Veckorna bara springer iväg!



OCH det gör mig såå glad.. Snart dags för resan med världens bästa gäng.. Känner att det här året kommer bli resornas år och jag är så på det! Tyvärr blire inget åre men va fan nästa år finns ju! Så nu kvar på listan är:

Canada - med betti och träffa världens bästa adam
Alicante - med brudarna
Thailand - med brudarna

Vad blir av och inte får vi se men va faan man måste ju få leva lite..


Idag la min första chef fredrik till mig på fb, LIKE! Sjukt kul, de var han som har gjort mig, världens bästa chef. Karin är ju också guld men det e ju syrran!

Födelsedagarna avlöser varandra nu känns det som och dags att planera presenter! Angi blev precis klar! bara Lina och jens kvar för tillfället!

Sorry för dåliga uppdateringar men har inte internet, pappis och jag jobbar på det!
Har jag någon gång berättat för er att jag har VÄRLDENS BÄSTA PAPPIS?? om inte så nu vet ni det. han är helt klart det bästa som finns!


dags att gå tillbaka till jobbet nu. Jag har ledig helg, lördag och söndag och NEJ jag jobbar inte på Platå. Det ska bli så skönt, komaläge i soffan med en massa filmer.

Ses kanske i dimman på lördag men man kanske ska ge Sliver en ny chans ;)

PUSS

Älskar bra måndagar!


GRATTIS FIALOTTA! CARROJ 24år - fy faan vad OLD!
Idag middag på Kniv&Gaffel för att sörja åldern men fira dagen :P

Nu är allt klart, bara dags att dela ut. Hoppas de flesta kan komma, skulle vara sjukt kul med en fest på ca 130p. Nu peppar vi för den och jag kan nästan lova er att ni inte kommer att se mig på platens/ågatan innan den festen, eller jo fast på fel sida baren! Jobb jobb jobb - lite så jag gör. Den här veckan e det jc mån till fre, LEDIG HELG! Platå kör vi både torsdag och lördag och e grymt pepp. Undra vilka jag jobbar med?

Häng med Ass igår! Länge sedan det bara var du och jag. Kollade kort, mycker roligt att titta på våra freaks. LOVE!

Middag med Siggan på onsdag, SUUPERmys.




CarroJ: Söt!!! Nu är jag 24 :( :p

Jag: Ååå GRATTIS BABE ;) LOVE YA! Ha en grym dag. Dröm en riktigt snuskig dröm nu ;) Puss

CarroJ: Haha tack :) I'll try, tror iof att jag har slut på snuskiga fantasier nu gammal och grå som man är! Man har ju upplevt mkt i sina dagar vill jag lova :p Puzz

Jag: Ha ha ;) ja man börjar växa igen nu! Och fantasin är inte som när man var 23 ;) Puss

CarroJ: Växa? Jag krymper, midjan iof blir bara större o större, resten börjar hänga och dingla! De är inte lätt! Nu går de bara utför! Skål!

Jag: Hörde jag skål! ;) nice då går vi all in och bara går loss! Dödar vi det här stället ;) för med en skål blir allt så mycket bättre. Puzzdastar*



Klockan var över midnatt, mitt försvar!



Nu jobb jobb jobb ;)




Mat koma de lux!





I woke up this morning with your lips to my ear!


HÖRDE JAG ÅRE? Å jaaa. Så sjukt jävla nice om vi kommer iväg och vi ska komma iväg!



Älskar min mamma och hennes mat! Bästa bästa och nu har amn matlåda till imorgon. Trött som bara den är jag och jag kan knappt hålla mina ögon öppna.


I woke up this morning clouded with my doubts.


TACK!



För era ärliga svar men jag lovar er, ALDRIG mer brunt! Min blogg blev hackad av CarroF och Siggan igår när jag hade gått till jobbet. De ville vara underbara vänner och skriva ett litet inlägg. Men det är inte något konstigt med det för som jag velade innan jag skulle färga håret brunt. Nu har jag som sgat testat och ALDRIG mer.

Ha en bra dag i snön, själv jobbar man och tänker på ÅRE!

JAG SKA DIIIIIIIT, med världens roligaste

I'm outta my head!

Heej!
Nu känner jag mig lite förvirrad... vilsen i pannkakan så att säga.
Det är så svårt att veta vad man vill.
Oh, Please God Help Me!
Ska jag vara brunett eller blondin?
Jag trivs bäst i blont.. det känns mest som jag. Men mina kompisar är så snygga brunetter och jag vill likna dom lite mer.. hmm.. aja vad tycker du? Snälla, jag ber dig, skriv en kommentar!
Nu blir det platå.
Woop Woppp!


Day N Nite

Fortfarande känns det som att jag jobbar dag och natt. men den här veckan har varit underbar, hela två hemmakvällar i soffan SJÄLV! I like a lot. Nu har jag siggan ass carroj och carrofätit middag ihop, de andra tjejerna festar och jag ska nu till jobbet för et pass på Platå. Har inte peppen ÄN men den kommer, hört att vi har en grymt övertaggad DJ ikväll.
Ses i dimman ;)

Platå party people, YES!



Platåfolket är ett folk för sig, alltid glada positiva människor som sprider glädje till sina arbetskamrater. Mitt samtal med Nina gav mig lycka. Att hitta peppen med varandra är det bästa som finns, att ge varandra glädje är det bästa. Mitt sms från Ynglet var också så himla bra och positivt. Vi är ett såå underbart gäng! Älskar er alla.






Work work work OUT



Nu har jag precis duschat efter ett grymt pass på gymmet med ass, det känns bra! Kommer att göra detta minst tre dagar i veckan och eftersom lägger vi på efter hur starka vi känner oss. Trodde man sjulle slippa att träffa folk vid den här tiden på gymmet men nej. Nu står ass i duschen och jag ska börja sminka mig!


Känner att min träning som började i dec börjar visa sig så nu kör vi. Inga jobbiga pass dock eftersom jag fortfarande är grymt förkyld så jag får börja lugn!



Tack Joss för messet i morse, du kommer ha en grym resa och jag e nyfiken på korten som kommer på FB.

Nu fika med Ass sen hem och ta tag i lägenheten. Har jag inte sagt det innan så säger jag det nu, ÄLSKARB LEDIGHET!

Ses vi på Cicco? Alla får komma som vill.

PUSS

Tyvärr så är det sant!



Tyvärr så är det jag på alla bilderna. Finns så mycket historia bakom de alla haha grymt kul att hitta det på pappas dator. Kommer mera, tar hem ett usb på söndag sen ska ni får se. Borde ha skrivit förklaringar under alla men jag hann inte innan middagen men känner att jag behöver skriva under den här iaf!



Den västa av de västa! Herriguuuuuud hur jag såg ut. Förstår att ni undrar hur anders kunde vara med mig men såhär var det. Det var en dag jag skulle in till stan och träffa en god vän och hade städdag hos familjen Holmlund innan. Ni som känner min familj så måste man städa när det är städdag. Så jag stressade genom en städning kollade bussen och hoppade in i duschen. För att göra allt så effektivt som möjligt kollade jag inte innan jag tog schampo och det kommer jag få ångra resten av mitt liv. Jag tog syster Karins schampo för färgar hår med RÖDA pigment i. OJ OJ OJ. På mitt blonda fina nästan långa hår som jag kämpade med att spara ut blev röd/rosa! Men det visste ju inte jag. Jag gick ut ur duschen och ropade på pappa. Tänkte fråga om han kunde köra mig till stan, men jag hann inte. Han började peka på mig och höll på att skratta ihjäl sig. Då kom mamma och hon började också att skratta. Jag vände mig om och tittade mig i spegeln. Jag trodde jag skulle dö! Min mamma förstod hur jag kände mig och körde mig till en frisör. De var fyra i personalen som fick stå och kämpa med mitt hår i timmar, bleka bleka bleka. Till slut började mitt hår falla av men jag vägrade att klippa det kort så jag valde att se ut sådär. Vilket misstag. hade varit snyggare om jag bara klippte av mig håret men det förstod inte jag då.


Ett misstag jag aldrig kommer att göra igen.


Anna som liten, jag lovar!



Lotta: ÅÅ jag är fem år, mamma är 37 och det här är bamsen!
Tåg konduktören: Jaha ja, men på det här tåget åker alla bamsar gratis.

Underbart!




Onsdagsmorgon!



Vaknade pigg av mig själv, skönt. Tänkte först somna om men jag lägger den här tiden på att slöglo på tv och äta frukost! Runt tolv ska jag och Ass och träna sen en lucnch på stan. MM så gott. Läste på hennes blogg att vi skulle duscha hos henne, då ska jag packa mig en liten väska nu.

SabbaCash boken alltså, mycket bra, ett tips att läsa den innan filmen.

I eftermiddag har jag tvättdag och städdag. Dags att få det fint och snyggt här. Måste även tvätta lite från jobbet så lika bra att ta allt på en gång.

Ha en bra dag! PUSS


Skönaste killen ever!



Helt underbar, varför gör aldrig svenskar så här för?! Underhållning på hög nivå. KOLLA.



       

Tack Ass för tiset.




Call my name.



I woke up this morning clouded with my doubts
I wanted to hear you calling my name out
I wanted so badly to trust you
Knowing what you say is true
I didn't mean to keep pushing
Keep pushing you away from me
Pushing you away from me

Call my name out



Precis varit på middag med Siggan, Ass och CarroF - fisksoppa blev det och jag hjälpte till med hälften. Framsteg för mig i köket. Det är sak jag har upptäckt, jag är mycket bättre i köket än vad jag visste. Jag ska bara tro på mig själv lite mer. Kul var det att träffa Siggan också, var nästan två veckor sedan. Vi hade mycket att ta igen om alla turer fram och tillbaka, skönt att få prata av sig lite.

Sovit mest hela dagen och gud vad skönt det var. Började med att jag la mig i soffan när jag kom hem från Karin och Lena, ville ju så gärna träffa min prins en liten stund bara. Tankarna snurrade om och om igen och jag blev tokig, till slut dog jag tydligen, märkte knappt själv att jag somnade. vaknade tog ett bad började tänka ännu mer och kände att jag behövde hitta på något. Träffade då tjejerna för middag, bästa jag gjort.

Äventyrets år here I come ;)
















Så sjukt jävla underbart glad och lycklig över att jag har de bästa vännerna i hela världen, de peppar mig och ger mig så mycket livsglädje att jag bara går genom dagarna och njuter. Älskar er!


I Love.


I like,
Dressed up out the door
So damn ready for one night maybe more,
I like, I like,
With strobe light hot corse dirty minds
When you cross my way,
I like, I like


Tack JuicyJ, låten är såå sjukt jävla bra. jag älskar den redan. Repeat all day!


KLAR!




Ja efter såhär 500 sms och 1000 samtal så är jag klar. Jo det tog mig bara fyra timmar också ;) Skönt! Imorgon hoppas jag på att jag orkar klippa och klistra hela kvällen. Det här kommer bli nice.



Dags att sova morgonmöte på jobbet imorgon så sova får jag göra på onsdag ;)


& du trodde du sett mig arg...




The air around me still feels like a cage!



Börjar bli fruktansvärt trött och sliten pådet här nu. Känns som att jag sprungit i uppförsbacke i flera månader nu och jag vill bara börja plana ut. Jag vill set ett slut, ett mål! Jag vill bara börja andas normalt igen.



I only wish you weren't my friend.
Then I could hurt you in the end.
You sold me out to save yourself...
And I won't listen to your shame.
You ran away, you're all the same.


Sorry!




Kanske inte var så klar med vem jag menade att jag saknade i förra inlägget. hmm jag låter det vara till fantasin men jag vill hjälpa er att säga att det inte har något med tidigare inlägg att göra :P Alltså inte han eller honom! ;)


Vill bara säga tack till syster yster som körde peppsamtalet med mig imorse. Det fick mig att gå upp ur sängen och ta tag i livet! haha Pepp ;)


Hoppas ni får en underbar måndag i solen :)

PUSS!

Varför?!





Jag saknar dig!






Vi e inte sånna som i slutet får varann.


Minnen!



Det kan vara roligt att vara hemma hos mamma och pappa ibland. Tittade igenom pappas kort på datorn precis! SHIT. Vissa kort fick mig att le och ett fick mig att gråta en skvätt.



Vår 2005 haha var liten man var




Min lillaCarl



Jaa haha jag fyller 20...



Jaa å det var här jag var tvungen att fälla en tår!



Cannes med familj och släkt!



Hahahaha



hahaha

Day N Nite


Day n nite. I toss and turn, I keep stressin’ my mind, mind.
I look for peace, but see I don’t attain.
What I need for keeps this silly game we play, play.
Now look at this.





Jobb jobb jobb, ja så ser livet ut för mig.
men när man har ett mål att må så går det med lite vilja. det är vad jag intalar mig iaf. Sjukt trött idag. deckade på soffan efter fyra och vaknade efter sju och undrade var jag var. Tog ett bad och nu kan jag iaf hålla mina blå öppna.



Dags att traska ner till Platå för lite mat nu. Klänningen är på ;)



See yaa


Kings of Leon och jag även detta år ;)




Sex on FIRE!



Underbara Lörsdagsnatt. Jag älskar PLATÅ och personalen. Jag har så roligt när jag jobbar. Igår var Alaa tillbaka bakom djbåset och jag har saknat  honom. Sjukt jävla bra! Vaknade nyss av att jag ligger och nynnar på Kings och bara ryser. När han spelar den på Platå oavsett hur mycket folk så lyfter taket. Kommer aldrig glömma när han spelade den första gången på Platå, UNDERBART! Jag bara röööös i hela kroppen. Städfreaka lite igår bakom där bara vi vet hur det ser ut. Det blev så sjukt nice, slot över mig, ass och hamlet!



Hot as a fever
Rattling bones
I could just taste it
Taste it





When you gonna stop breaking my heart!




Jobb Jobb Jobb!



Så ser livet ut för mig. Tack och lov. Nu kommer det vara lugna gatan fram till resan! Träffade grabbarna ikväll, tack för superpeppen som fick mig att jobba vidare. jobbade som barback med Ass och dreamteam i baren, snyggt. mycket roligt folk. jag måste bara säga att Mogga var den snyggaste killen på stället. Det finns två saker jag älskar, blåskjorta med svart fluga eller vinröda chinos, det hade han! Hela paketet. Jag känner mig lyckligare än på länge och jag ser fram emot vad 2010 har att erbjuda.

Äventyrens år!



2009 var händelsernas år och det har jag fått nog av kan jag lova. Så nu peppen på mitt första äventyr som är Canö med lina och grabbarna. Med det ska jag nu lägga mig i min lilla säng och mysa in. Jobb imorgon igen och sen komakväll ensam i soffan. NICE!

Varför behöver jag alltid vara så orolig i onödan? jag vet att allt är bra fast jag tror inte på det för ens jag ser det med mina egna små ögon!



When you gonna stop breaking my heart
I don't wanna be another one ...
Your smile is a beautiful lie.
My love is dying inside.


Min syster!




JAG TÄNKER PÅ DIG!




Har ont i magen, visste jag det här hade jag aldrig jobbat inatt. Men hur skulle jag kunna veta när allt bara händer. Vill ju träffa dig! Hoppas du du kan känna i hjärtat att jag tänker på dig iaf.


PUSS från LillLill



No Habla spanska!




BOKAT!




Idag blev det klart, vi åker. Jag är så sjukt pepp och vill att det ska vara idag. IDAG. Men den som väntar på något gott väntar alltid för länge! ¨

17 - 24 feb!
Jag Lina Johan Eidberg Hans Markus Kristaps Milos
Vilket gäng och jag fyller 24 den 19 feb med. WEEEEII

Här ska vi bo:
http://www.apollo.se/SE/vart-vill-du-resa/Europa/Spanien/GranCanaria/PlayadelIngles/Accomodations/Pages/ParqueCristobalS10.aspx

NKV!


Ice ice baby!




Förstår ni hur kallt det är!





Idag gick jag och Lina till jobbet, sjukt starkt eftersom det var värsta kylan. Men skönt och underbart väder var det. Kanonstart på den otroligt sega dagen. Kollat resor nu. Grabbar snart drar vi! Kommer bli underbart att fylla 24 i solen och värmen. har aldrig varit utomlands på min födelsedag innan så sjukt nice kommer det bli. Om jag och lina får som vi vill kommer vi även bo med de bästa. Haha.



Igår var det ferak hos Lina och jag lever fortfarande på skratten från igår! tiita även vad jag såg när jag kom hem till Lina. LOVE.



Nu dags för ännu ett pass på Platå, sjukt pepp och MrK skivan ligger i väskan. Klänningen är på och nu ska jag bara fixa till smink och hår sen dra mig mot jobbet :)



Ses i dimman folket!


Måste bara ge en åsikt!




De här är mina absoluta favvisar!



Färgerna, ljuset och allt är så fint. En bild man skulle kunna ha på väggen!



Den absolut bästa i mina ögon. älskar den och kommer alltid att göra!



Bara sjukt jävla bra! Också något som man skulle kunna ha som tavla hemma!



Älskar ju Lila, you know me! Så denna sminkning är sjukt snygg enligt mig och grym.




Vad tycker ni?


Untouched.





I wanna wanna wanna get get get what I want
Don't stop
Give me give me give me what you got got
Cause I can't wait wait wait any more more more more
Don't even talk about the consequence





Fortfarande lika förstörd som efter juldagen.
Konstigt men det känns som jag inte sovit på två veckor. Jag har mig själv att skylla JAG VET! Jag vill så gärna att mina små äventyr som jag har inplanerad ska bli av. Jag är superpepp! Har storslagna planer. Har ett dilemma New York eller vasaloppet? Hmm New york har jag aldrig varit, men grymt av mig att klara vasan. Skit samma får ta det efter de andra två äventyren.




WHY?!.......                                You know WHY!

Idag har varit ännu en komadag de lux! Fast en mycket underbar och kärleksfull dag. Komadag på jobbet, sjukt mycket att göra för mig och mycket kunder, KUL! Efter jobbet skulle jag till Platå och fixa en sak men de har ju stängt på måndagar nu mera så kunde inte det. Träffade Ass för en fika som var mycket givande. hade mycket att prata om så att säga! Pratade med Lina och vi kom på att pannkakor skulle var guld att äta till middag. jag och Ass gick och handlade det viktigaste, sedan drog vi till Lina. Där hade vi det mest övertrötta gänget man kan hitta. allt var sjukt kul och när jag skrek från datorn att jag hade läst upp för en SATS pannkakor bröt allt ihop. Allt var sats från och med den stunden. efter en sats pannkakor var vi fortfarande lika sugna på en sats till. jens kom och hade han inte ont i huvudet innan så fick han säkert det när han kom. Jag och ass tävlade i sidglid 60m. Ass vann för hon hade bättre strumpor än mig. Kollade även på Ica reklamen igen, fortfarande lika kul!




Don't even think about what's right or wrong, wrong or right


Hatisk!



Idag har jag hatat lite åt höger och vänster, men sen kom jag på att hata är ett starkt ord. Funderade vidare på vad jag kände och sen släppte det. För att ge någon energi från en själv som inte ger något tillbaka är inte värt att brysig om. Så från och med nu är du luft!


Nu är det pannkisar som gäller med Ass och Lina efter jobbet. Sjukt spontant och sjukt gott! Något av det bästa jag vet! Såg en väldigt fin sak när jg kom hem till Lina, det får ni kort på ikväll när jag kommer hem.

Tur att man inte satt uppe halva natten och tittade på hockey och tänklte på jobbet ist! Fööör så trött som jag var i morse när systeryster kom och hämta mig.




Nu ska vi göra något tokigt. jo hörde att Sivan, Britt-Inger och Aqvelina skulle till Patens på onsdag! Ska ni med märta och gänget? ;) Eller har de stängt och ni alla får köra Platå på tisdag men då kan inte BI hänga på :(



Jag finner inga ord!



Patetiskt, fruktansvärt, pinsamt, blä.

Några hittade jag iaf. Det beskriver vad jag känner för dig/er nu!


Aja nya äventyr planeras in. Tisdag eftermiddag och onsdag är det två helt nya äventyr som planeras in :)
Weeeiii



BLESS!


På banan igen.



Det är enkelt att få någon att tro något man tror att de vill.
Fast att ge någon ensamhet är det största sveket.




Det är som på nytt, 2009 på nytt. Vi är peppade för ett nytt år och om jag får gissa med min vildaste fantasi, tror jag att det här året kommer bli underbart. Precis så som 2009 startade. Freak out på nivå åtta, minnen som vi kommer ha med oss hela livet! Jag är peppad & jag vet att du är peppad!

Let´s do 2010!



Jag ska bara få lite sömn först ;)



Uppsalacrew!




Sitter hemma hos familjen nu med uppsalagänget, synd att fanny inte kunde hänga på!! Kul att träffa alla snacka skit och äta god mat. Älskar familjen och släkten. Undrar när det blir freak i Upssala igen? De har de bästa nattklubbarna och skönaste folket. BLESS!







Sorry seems to be the hardest word!



2009 är verkligen slut och med en lättare suck lämnar jag det och går vidare. Allt som hänt som jag tyckte gjorde mitt år till ett av de sämsta i mitt liv lämnar jag nu och går vidare. Vidare på nya äventyr, med näsan i vädret och ett leende på läpparna.

Igår var verkligen livet piss, grått och trist efter en mycket dålig start på dagen. Ville bara vara själv, orkade inte prata med mina kompisar och var allmänt tråkig. Efter många om och men fick Ass och Lina mig ner till stan för en fika. Tack, för det idag.

2010-01-01 & 2010-01-02

Blev den bästa starten på det här året. Fantastiska dagar med mina tjejer, goda middagar och mysiga kvalitets stunder. Kunde verkligen inte starta bättre!




Jag vill inte tänka framåt
Men är livrädd att fastna här
Nu kan det vara för sent
Att säga som det är






"Att ligga sked är så 2009 och att sova ensam är så 2010!"  - hahaha



Du&Jag.



Det är en gåta!



Den årliga födelsedagsfesten!



Årets fest 2010?


I år kom vi på att vi först kanske skulle vara i ett hus hos någon, typ mina föräldrar. Tanken var att göra middagen själva och bara vara där innan man drar till stan. MEN, vi har för många kompisar. Listan är uppe på 105 personer redan och då är den inte ens klar. Så var beredda på en STOR fest i år igen och den här gången sjukt välplanerad. Vill inte avslöja någon här men det ser bra ut, sjukt bra ut. Datum är satt men ska spika allt med Mange på tisdag klockan fem. LÄNGTAR! Så nu får vi se om just du får en inbjudan och vad för roligt som kommer att hända.



"Doppa mig i choklad och kalla mig förväntansfull"


Äventyr!




Jag älskar äventyr framförallt när det är på natten.. Nice! Nu ska jag fixa mig och möta CarroJ och CarroF på stan för en lunch, det är bara att ringa om ni är sugna! Såg ju StepUp2 igår, jag vill också dansa, jaa vill dansa nu. Känner för en freak i nyköping snart. Måste bara styra ihop det med Alaa och de andra två som ska med och freaka.



Kings of Leon - Use Somebody 
Så DU 2009!




BLESS!


100101!



Gott Nytt Jävla år då.


Komadag de lux. Vaknade vid halv ett, drog mig ner mot stan och träffade Ass, Lina och Titti. Åt en bit mat, gick till Hemköp och sedan hem till ass. Fick panik och skulle hyra film. Då är frågan - Vem fan mer HYR Dagboken eller The Notebook på hemmakväll?!. Sjukt irriterade eftersom att min är borta. Vem har DEN? Ge tillbaka NU. Fick hyra fem andra filmer och nu har vi sett den första. Nästa kille som kallar mig för muffin får mig ;)

Middagen spenderades med Astrid, Lina och Titti. CarroJ och CarroF kom från stholm och mös till det med oss! Middagen var så sjukt jävla god. Bless för Astrid köket. Hittade även på en riktigt rolig grej. Vi skrev alla tjejernas namn på lappar och så fick vi spå varandras 2010. Även vårat eget, så hoppas man når sina uppsatta mål.

jag är även en mycket speciell människa när jag ska berätta något som gör mig nervös. Så CarroJ började härma mig när jag gjorde det. Fruktansvärt roligt att se någon härma en hur man beter sig i vissa situationer.

Nyårsafton var en av de bättre i mitt liv faktiskt. Firade den med den underbara Platåpersonalen men framförallt så firade jag den. Jag var lycklig och inte så där sentimental som jag alltid brukar vara på nyår. Mina tjejer utspridda över landet, Mina systrar var så långt bort från stan man kan komma och Pappis och Mammis var sjuka. jag brukar alltid vara ledsen för att jag inte kan vara med alla jag älskar men i år gjorde det inget. Jag känner att jag var nöjd med mitt val att jobba, även fast sthlm lät fruktansvärt kul. Vi dansade i baren, uppskattas av gästerna. Spritborden var mycket bra och roliga igår. tror även jag var mer pepp än många på platå. Träffade Johan, det var bäst. Eidberg gav mig världens pepp och Erik verkade va lycklig att få se mig. Skön stämning på de man kände, underbart! Tack för alla underbara mms igår, Siggan och CarroJ var det absolut bästa och det från Lina gav mig det bästa skrattet under kvällen.

Jag är sjukt nöjd med middagen vi fem tjejer slängde ihop innan jobbet. Titti, Astrid, Joss, jag och Angi, även där mycket goda skratt tillsammans. Så jag FIRADE nyår. Åt för mycket glass och maränger så hade ont i magen en timma in på passet, men sjukt värt.

Jobbade även på JC på nyårsafton. Uppklädda och fina var vi. men fy vad dålig jag var på dagen. Snälla Lina lät mig gå hem vid två och det var skönt. Då hann jag sova bada och fixa mig utan stress. Bless på JC.

Nu har jag precis kommit hem från ASS. Tog med mig Step Up 2, så nu soffhäng till det är dags att sova. imorgon är det tvätta, städa och planera som gäller.























Nyårspussen till er alla från mig!


Nu ut på nattliga äventyr...


Jag är så sjukt jävla skit rik, för jag har de bästa vännerna i världen och utan dom skulle jag vara bottenskrap.


RSS 2.0