I Gotta Feeling...

I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night
that tonight’s gonna be a good night
that tonight’s gonna be a good good night ooh hoo




Jag och Johan i sommras!

Japp idag är det dags för Stångs med ett sälskap på 33 personer.. Kommer bli grymt kul! Kände mig inte så peppad tidigare i veckan men nu känner jag att alla är på och det kommer bli en kväll att minnas.. Jag kan inte ta på mig allt ansvar för kvällen men lite, johan är den som fixat och styrt mest.. Jag har ju iaf fått med mitt tjejgäng och det gör mig glad. Synd bara att vissa uteblev men det kommer fler tillfällen.. Svårt att få alla att kunna samma dag. Så nu in i duschen och sen till Sabinis som fyller 26 år idag!

Anna har fått en ny lägenhet också, så om en månad ganska exakt kommer jag att flytta! Kommer kännas konstigt att bo själv och att allt är mitt men tror jag behöver det nu! Kommer ett datum om inflyttningsfest också, för det måste man väll ha, eller?!

Vann på Triss gjorde jag i veckan också, ville bara säga det till er som missat det haha

Känns konstigt att vara ledig från jobbet i tre dagar men haft såå mycket att stå i så jag behövde nog det. Hade as kul på jobbet i måndags så nu peppar jag upp för en helg med gänget på jobbet.. Allt känns så bra!

Alltså är det en lyckad vecka för mig och jag känner mig lugn och harmonisk.


How Soon Is Now?!

Packat klart nu, det känns skönt. En sak mindre att styra med imorgon! Har även fått i mig lite mat och mitt tråkiga illamående är borta. Sov bort det tror jag, deckade i soffan i tre timmar. Jag hatar att må illa, jag kan vara förkyld, ont i halsen men illamående är det värsta som finns. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, gick omkring i lägenheten så det nästan blev spår efter mig.. gick bara i cirklar för att få det att försvinna.. Får se om det kommer tillbaka nu när jag ätit, men hoppas verkligen inte det.. Världens bästa alaa har skickat ny musik till mig också, så sjuk jävla bra.. Nu sak jag bara börja fixa in allt i iTunes så att iPoden e på g imorgon när det bär av till Arlanda!

How soon is now
Sexy bitch
I gotta feeling
In the air




Såhär lycklig är jag just nu, faan jag behöver ju ingen kille, ge mig lite musik så e jag världen lyckligaste haha

Jag klarar mig vill jag lova, om det finns tid och framförallt energi kvar ska jag lägga in en ljudbok ikväll också. Det är superbra när man ska soooola, nämde jag sola, i en vecka. För med det kan man bara ligga och slappna av och lyssna.. Med musik blir man pepp och bara vill dansa, lite svårt att ligga still då!

David Guetta e KUNG!

Vad är en kväll på Magget....

.. När man kan ligga och lyssna på lugn skön musik, och bara resa tankarna?

Joo magget är såå jävla mycket bättre. Jag vaknade iaf med världens illamående som har övergått till någon konstig sjukdom.. Mår as illa men inte feber eller något.. Ska åka till Kreta imorgon, jag vill inte vara dålig då..

Det är syyynd om mig!



Me & Ass

Sol vind och vatten..



Jaha då var det dags att packa klart såhär innan jobbet, imorgon är jag ledig
hela dagen men kan inte göra det då.. Har saker planerat heeela dagen..
Men jag mår så jävla illa nu, fyy..

aja ska försöka få i mig lite frukost!!

Där ska vi bo, i en lägenhet som e två våningar... Måste hetsa alaa om lite musik med.. haha


RSS 2.0