Jag och Kings of leon...

Vi jobber lika vi, jag älskar dears musik! För tre månader sen skrek jag åt "honom" (som ni alla vet vem det är) att stänga av skitmusiken och nu sitter jag här och diggar som aldrig förr.. Det började en dag när jag kollade på MTV, så kom Kings of leon - use somebody. Jag vet jag är sen, men det är inte min typ av musik, men igen jag älskar det. Skönaste låtarna och mysigaste att sitta och bara lyssna på..



Jag saknar honom, jag saknar att mysa med honom, jag saknar att vara med honom, jag saknar att krama honom, jag saknar att pussa på honom, jag saknar att känna hans doft, att somna på hans arm, att bråka med honom, jag saknar allt som har med honom att göra! Jag saknar hans midja, att hålla runt hans midja, hans fina mage och hans mjuka ögon och fina ansikte. Jag trodde det  var vi, vi för alltid, kommer det inte bli så nu? Kanske dags att öppna ögonen och gå vidare! Jag vill inte gå vidare.. Jag vill gå tillbaka, när det var som bäst, när det var vi två. Jag kan inte se mig med någon annan, det är inte äkta, vi hade det äkta, vi två! Vi tog varandra för givet, vi shabblade bort varandra på vägen, jag behandlade inte honom bra och han behandlade inte mig bra, varför gör det så ont nu.. Två hela månader senare. Jag försöker fly från det varje dag, men hur jag än gör finns han där som en stor påminnelseskylt som blinkar. Alla dessa platser som gör att man får ont i magen, att få ont i magen när det ringer på jobbet varje dag, vet ni hur det känns? Mina frizoner är Platå och hemma hos mina kompisar, där finns inget som är vi! För där var JAG bara jag, där är jag Anna! Nu måste något hända, det kan inte fortstätta såhär! Jag orkar inte gå omkring och vara ledsen, jag orkar inte gråta mer, mina ögon svider! Du finns i mina tankar natt som dag, allt jag gör är du och jag kommer inte sluta hoppas på att en dag blir det du och jag igen. Oavsett vad alla säger så kommer jag inte sluta hoppas, visst jag kanske går vidare och lever ett nytt liv utan dig, men jag kommer aldrig sluta hoppas!



Du o jag, vi ville dela livet
Fanns ingen oro eller tvekan, vad kunde gå snett
Men idag, tar vi varann förgivet
O har förlorat att det där som var så rätt


Men vad är det då som gör att jag är kvar
fast jag har sagt jag ska gå


Kan det va kärlek åå
Kan det va sååå
Att jag nog älskar dig ändå


Vi har, tappat bort varandra
Som att otrohet och svek inte spelar nån roll
Står kvar, fast går i smyg till andra
Kanske bäst vi ger oss av åt varsit håll

Men vad är det då som gör att jag är kvar
fast jag har sagt jag ska gå



Tid att bryta upp, dags att ta ett kliv
Packa väskan, ge sig av mot ett eget liv

Men vad är det då som gör att jag är kvar
fast jag har sagt jag ska gå





Nu kommer han bli arg på mig, men shit vad skönt det känns att få skriva ner allt!
Skiter i om jag blottar mitt hjärta men fan vad skönt det är att öppna sig!


Heeelt sjukt!!

Den här dagen slutar aldrig förvåna mig.. Jobbet från 7 till 21.30, bara där orkar jag inte tänka meer..
Då säger Pelle upp sig till råga på allt! hur ska det gå nu då? vad händer? Många frågor som snurrar runt..
Min rygg dödar mig och jag vet att jag får skylle mig själv men va faan mer smärta än så här klarar jag inte av.. Pratade med en sjukgymnast idag och han sa att jag borde komma direkt! kanske får göra det då. Eftersom de på vårdcentralen skulle säker säga detsamma!
Du har  inte ringt, det förvånarmig inte, men det som förvånar mig är att jag fortfarande bryr mig om du inte gör det. Så borde det verkligen inte vara. Fast jag bryr mig, det gör ont och jag är såå trött på att du ska få mig att känna mer märta än den jag redan har!
Nina var med på jobbet idag, as nice - fett kul alltså haha.. vi sjöng och pratade, flummade och fulade, men det e lite så vi funkar ;).. Valp kom och hämtade oss, BLESS för honom alltså! Fick till slut lite mat i magen också, tur det annars hade jag nog dött.. Nina jag dör, fan vad du e bra!



Kolla på oss, jag dör för den här bilden, det är verkligen VI!



Nä nog om den här dagen, nu ska jag som vanligt krypa ner i siggans säng och bara ha det sköööönt! Upp och jobba imorgon igen, 10-20.. Nä men jag vill inte sola!! jag och MIN Ass har storslagna planer för hösten.. Gud vill ha henne här nu, min lillla sockertopp! Det är ingen som pussar på mig när hon e borta!

Kings of leon - use somebody..



I've been roaming around
Always looking down at all I see

Painted faces, build the places I cant reach

You know that I could use somebody
You know that I could use somebody

Someone like you, And all you know, And how you speak
Countless lovers under cover of the street

You know that I could use somebody
You know that I could use somebody
Someone like you

Off in the night, while you live it up, I'm off to sleep
Waging wars to shape the poet and the beat
I hope it's gonna make you notice
I hope it's gonna make you notice


Så här avslutar jag min tisdag i Siggans lägenhet, dags att sova och jobba imorgon, 7-22 *gäsp*

Måndagsklubben, bästa kvällen!



Han e kung, finns inte så mycket mer att säga! GRYMT! jag svävar fortfarande på rosa moln, nyktert besök i Vadstena igår, men värt det, verkligen. Jag och Sigg körde loss hela natten. Siggan körde dit mig, titti och johan. Mer sånt till Linköping!

Jag skrotade inte på cykeln, men alla andra! haha

Midsommar blev som jag trodde och lite bättre. Sjukt sköna tjejer som jag fick med mig till Grisslehamn. Utan oss hade grisslehamn inte haft någon midsommar.

Dag1 (dagen innan midsommar):

Allt började på E4 mot sthlm, helt sjukt! Mötte fem killar i en saab, som vi lekte lite med. Kan tyvärr inte avslöja det som hände, skulle hamna i en allt för pinsam situation då. Kollat man på facebook och Caroline Johanssons kort kan man kanske lista ut lite av vad som hände. kom fram till Norrtälje och storhandalde till åtta personer för fyra dagar på 25 minuter, stort! Körde som bara dem för att hinna ner till båten, när vi trodde att det var kört kom min morfar som en räddande ängel och gjorde att vi kom med på båten. Fick dock löpa som as för att hinna med. Väl på båten fanns inget annat att göra än att kolla på konstiga människor och spela kort! När vi kom tillbaka drog vi till Grynnan för att äta middag, fick sitta där någon timma för att vänta på de andra. De skulle hämta oss, orkade inte gå hem. Där träffade jag även Emanuel, En kille som jag träffat på landet varje midsommar jag varit där sen jag var 17år. KUL!



Dag 2 (midsommar):

Vädret sög men det gjorde inte oss något, dagen var ganska lugn och skön, men när middagen dukades fram på kvällen gick vi alla ALL IN. Sjukt kul! Drog ner till Marinan och buggade loss, hetsade efterfest och skrotade på cykeln, jag lovar er bättre kunde det inte bli. Vår Hejarklack var också något som förgyllde hela helgen.







Dag 3 (dagen efter midsommar):

Ja ni där hände det inte så mycket, vi låg alla tjejer i en stor säng och kollade på film. Det var ganska skönt. Tänkte mycket på Astrid och önskade att jag kunde finnas hos henne!

Dag 4 (hemgång):

Strädade undan allt och drog oss hem, ja då kom det fina vädret..

Midsommar kommer bli underbart!

Då åker vi till Pig-Smile-Habour imorgon! Det kommer bli så bra, bara att jag är orolig för vädret! Men jag har världens bästa sällskap och det kommer att bli superkul.

Jag har firat midsommar på mitt lantställe i flera år, såhär har det sett ut:

-06



Plus massa vänner!

-07




Här igen, gänget och anders fick ta kortet!

-08

Spenderades hemma hos mamma och pappa fast med bara kompisar!







-09

Med alla underbara vänner igen, åtta tjejer som drar för att dansa och ha kul!

Det händer så mycket hela tiden!

Jag har så mycket att skriva om men för det första är jag nästan aldig hemma och sen när jag väl är hemma fungerar inte min pappas dator.. Nu fick jag lite egentid och sitter med min lilla pärla. Ja, det har hänt en hel del, men har själv varit sjukt dålig på att ta med mig min kamera! Har snott lite bilder lite här och var...

Det finns bara en sak att säga och det är BLESS för de här människorna!



Studenten, jag och angi hade jobbat i 13 timmar när bilden togs, helt sjukt!



Angi, jag och Joss på bloggfesten i lördags. Måste erkänna att jag svek Platå den kvällen för att vara på Sliver och jag hade sjukt kul. Grym musik och grymma människor!



I bussen till Magget!







Ja det var vad jag vill minnas från kvällen!!



Peace & Love


Jag hatar!!

Min appas dator, därför kan jag inte blogga!! Snälla låt mig slå sönder den?? NU!!

Berätta din historia!



Berätta din historia för JC!

Lämna in dina gamla jeans och en historia om vad jeansen varit med om,
så får du 100 kr rabatt när du köper ett par nya jeans hos oss. Gäller 3-18 juni.
JC IKANO-huset.





Läs mer om det här!


Vad har man vänner till??

Det ska jag säga er, utan mina underbara vänner skulle jag aldrig sitta här idag.. Det händer mycket nu, nästan för mycket! Nästan så jag inte klarar av det, men då finns mina vänner! Ni alla som läser det här kanske inte vet vad jag pratar om, men min vän lina sa till mig igår - Anna, du har inte haft en lätt vår! Nä det har jag inte, men jag har haft sjukt kul iaf, träffat många nya människor och knytit många band - byggt broar! Vännerna ska finnas till när man har det som jag och många av mina underbara vänner finns för mig, JAG ÄLSKAR ER ALLA! Sen förväntar jag mig inte er uppmärksamhet alla timmar på dygnet, men jag älskar när ni hör av er till mig. Det gör min dag, varje dag, att ni finns!











Ni som inte är med på bilder, det e för jag e hemma hos lina och hittar inte i alla hennes miljoner bilder!
Sorry!
Tack för att ni finns!

PUSS!

Hur lite jag än vill erkänna det..

Så måste jag säga att Anders, Min anders, är det finaste jag sett i mitt liv.. Det finns ingen som han och det kommer aldrig finnas någon som han för mig. Den finaste människan jag mött i mitt liv, tråkigt bara att det inte blev han och jag för alltid...



Men jag gråter inte mer för spilld mjölk! Så nu till titti på middag och sen Magget, weeeeiii!

Peace Love & Understanding...

Tell me how I'm supposed to breathe with no air!

Saknar min ass! så mycket, nu har jag iaf mailat henne, typ världens längta mail, allt i detalj.. det behöver hon haha.. det hade tydligen fest idag, kul för henne.. Imorgon börjar allt på nytt för mig, jobba jobba jobba! Nästa gång jag ska ha kul är midsommar, måste bara börja styra upp allt där, hur vi sk ta oss dit osv..



If I should die before I wake
It's 'cause you took my breath away
Losing you is like living in a world with no air








natti natti ;)

Vad Hände?!

För 6 dagar sen grät jag mitt hjärta ur mig för din skull.
Nu känns det som ingenting!
Vad hände?!






Love you, du är den bästa och jag önskar att du och jag kunde sitta här tillsammans nu!
PUSS

Sorry ass för den sjukt dåliga uppdateringen men det händer för mycket så jag har ingen tid till att sitta och skriva!

Vad hände?!

Vad kan man säga, vad hände inte?!

Kommer mer det är viktigt!

(från lina)

Grattis Siggiluring..

På den stora dagen! Vi kommer sitta och vänta på dig hur länge det än tar för dig att komma hem!
PUSS



Midsommar @ Pig-Smile-Habour..

Japp då var det bestämt, jag och några tjejer åker till mitt underbara lanställe över midsommar! Jag har såå mycket planerat så jag vet inte om vi hinner med allt, det viktigaste är ju självklart Marinan och Åland. Får se vilka det bli exakt men tror vi kommer bli ett härligt gäng.

Härliga bilder...



Förklaring: Marinan det är här vi kommer använda oss av dansskorna - bugga till ett lokalt dansband. Det är även här alla ses som åker till Grisslehamn över midsommar. Missar vi att komma in får vi ta oss till Grynnan där alla som är för fulla för att fira midsommar finns. Man kan även träffa på en och annan kändis under denna helg.



Förklaring: Ålandsbåten måste vi åka med! Bra priser på sprit och bra bra bad om det är fint väder ute. Hoppas på det för då kan vi åka över för att sola och bada!! (ni som e sjösjuka som jag, det finna tabletter tt få på båten)

Natti Natti

Nu har jag vänt (igen) hoppas jag!

De tre senaste dagarna ska jag nu inatt försöka radera från mitt minne, det som kommer finnas kvar är alla fina stunder med mina underbara vänner som ALLTID ställer upp för mig. Det värmer i mitt hjärta såå otroligt mycket!

Måste bara visa det roligaste med Angis alla bilder, det är att hon alltid gör något nytt...

Som natt....



... Och dag!



Alla blogga mera så jag har trevlig läsning! Jag vet att jag varit dålig på det men någon gång måste man få hamna i en svacka..

PUSS!


RSS 2.0