Superonsdag!

I onsdags var det födelsedagsfirande på riktigt! Bjöd hem alla mina närmaste vänner på en mysig tacokväll med vin! Det är så härligt att ha såå många bra vänner. Älskar er alla! Alla kom hit halv åtta och alla åt som vi aldrig sett mat förrut. Lyssnade på min nya musik, eller jag tvingade alla lyssna på min nya musik haha. Drack lite vin som sagt men sen blev vi sugna på att gå ner på stan. gick till platå och träffade lite andra vänner. Satt även där och pratade massor och drack goda drinkar. Eftersom jag jobbat hela veckan var jag väldigt trött så när klockan slog ett begav jag mig hem till sängen. 



      

Mina fiiina presenter:



Tigerjeans JC: 1199:-



Sminkväska (lila) Face: ? :- (present)



Armband Snö: ? :- (present)



Tatuering =P


Girls Just Want Love, Sex & Money!

Kalas Kalas Kalas Kalas ..... Det har det varit mycket av den senaste veckan! Torsdagen börjar med min dag...
 
19/2-09
Jobbade på dagen fram till fem, efter det hem direkt till min syrra som fixat middag till hela familjen. Mysa och massor av prat så jag nästan glömde bort att jag skulle på hockey! Luleå - LHC, och som ni flesta vet hejar jag på Luleå. Bästa matchen ever. jag skulle gått dit med min far men han fassnade utomlands så jag bjöd med några utav mina närmaste, Astrid, CarroF och Siggan. CarroJ satt redan på andra sidan läktaren med hennes jobb. Efter att Luleå vunnit matchen drog vi oss in mot Platå. Där kom även Titti och Angelica och mötte upp oss i baren. Alaa splade som han aldrig spelat förut, sjuuuukt bra musik hela kvällen. Verkligen en lyckad födelsedag!

                


Platåtjejerna på Sexparty...

Slog igen Jc butiken 20:00 och stressade iväg till Platåtjejernas fest + en suprise.. När jag klev innanför dörren satt en kvinna och visade en massagestav som man kan använda på många olika sätt. Kom lite sent så missade nästan allt det roliga, men hann se mycket roligt iaf.. Ni killar skulle bara veta vad som kan sägas efter ett eller två glas vin på ett Sexparty.. Tror faktiskt att Platågrabbarna skulle velat vara med men att de inte skulle våga säga det rakt ut.. En upplevelse rikare ska jag snart gå och lägga mig för en tidig dag på jobbet imorgon.. Blev lite avis på alla tjejerna som skulle dricka vin och dra vidare till platens.. Men om 20 min så är det en väldigt speciell dag som börjar!

Det sas att inga bilder fick visas, så väntar ett tag med att lägga upp lite bilder haha..

puss och hej

sussa sött!

Platåtjejerna...






Nu har jag varit hemma några dagar, haft en jobbig feber som kommer och går. Vet inte vad jag ska göra åt det. Förkylning som jag haft ett tag men aldrig brytit ut, på riktigt. Bättre att ligga hemma och vara riktigt sjuk en hel vecka än att vara hemma några dagar lite då och då. Men imorgon ska jag tillbaka till jobbet, hoppas energin räcker hela vägen fram...

... För imorgon har tjejerna på Platå en liten fest som Jossan och Emelie fixat till oss. jag tyckte att det var en rolig och mycket bra ide. Det är inte så lätt att lära känna varandra på jobbt så det här var en bra chans. Hoppas alla kan komma och jag hoppas att jag kan komma och inte känner mig helt död efter jobbet!

Dagen efter, alltså torsdag har jag en dag som är planerad från början till slut. Jobba 10-17 och direkt efter det tårta hemma hos syrran med hela familjen. Direkt till Cloetta och se LCH - Luleå =).. Kommer bli kul, vet inte vilka jag hejar på. Till carro och platta håret och gå efter det till Platå för ett glas vin.

Time too Sleep =)

Alla Hjärtas Dag!



För alla kanske den här dagen inte betyder så mycket, men för mig gör den det! Jag var tillsammans med Anders i 3 ½ år och på de åren skämde han alltid boort mig, säkert mer än vad jag var värd. Han vet att jag älskar smycken, som alla tjejer hoppas jag. Han lyckades alltid hitta något jag verkligen vill ha, alltid rosor och godis - jag är ju en liten gottegris. Det som känns bra i år är att jag faktiskt inte känner mig så ensam, jag har blivit bjuden på en romantisk middag för två. Börjar 23.00 på Platå så det blir innan det.

Ha en bra dag med mycket kärlek!



Gamla bloggar!

Sjukt kul att läsa gamla bloggar, sedan januari 2007. Lite ont i hjärtat kankse jag fick men inga tårar bara leenden..

www.annapannablogg.blogg.se

www.kakananna.blogg.se

Beroende!

Mål nr 1: Nu är klockan snart tio på den tredje dagen utan Coca Cola, godis och andra onödigheter. Godiset och det där andra klarar jag mig bra utan och känner inte det minsta sug, men snälla visste inte att jag var så beroende. Jag har huvudvärk, är trött, grinig som ett bi. Inte roligt att umgås med mig nu, men det här är ett måste för mig! 2009 var året då jag skulle göra förändringar och om man frågar mig är jag ganska nöjd med en hel del. Om jag klarar av alla mina mål har jag en fin belöning som kommer i slutet av året och då vet jag att jag har lyckats!



Mål nr 2: Ja har inte börjat där än, men det är nära nu. Jag går som på nålar varje dag. Ett samtal och sen aldrig mer, men jag gör det för en bra sak. Att sluta röka tror jag inte kommer vara lika jobbigt som att sluta med colan. Det återstår att se. Jag har lovat min familj, mina systar och mina vänner att den dagen då Carl kommer till världen ska jag sluta röka!



Mål nr 3: Är att börja träna regelbundet och ha bra matvanor. Jag har köpt en träningsalmenacka, där jag skriver in vecka för vecka hur jag ska träna. Kan ju inte påstå att februari har varit en kanon månad, men det är för jag har haft så sjukt mycket på jobbet att ta itu med. Ser mars som ett sätt att börja på nytt och kan inte snön bara töa bort! Jag mäter mig varje månad oxå för att senare, förhoppningsvis mot sommaren se något av ett resultat.



Dags att fixa sig och dra mot jobbet.. ha en bra dag i snön!

Musik- betsatta-människa..

Ja, det är nog jag. Det kan jag erkänna. Allt som har med musik att göra älskar jag, på alla sätt och vis. I lördags var det I Love House på platå. Helt sjukt bra! Då insåg jag att jag har betalt för att lyssna på bra musik, för jag kan ju göra mitt jobb medan jag lyssnar! R"n"B är mitt liv, den musiken jag kan dansa till och lyssna på i timmar efter timmar.. Musiken gör mig fri och jag pratar genom musik. Jag har hittat en sak som gör att jag mår bra och det är musiken. Jag vet att inte många tycker om att man lägger ut musiktexter (jossan) på sina bloggar. Men för mig är det ett sätt att förklara hur jag mår eller vad jag känner, som ibland att det faktiskt bara är en bra låt. En låt nu som jag älskar är Beyonce - Radio, för det är jag. 

I get butterflies when I hear the DJ
Playing the stuff I like
And I fall deeper in love with every song he plays
He's got a place in my heart
 

En annan låt som jag aldrig kommer sluta lyssna på är Jakob Hellman - Hon har ett sätt. Min systers första band och det kommer jag aldrig glömma, för jag hatade den musiken då.

Hon har ett sätt
att flytta höfterna försiktigt när hon går.
Hon har ett sätt att le
som bara jag, som bara jag förstår.
Hon har ett sätt att gå förbi ibland
som om man inte fanns.

En låt som alltid kommer betyda mycket för mig är Usher - My Boo. Det finns så mycket minnen i den låten som jag aldrig vill glömma. Det var ca 4 år och 2 månader sen den låten fick den meningen i mtt liv.

There's always that one person
That will always have your heart
You never see it coming
Cause you're blinded from the start
Know that you're that one for me
It's clear for everyone to see
Ooh baby ooh you'll always be my boo

En annan låt som jag har lust att sjunga på min 30 mins promenad till jobbet är

Jag är såå lycklig, jag är såå lycklig
Jag är såå lycklig måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag
Jag är såå lycklig, jag är så lycklig
jag är så lycklig hela långa veckan ut!

Vädret är helt underbart och man vill bara vara ledig idag. Helt underbart att bara gå ut på en promenad i flera timmar och bara känna solen i ansiktet. Jag ser fram emot ljusare tider, fan jag har redan börjat längta efter midsommar haha.

Puss och Kram

Chris Brown...

Något av det roligaste jag upplevt! Kanonhelg i stockholm hemma hos Sanna. Sitter nu och lyssnar på Superhuman, bästa låten av de alla. Synd bara att den inte var med! Fredagsmorgonen gick jag upp ganska tidigt för att hinna med lite inköp innan resan.. Jag carro och carro satte oss i bilen mot sthlm, plockade upp siggan på vägen. Lyssnade igenom skivan om och om igen för att få den rätta känslan och lära oss alla texter. När vi väl var framme efter många om och men, mötte sanna oss i fönstret med hjälp av morsesignaler haha. Väl inne i den stora lägenheten hade sanna förberett en suupermiddag som skulle ge oss energi till hela kvällen. Efter lite prat om allt som händer runt oss var det dags att fixa sig!

Tjejerna på turné..



Kom fram till hovet lite för sent och vem blev inte kissis, jo jag. fan blev nog lite nervös! När vi kom in var det ett sjukt bra förband som fick oss på bra stämning! Sen kom han, från ingen stans, CHRIS BROWN! Jag bara ryser när jag tänker på det. Vi stod och dansade nästan hela tiden. Tror det var en gång alla tjejer i hela hovet bara föll ner i stolarna, bildbeviset:



JA, han tog av sig tröjan och började jucka till låten - Take you down.. AaaaHHH! Sjukt bra iaf. En sak jag nog aldrig kommer glömma så länge jag lever är när No Air kom. Hjärtat brast och i samband med det även rösten. BÄSTA!

Det var sagt att vi skulle på efterfesten men väl framme vid VIP kön så inser vi att vi skulle dö av köldskador innan vi kommit in, så drog klackarna mot Surekompaniet. Kom kanske en kvart innan alla andra så ingen kö och hittade lite plats att sitta på. Jag och Siggan var tvungen att fixa till oss lite efter allt så vi drog en ASTRID på toaletten haha.



Resten av kvällen vill jag hålla för mig själv, den var bara för bra för att vara sann och det är ett av mina bösta minnen. Tänkte bjuda på lite bilder iaf, för att visa att jag inte ljuger.

            

Lördagen bjöd på en Shoppingrunda och en myslunch med tjejorna. En kanonhelg och om jag inte tar fel kommer tjejerna vara på turné snart igen. Jag dör av skratt när jag ser bilderna.

Ååååååååååååå.

RSS 2.0