj vad nöjd jag är att jag gjorde det idag! Lite vågade kanske men jag är nöjd, tror killen i butiken sa att de var 12cm höga och om man räknar bort platån vid tårna så är de kanske 7cm..



Shoppade även en ny väska och en ny klänning som jag hade på lördagen.. När klockan var halv åtta kom jag och CarroF till platå för vi skulle åka med Alaa och Mange på I LOVE HOUSE! Ass kom efter ett tag och Valpen var redan där. Angi skulle med också men henne hämtade vi i ghettot ;).. Haris och Zutko följde även med. Full bil! Något efter kom Mo, Siggan och Titti.. Ett helt gäng, superkul..





När vi kom dit så var tanken att vi skulle sitta i en park och dricka lite, men det var svinkallt så vi satt på en parkering i bilen...





Här har jag sagt något riktigt dum, men ibland får man vara blond!!
Kvällen var rolig iaf, träffade många ansikten som jag kände igen. Roligt att man träffar folk som var helt otippat att amn skulle träffa!! Nu får lite mer bilder avsluta det här inllägget.....















Så det var nog allt jag vågade lägga upp på bloggen... Så fort jag har lördagens bilder kommer en uppdatering..

Peace love and denim...


Barnvakt..

I fredags var min lediga dag från JC, hade lovat Sis att vara barnvakt till världens bästa Carl.. Hon och Erik hade saker upp över öronen, det e klart jag ställer upp. Ass gjorde mig sällis och lite senare kom CarroJ med Nelli.. Hon e ju bara föör söt. Jag var tvungen att ta lite bilder!!






Slipknot - Snuff

Bury all your secrets in my skin
Come away with innocence
And leave me with my sins
The air around me still feels like a cage
And love is just a camouflage
For what resembles rage again

So if you love me let me go
And run away before I know

My heart is just too dark to care
I cant destroy what isn't there
Deliver me into my fate
If I'm alone I cannot hate
I don't deserve to have you
My smile was taken long ago
If I can change I hope I never know

I still press your letters to my lips
And cherish them in parts of me that savor every kiss
I couldn't face a life without your light
But all of that was ripped apart...
When you refused to fight

So save your breath I will not hear
I think I made it very clear
You couldn't hate enough to love
Is that supposed to be enough?
I only wish you weren't my friend
Then I could hurt you in the end
I never claimed to be a Saint
My own was banished long ago
It took the death of hope to let you go

So break yourself against my stones
And spit your pity in my soul
You never needed any help
You sold me out to save yourself
And I wont listen to your shame
You ran away you're all the same
Angels lie to keep control
My love was punished long ago
If you still care, don't ever let me know


If you still care, don't ever let me know...


Tack Gustav för den bästa låten jag har hört (överdriver lite) men får samma pirr i magen som Show me love..

En helt vanlig onsdag..

Hmm vet inte om jag orkar med resten av dagarna som kommer, allt för mycket jobb känner jag. Varför tar jag alltid på mig mer jobb än vad jag klarar av. Hmm joo för jag älskar att jobba med event och denna helg är det Brand event som gäller. Superkul, får fem av fem toasters. Innan det är det månsterpass på JC och nattklubben på Platå.

Allt det jobbiga känns faktiskt mycket bättre nu, jag känner att jag har extra energi idag! Har nog hunnit smälta allt en aning nu. En vacker dag kommer ni få veta vad det är jag skriver i gåtor om, men för tidigt att avslöja nu mina vänner!

Jag bara älskar mina vänner, de är bäst. I söndags åkte jag till CarroJ en snabbis efter jag varit hos mamma och pappa, Hon är grym för hon ställde/ställer verkligen upp för mig. I måndags träffade jag Siggan och CarroF, Ass kom efter ett tag. Vi åt middag, pratade och skrattade. Superkul! Igår var det Jag, Angi, Ass, Titti och Johanna hemma hos titti, kollade desperata och lyssnade på musik. Supermys

RAU!

Nu ska ni lära er något nytt!!

När Anna (jag) har en pissig tid, som det garanterat är nu. Kanske den värsta tiden i mitt liv, kan jag inte lyssna på "vanlig" musik. Jag behöver rensa mina tankar så den BÄSTA medicinen är ett litet hårdare alternativ. Anders sitter här och håller för öronen men jag kan faktiskt le =)...

Ni som missade den i mitt förra inlägg..



So save your breath I will not hear
I think I made it very clear
You couldn't hate enough to love
Is that supposed to be enough?
I only wish you weren't my friend
Then I could hurt you in the end
I never claimed to be a Saint



Once more ill say goodbye to you,
Things happen but we dont really know why,
If it's supposed to be like this why do most of us ignore the chance to miss?
Oh yeah
Torn apart at the seams and my dreams turn to tears,
I'm not feeling this situation,
Run away try to find that safe place you can hide,
It's the best place to be when your feeling like me,



Orkar inte blogga ikväll..

Allt för jobbig dag har det varit.. Dag och Dag, två tunga veckor har det varit och nu orkar jag inte mer snart.. Den här veckan ser ut som förra, tordag lördag och söndag är det 4 timmar per natt som gäller igen.. ORKA!! Trött och irriterad människa är jag!! Nu finns det inte så mycket mer att gör än att lyssna på musik!!




So if you love me let me go
And run away before I know
My heart is just too dark to care
I cant destroy what isn't there

Your Love!

Vill bara säga en sak, Love in this club, eller hur Angi?

Torsdagen och fredagen har gått ut på att hänga! Eller brist på annat att göra. Vaknade allt för sent igår, ringde Ass och försökte styra upp en lunch. Lovade ju syrran att träffa henne och Carl också, så fick syra ihop det med. Kom in till stan och träffade ass, direkt efter Karin, Carl, Marielle, Hugo, Mamma och Inger.. Mysss med massa barn =).. Efter det gick jag och ass iväg för mat. Kort efter det träffade jag familjen igen på storan för att myspysa med Carl. Efter det Platå en sabbis för lite yatzy med Jens =)..







Kärlek!!





Natten mellan torsdag och fredag! Jobb på Platå, inte den roligaste kvällen men det funkade.. Fick gå av vid två för att dansa lite innan jag åkte hem..



Ass föst in på 90-talet haha

Om man har tråkigt hemma kan man alltid...



Göra som de här flickorna, haha, det är faktiskt sjukt kul...

A super human heart beats in me...

I love you to much it shows,
all my emotions go out of control..
Good for you, bad for me..
when i can hardly see from the tears that flow..


Det är helt sjukt vilken otur jag haft genom mitt liv, varför all denna otur till mig. När jag och syrran Karin gick till Ikano här om dagen pratade vi om att den som har tur, har det hela tiden och den som får otur har det hela livet. Ja, tack, då vet jag. Jag kommer få kämpa hela mitt liv för att försöka slippa min otur! Även mitt samtal med Astrid igår fick henne att inse att oturen ligger på min sida!! Vem har sagt att livet är lätt!!

Nä vaknade efter 5 timmars sömn. Har svårt att sova, men det är inte ok att sova 5 timmar på den natten man är ledig dagen efter! Nu sitter jag och väntar på att Johanna och Ass ska vakna, maaaaaaaaaat.. ringer och väcker de båda klockan elva haha! Blev inget vattenkrig på jobbet igår, vad hände??

It's not a bird, not a plane
It's my heart and it's going, gone away

Varför får man aldrig en kram när man behöver det som bäst?

Kommentera mera!!

Det är ju så sjukt många (i mina ögon) som läser min blogg, varför inte bara slänga en kommentar? Något måste ni väll tycka eller tänka!! Kom igen nuuuuuuuu! Nu vet jag även att hela min släkt läser min blogg, ge mig en kommentar!! Eller ni i Uppsala, något måste ni väll tycka om mitt liv!! Var sälla bara =)

In i duschen!

Jag vet...

att jag verkligen inte får säga såhär men jag hade nästan hoppats på lite kyligare väder idag. Var ute och träffade CarroJ å då var det lite kyligt. Jag vill ha min nya hoddie på mig! Den e så mysig och skön och jag är på supermys humör idag (igen).. Har varit för mycket sånt den senaste veckan haha.. BLESS för min nya hood!



Mina nya slitna jeans älskar jag oxå, som mjukisbyxor faktiskt. fast nu är hålen mycket större eftersom jag inte är så försiktig när jag ska ta på mig dom! Inte bra inte bra. Nä nu sak jag ut i solen, det får bli min nya jeanskjol från Jc istället!

PUSS

Ghaaaaaaa hjälp!

Vilka jobbar i baren på Platå ikväll?? Fick precis en kommentar från Jossan på mitt inlägg om vattenkrig i baren.. Åååå jag bara ryser. Har visst startat krig med lite fööör många kanske. Fan får ta med med min regnjacka eller ombyte haha..

Ses på Platå ikväll..

PUSS!!



Självdistans eller inte?

Vinmys på Platå..

Igår var det en onsdag som det hände mycket saker! Vaknade upp och insåg att jag var en mycket lat människa. Skulle göra naglarna klockan tolv så jag satte mig bara vid datorn och uppdaterade bloggen. Vid tolv tog jag mig till NagelEmma och fixade naglarna. Vi var lite oense om vad som skulle göras men jag fick min vilja igenom efter ett tag. Jag är själv riktigt nöjd med resultatet, jag ville ha jeansnaglar! Hon filade ner dom väldigt mycket bara och det tycker jag verkligen inte om. Mina naglar är mitt vapen och även min kvinnlighet. Efter det mötte jag upp syrran och Carl så gick vi till Ikano. Jag jobbade från 14.30-20.00, inte så många timmar att hinna med allt jag ville göra! Efter jobbet blev det vinmys på Platå! Det var jag, Astrid, Emil, Gustav, Angelica, Johanna och två vänner till henne, den ena pratade danska! Många roliga samtalsämnen kom upp! Som Agda 77, vattenläcka, Gottland, Visby, Stockholmsveckan, v29, semester, naket, vattenspridare, sexminnen, kändis, bless, sex and the city.. Hmm stakars killar när jag tänker efter.. Jag var ganska trött, så efter ett tag gav jag upp det roliga och åkte hem...

Idag är jag ledig och ska träffa syrran och Carl.. Supermys med bäbis. Släkten kommer in till stan också så jag ska umgås lite med dom. Ikväll är det Platå som gäller, jobb inte utgång. Hoppas på att det blir lite folk, kvällen går såå mycket sabbare då.

Ses i Solen!





Alla ser lite trötta ut på bilderna..

Söndagens bravader!

Så nu kommer vi till vad som hände på strandgatan 2 i söndags! Tänker inte gå in på detaljer men två missöden hände, men kul hade vi haha.. här kommer lite kort från söndagen!!



Tuttis!



Ghetto Fab!



PUSS!



Astrid kom, lite morgontrött bara!



Peace!



Systrarna, bless!



Sannis!



Ehhhh...



Blixten är för stark!



Smile!



Hallåååå!



80 talet vart tog du vägen?



NKV!



ååååå!



Sniggt!



Vad gör vi här??




Apa??



Titta vad jag kan!!



Hoppla Hoppla!



Det här är mitt MAX!



Taxi, Svart taxi!!



Pose!



Skål!



Angi!



Pose!



NINAAAAAAAAA!


Nä sen gick min kamera sönder och ingen vågade ta kort igen haha.. Bra själva displayen är trasig så jag kan fortfarande ta kort.. Liste svårt att sikta rätt bara.. Resten av korten kommer ni aldrig få se och det kan jag garantera.. För de vill inte de andra som var med på korten..

Min lediga Påskhelg!

Jag hade turen på min sida och fick vara ledig Påskhelgen, weeei så bra. Det har varit en riktigt bra påsk om man bortser från vissa missöden haha. Mycket kort har vi tagit oxå.. Det har varit såååå mysigt! Jag verkligen älskar alla mina vänner!!

Här kommer helgen!

Lördagen

Min första vårhelg invigdes med mysfika med Sara och CarroJ, och underbara Nelli. Jag bara älskar barn!!



Efeter ett tag kom även bästa Ass och åt en bit mat!! Men vi ville bara lägga oss i sooolen. Då ringde jag Johanna som jag hade lovat, så hon kom med två stora filtar och så gick vi till trädgårdsföreningen. Köpte med oss dricka och vindruvor. Det var så skönt att bara ligga i solen och slappa. Ladda batterierna för kvällen, jobbade på Platå, weeeii..



Kvällen blev det grillning, men ass kunde tyvärr inte följa med, hon skulle på släktmiddag. Jag, Johanna Zutko och Alaa drog och handlade mat. Mumms första grillningen för i år. Inget avancerat utan det blev hamburgare.





Grillmästarna!


Efter detvar det Platå som gällde, sjukt taggad (not) på att jobba. Ville bara grilla mer och bara vara hemma men det gick ju inte. Passet blev ett av mina roligaste pass ever! Vattenkriget med tejerna bakom baren måste vara det roligaste!! Det bästa måste vara Alaas mix på Show me love! det finns bara ett ord för det och det är BLESS! Kun de inte sluta le, blev helt tokig i den. Han har även lagt upp den på hans blogg, klicka här!

Söndagen

Sov till klockan var halv tolv, suuurt! Men vädret var inte lika fint så det gjorde inte så mycket. Tanken var att ligga i soolen men det var lite kallt. Så vi fikade en stor del utav dagen, folk kom och folk gick. Sorry, men orkar inte nämna alla!! Kvällen skulle varit lugn och jag var inte alls pepp på fest, men ni som känner mig vet att mig kan man alltid övertala.. Så det blev Strandgatan2. Det får bli ett annat inlägg, för nu håller jag på att dö av sömnbrist!

Natti natti...

Vilken hit det blev!!

Kul att det var så många som tyckte om Rihannas nya =). Kollade runt lite, även fast det var snålt med kommentarer på inlägget är det många som har lyssnat på den! Så nu lägger jag in den igen..

Nu dags för solen, har ångest för att jag sov till halv tolv idag!!

PUSS



Det känns bättre nu..



Syns pussmunnen i mitt huvud?


Tack för alla fina sms och samtal igår, BLESS! Tur att jag gick ut med carrof och tjejerna, det gjorde verkligen min dag. Fick en puss av astrid i håret, kul när jag e blond och hon har rött läppglans haha. Vi gick till Platå alla och åt lite buffé, suupergott. Blev så mätt så jag nästan började må lite illa. Det blev att gå hem tidigt även fast jag inte jobbade idag, nu sitter jag här och klockan är elva och ska ut på stan i solen. Jag älskar solen och våren, där är det bästa som finns.. Ikväll är det Platå som gäller! Laddad är jag faktiskt, men tror att det kommer bli sjukt mycket folk.

Nä ut i solen sa jag.



Lina lekte padda!



Maten, mumma!


Det här är en sån här dag...

Now this'll be the last time you did me wrong
No more laying up in your arms
No calling, saying you want me back
I'm packing my bags, what you think about that?


Det här är en sån här dag då jag är trött på mig själv! Det bidrar att andra blir trötta på mig, dörför har jag inte ringt någon den närmaste timman.

Det här är en sån här dag jag är sjukt överkänslig och bara blir ledsen för saker hela tiden. Sånna saker som jag annars inte bryr mig om och bara går vidare.

Det här är en sån här dag jag tänker för mycket, på precis allt! För att tänka klart lyssnar jag på musik för att kunna känna stenen lätta från hjärtat.

Det här är en sån här dag jag saknar min familj, min underbara systrar och världens sötaste Carl. Tack Sis för mms från sälen, nu känns det redan mycket bättre!

Det här är en sån här dag jag ara vill krypa upp i mina vänners famn och bara gråts, för inget, för jag gör så ibland.

Det här är en sån här dag jag är ganska ärlig med hur jag fungerar och hur jag mår, som en öppen bok, i know..

Det här är en sån här dag då jag bara kan lyssna på lugn Rnb och bara ligga i soffan och titta upp i taket och vilja vara ensam.

Det här är en sån här dag man vill ha lite bekräftelse, någon som håller om en och berättar hur underbar man är.

Det här är en sån här dag man bara vill släppa taget, berätta sina innersta känslor.

Det här är en sån här dag jag inte borde skriva något på bloggen haha



Bilder kan ge en bakfylleångest även fast man inte var full!!



Den här bilden får jag magsår av haha



Vet inte riktigt vad jag gör....



Chefen fick en puss för han var bara föööör söt!!



Nej, jag behövde inte gå på toa angi...



Fast den här tar priset, vad gör jag? inte försöker jag se söt ut iaf, aja självdistans tjejer eller vad var det??

Kvällen på Platå var rolig, fast det var fööör mycket folk och jag ittade inte peppen.. Tyckte bara synd om alla som jobbade, helt sjukt! Nu e jag på jobbet, har laddat om batterierna från gårdagen och kommer ännu en kväll ge mig ut i dimman.. Det nalkas vin med tjejegänget! Och vilket gäng det är vet jag inte än, men många kommer vi bli.

Ses i sooooolen..

Jag är ledig lördag söndag, LYX!

Glad Påsk!

Kollade precis in smhis sida, suuperbra väder till helgen och jag är ledig lördag söndags från JC. igår vet jag inte vad som hände. Jag och ass skulle träffa sngi för ett glas vin och inget mer. sen kom jens in i bilden då blev det två glas vin! Efter det kom Alaa in i bilden så vi var bara tvugna att dansa lite och efter det kola man på klockan och sa "oj oj oj då!". sprang hem, hoppade i sängen och hoppades på att inte vakna upp idag. Meeeen det gjorde jag och nu sitter jag här på jobbet, lite tröt och ska jobba 10 timmar! Hur ska jag palla med det? Jag har även lovat bort mig ikväll för ännu en rolig utekväll på Platå!

Ses i dimman!

Dagen efter Sexyfesten..

Då var hela gänget som sagt ganska slitna för alla gick "all in" natten innan. Till och med att det blev en ensam efterfest på hotellet med lite vin. Dagen efter stod det mellan att åka hem tidigt eller stanna kvar. Lotten gick på att stanna kvar. Andra lotten som skulle dras var om vi skulle ta en shoppingrunda eller bara glassa i stockholm. Eftersom vädert var som det var, den mest underbaraste dagen i stockholm jag upplevt, blev det att vi bara myste oss igenom hela dagen.  Gick drottninggatan mot gamla stan och sen en sväng vid vattnet. Vi är inga blyga tjejer som ni kanske redan vet så vi gick loss med astrids sysstemkamera och tog ca 200 bilder!

Enjoy!!
































Modell, för vad?!




Jag får ont i Hjärtat...

Det här är inte ok!!

MÅSTE SES


Musik är det bästa som hänt mig!

Musik får mig alltid att må bra, att kunna gunga med utan att tänka på allt som snurrar i mitt huvud! Shit jag känner mig helt förvirrad. Vet inte vad jag ska jag och hur jag ska agera. Såg på Jossans blogg att hon gjort upp en liten lista på vad hon lyssnar på nu, haha, det skulle jag aldrig kunna göra. Tror ni skulle bli ganska förvånade faktiskt, eller inte ni flickor som känner mig väl men ni andra. Det finns en väldigt hård och stark tjeje, men även en mjuk och sårbar tjej under mitt skal som är min kropp. Många kan nog läsa av mig ganska snabbt beroende på vilken musik jag lyssnar på hur jag mår och hur jag känner! Fast försök inte med det nu för då skulle ni nog bli lika förvirrade som mig haha.

Nu ska jag göra min lilla lista på vad jag lyssnar på och varför!

Vet inte om många av er har hört den här låten innan, men den e sjukt bra! Den här låten är så mysig och jag älskar Rihanna. Låten gör mig lugn och texter är en mycket viktig sak för mig!

Now this is the sound of a broken heart
There's only one reason why we're apart
She never woulda made it to your car
If it wasn't for the club, I'd still have my love
We would still have us
I'd still have my loveeeeeee
We would still have us


 


Den här låten gör mig bara glad, för varje söndag jag kommer hem till mina föräldrar sätter min pappa på den här låten på högsta volym och klappar i takt. Han här bara för söt och han är världens bästa pappa. Den här låten har även en väldigt bra text, bara man ger den en chans.


I'm delirious
Are you serious?
What goes on in your head?
I'm just curious
Cos' I'm hanging here
Got me dangling here
Think your love, oh your love has got off my head





Staind - Aaron Lewis, helt sjukt bra! Mycket minnen från i sommar. Sena nätter hemma hos Titti. Fick även veta från Chrille att de spelar i slutet av juni och jag måste bara se dom.

But you always find a way to keep me right here waiting
You always find the words to say to keep me right here waiting
And if you chose to walk away I'd still be right here waiting
Searching for the things to say to keep you right here waiting





Buller for my Valentine något som också ger mycket minnen från sommaren och stockholmsresan vi var på nu! Vill inte gå in på detaljer men jag och Titti lyssnade på det i bussen.

There's always something different going wrong
The path I walk's in the wrong direction
There's always someone fucking hanging on
Can anybody help me make things better?




Det här är vad ni kan hitta i min iPod, nu ska jag lyssna vidare.....

Ååååååååååååå!

Set är mycket nu! Därför den sega uppdateringen. Lovade att alla korten från sexyfesten, men orkar inte nu. Har så mycket i mitt huvud att tänka på så det är nästan jobbigt! magen snurrar som huvudet! Dags att sätta sig och skriva ett cv då, hmm vad ska jag skriva. Har så mycket tankar men är rädd för att glömma något! Kom precis hem från en mycket lång dag så dags att börja varva ner! Immorgon är jag ledig, då blie en ny uppdatering från helgen. lever kvar i de minnerna nu. för att kunna blicka framåt. Helt sjuk BRA kväll i lördags!

Ses imorgon!
PUSS

Måndag!

Det finns inte så mycket att sriva den här måndagen. Inget roligt har hänt på de två timmar jag varit vaken, varken i världen eller på facebook! Det jag kan berätta är att Sara fyller år idag, så Grattis! Googlar man sig själv på bildsidorna kommer gamla vimmelbilder upp, de som man glömt och aldrig vill se igen! Mitt bröst låter som åska när jag hostar och det blir bara värre och värre. Har flera miljoner saker att ta tag i men det går inte för jag är för lat, så hur ska jag bli av med min lathet och sluta sitta vid datorn? Hmm, att ta en dusch kanske hjälper. Ses kanske ikväll om det finns något mer intressant att skriva då!



See Yaa

I Love House, Helt fantasktiskt!

Kvällen igår var helt otrolig, helt klart värt att gå ut. När jag åkte hem från Stockholm bestämde jag mig för att inte vakna upp en till morgon och vara trött när jag ska jobba. Meeen så blev inte fallet! Igår började hetsen om fest redan på jobbet, jag vill ju så gärna gå till Platå. Var supertrött och har fortfarande ont i fötterna, helt sjukt! Jag har aldrig haft turen att vara ledig en kväll som denna, så svaret blev självklart JA för utgång. Fetsen började hemma hos min chef Gustav med singstar, sjukt nice. Stämningen var på topp! sen gick vi ner mot stan och självklart PLATÅ för min del. Fick med mig nästan alla på förfesten så jag var nöjd. När jag studsar upp i trappan är det SHOW ME LOVE, kunde inte komma in bättre. Den låten ger mig glädje så jag studsade vidare mot baren. Hälsade på alla jag kände och studsade jag vidare in på dansgolvet. Helt sjuk stämningen på Platå igår, inte en sur min, alla var superglada. Alla var också blöta av svett, för dansgolvet var packat men det gick inte att stå still. Grabbarna Alaa och Zutko gjorde verkligen sitt i Djbåset, där var också stämningen på topp! Träffade en massa gamla ansikten, det gjorde mig glad!

Tack för en helt fantasktisk kväll! (när är det dags igen?)




Sveriges bästa Angelica i Wipeout!



Världens bästa tjejja! Superduktig i Wipeout, kom två bäst av sevenskarna farm till nu. Så även fast du inte vann så är du bäst av alla! Weeeeei You go Girl..


Day n Nite, Sexy & Lovely...

Så nu kommer en liten summering av de trevliga 24 h som vi hade i stockholm. Resan började halv fem från Linköping till stockholm i torsdags. Gänget var redan på G!



När vi kom fram gick vi raka vägen till t-banan, men hamnade helt fel, Angi hade fått fel adress. Tillbaka till t-banan och satte oss på rätt tåg. Då träffade vi de två andra pinglorna som skulle vara med oss den kvällen, Elina och Zandra! Mycket trevliga tjejjor! Kom fram till hotellet Story som Bingo hade fixat åt oss. Shit vilket fint hotell och sjukt fin inredning!





När vi hade fotat rummet lite var det dags att fixa oss, i panik. klockan hade blivit jättemycket och vi skulle vara borta 22:00. Had sjukt svårt att veta vad man skulle ha på sig och hur man skulle se ut! Efter ett tag var det bara att inse att man ser ut som man gör och att det inte gick att ändra på det då! Vi sprang fram ocg tillbaka mellan alla rum för att få ihop den bästa outfitten för kvällen. Lånade fiiiiinaste skorna av Angi, som har gjort att jag har svåra smärtor i fötterna även idag, men sjukt värt det! Såhär såg vi ut när vi gick ner till Rose(ska uttalas som ros på engelska!)..





Efeter det kom festen igång med gratisdricka och sjuuuukt bra musik! Stämmningen var på topp och så också vi! Blev många egokort kan jag lova, å gud jag gcik ut i bara ben!





"Och tjejer glöm inte bort läpparna!"



Faan blev suddig, jävla kamera som ändrar inställning själv!!









Sen dansade vi vidare hela natten till klockan var halv 4, då gav vi upp eller rättare sagt våra fötter haha! Dagen efter ringer Angi upp oss vid halv tio och säger att det e dags för Frukost och att vi måste cheka ut klockan elva! Frukosten var god men fick inte i mig så mycket, bara mjölk, haha och jag som aldrig dricker mjölk. Jag var sjukt sugen på det och tjejen gav mig ett stooort glas! Efter frukosten packade vi ihop och jag var bara tvungen att ta kort på vårat rum, bombnedslag!



Det var den underbaraste fredagen i huvudstaden stockholm! Vi gick och åt med en vän och efter det gick vi drottninggatan, gamlastan och ner till vattnet. Supermys, och många fina och roliga kort!







16:45 var det dags att åka hem, alla dog på bussen. Då gick luften ur och och vi sov nästan hela vägen. Det finns kanske 200 kort till som jag inte orkar lägga upp men de kommer på facebook inom kort! Detlovar jag!

Nu e det dags för fest  med personalen på JC, sen I Love House på Platå!
Hopp in i duschen =)


Expressen!!

Inte att vi bara skulle vara med på framsidan av finest.se utan vi fick även vara med på Expressen fredag! Är jag kändis nu? haha

Bingos gudinnor!  <---Klicka på länken..

SexyRose..

Är helt sluuuut! Kom hem från stockholm klockan 20:00 ikväll, nu har jag ätit lite mat kollat film och beklagat mig om alla dessa blåsor som jag hittar på mina små fötter. Men vill man vara fin får man lida pin. Kvällen igår var helt underbar, tack Angi, som fixade allt för oss. Tack till Bingo som fixade finste hotellet, Story. Nä får komma en stor uppdatering imorgon, så håll ögonen öppna. måste bara säga att jag har haft den underbaraste dagen i huvudstaden som resulterade i 300 bilder haha..

Måste bjuda på ett samkprov!

Fösta sidan Tjejjor, fan vad vi e snygga!!





Man måste få känna sig sexig, även fast det bara är för en kväll!!



Natti Natti

Sexy Party!





Nu drar brudarna på turne! Efter en sjukt jobbig natt med näblod som gav mig snurrigt huvud och blodbrist, är det bara att packa väskan och dra sig till stockholm! Angi the rockstar har bjudit iväg brudarna på en upplevelse! Så halv fyra bär det av mot Stockholm...


What goes on in your head, I'm just curious...

Som ni alla redan vet jobbar jag på JC om dagarna, just nu har JC ett samarbete med den stora tjejtidningen Veckorevyn. Så om man handlar något på JC får man en tidning på köpet! Jag handlade en hel del när lönen hade kommit och fick mig då en tidning. Det var sjukt länge sedan jag läste veckorevyn, så tyckte att det var roligt att se hur mycket den hade förändrats! Kom till favvo fiket yngves och började bläddra i tidningen. I mitten hittar men en liten bok som ser ut såhär!


Läser man noggrant så är det 17% av veckorevyns läsare som är missnöjda med deras underlivs utseende. Sprättar man upp den lilla boken kommer man till de två första sidorna där det står "ALLA FITTOR ÄR FINA FITTOR!".


Eftersom vi alla ser olika ut finns det ju varken fina eller ful fittor om man frågar mig. Men frågar man en kille finns det nog många krav på hur man ska se ut! Hur ska den egentligen se ut? Rakad eller hårig? Vad är en fin eller ful fitta? 

Det är helt sjukt, var precis inne på Glitzyboggen hon hade för precis en timma sedan skrivit om precis samma sak.. Men hon hade gett en utförlig information om hur hon ser ut och sorry men det sparar jag gärna för mig själv och de som får se den!!

Ge mig ett svar!

Over and out!

Att gå en DJ skola....

Går man in på Dj Alaas blogg idag ser man att han gjort ett inlägg om en Dj skola?? Tror tyvärr det inte skulle funka! Varför jag och Sigrid skulle vilja lära oss är inte för att det är coolt eller ger status, utan för att vi har intresset i musik. Jag har velat lära mig spela sen kanske 4-5 år tillbaka. Jag var för ung och för blyg för att våga. Jag tror inte man kan säga att jag vill bli en Dj och sen bara lära sig. Jag tror man måste ge det mycket tid och ha rätta intresset att lära sig. Tror inte man kan vara en grupp på 7 personer som ska stå där samtidigt för att lära sig samma sak. Jag skulle aldrig säga att jag inte skulle betala för det, men jag skulle aldrig göra det i grupp. Sorry Alaa, jag dissar din idé om Dj skola..



RSS 2.0