Piff och Puff skickar sms.

När man smsare till varandra är det viktigt att göra det såenkelt sommöjligt så att man lätt förstår vad som står och som menas!

jag och anna hade en intressant komversation i går kväll.


Lina: vart tog SMSet vägen Puff? PUSS

Jag: 1 jag sover. 2 jag är ledsen, 3 jag är feg.4 Puss min Piff

Lina: 1 ok att du sov 2 förlåt om du inte sover nu! 3 du ska ringa mig om du är ledsen, 4 klantigt. 5 jag älskar dig. 6 PUSS my love :)

Jag: 1 jag är vaken nu haha, 2 jag funderar på att ringa honom i morgon 3, jag älskar när du väcker mig, 4 jag vet att jag alltid kan ringa till dig, 5 ville inte störa, 6 jag älskar dig med ju.7  Puss

Lina: 1 ok :) 2 sov gott min. 3 vi ses imorgon, 4 du är det bästa i mitt liv.5 Puss

Jag: 1 du kan vara bäst! 2 Du kan sova gott! 3 du kan ses imorgon, 4 du kan allt ;) 6 puss och natti!

Lina: 1,2,3,4,5,6


Vi har det där lilla extra! ;)



How soon is now?

After tonight, there'll be no coming home soon
No tears of regret, no smell of her perfume
No more dancing feet, to the beats that go boom
While I watch the sunrise all alone in my room

Tonight there'll be no pouring rain
No eyes wide shut to your never ending game
After tonight there'll be no me and you
No distant memories past for me to hold on to

See everybody's working to hold on to what they know
So I guess I kept belive in my tonight will never go
Some spend a lifetime searchin trying to figure out
When hell stops and heaven begins


How soon is now?



Jag har alltid gjort vad jag vill och vad jag känner i mitt hjärta! Att gå efter magkänslan är viktigt. Så man inte ångrar sig och tänker " tänk om ". Det är viktigt att vara kritisk mot sig själv och verkligen känna efter innan man tar ett beslut. Hur du än vrider och vänder på det så får du bara ett svar, då vet du att det är rätt, att den känslan är äkta och den inte går att förändra!

Dags att nanna godis, precis julpyntat klart hemma. Börjar 08.00 imorgon så måste gå efter sju hemifrån. Känner att jag inte har fått så bra sömn den här veckan, så lägger jag mig nu kan jag bara inte vara trött imorgon!

PUSS


091128


Ett datum jag alltid kommer ha med mig i livet! jag kommer aldrig glömma och jag vill inte glömma. Det datumet var du och jag, nu är det minnen! Minnen jag aldrig kommer att släppa på. det roliga är att jag trodde att jag skulle vara sjukt deppig, nu kan jag se det från en helt annan sida. Så jag ler och tänker på vad vi hade och inte på vad vi kunde ha haft.

Ison och fille- Ta D Dit. Usher - My Boo. 





Kom precis hem från Platå. Det har varit en helkväll hemma hos Mogge med Idol och Buzz, kul. Efter det till platå och nu sängen. Hoppas jag vaknar lika lycklig som jag gjorde idag! Har börjat gå till jobbet varje dag, skönt med luft och jag är inte lika trött på dagarna. Mamma och pappa ska fixa mitt matbord imoron också, så förvänta dig att bli bjuden middag snart ;)

Puss och nannagodis ;)



I Like That...








GRYM KVÄLL IGÅR!


Jag var så sjukt jävla trött igår, kommer till Platå och det har varit sittning. Jag och Astrid gjorde allt för att inte hamna efter, men det gör man alltid efter en sittning. Efter tolv någon gång kunde vi andas igen och köra på som vanligt! Efter en tung start blev kvällen värd. Dj Kendo var så grym och han gjorde min kväll! Hade 3 "spritbord" mycket bra bord. Alla var på bra humör och party, jag lallar runt och gör mitt jobb när Dj K slänger på greklåten som vi kallar den. Alltså mitt hjärta blir så varmt och jag kan bara tänka på mina underbara vänner. Med ett leende på läpparna dansar jag vidare samtidigt som jag gör mitt jobb. Jag är i en liten bubbla när jag hör den ute, så mycket minnen.

När jag trodde han hade gjort min kväll väljer han att direkt efter greklåten spela I LIKE THAT! Om jag log innan då skrattade jag nu. Jag hade nästan glömt bort den där första kvällen, men när jag hörde låten kom allt tillbaka. Jag tyckte om det!

Nu fanns det inget som kunde göra kvällen sämre. Den flöt på och jag fick höra den igen! VÄRT! Vi städade undan allt, jag och Astrid mötte upp Johan för en hambis.

Vaknade vid ett och börjar jobba fyra. Nice.




Superwoman!




Igår när jag gick hem kunde jag bara tänka på min syster Karin, shit vilken dålig tid hon valde att åka me familjen till Canö! Jag hade behövt henne här nu. Men då kunde jag bara tänka på vad hon skulle ha sagt, SUPERWOMAN! Direkt när jag kom hem satte jag på den låten och bara log! Jag kunde inte sluta le.





Nu har jag precis städat klart, ätit middag och tittat på PH. Städade ist för att gå till gymmet, jag och Lina var sjukt trötta i benen! Orka. Nu lutar det åt en öl eller ett glas vin på Platå! Alltså jag är med mina vänner varje dag, men vi har så sjukt mycket att prata om heeela tiden. Det tar lixom aldrig slut! Visst vi är bra på att älta saker och ska analysera allt i detalj. Jag gör det bara för att så fort jag är själv tänker jag så mycket om allt. Det kan vara vad som! Vi är fan helt underbara.



GhettoFab Everybody. MaggetMåndag.



Klänningstema på Platå!


BTW saknar jag våra teman som vi körde med hela sommaren. Kanske för att vi inte är ute lika ofta som förr men fan vad kul vi hade. Älsklingstemat är GHETTOFAB, sjukt soft och skönt. Annars kan det vara såhär:

Ons: Ghettofab, alltid (Platens)

ELLER

Lör: Inte ok med låga skor, gärna klänningstema. (Platå)

hahahavi är speciella, det vet vi redan.


The bed I'm lying in is getting colder
Wish I never would've said it's over
And I can't pretend that I won't think about you when I'm older
Cause we never really had our closure
This can't be the end



Wonderwall!

Det är en person som har varit ganska nära mig den senaste tiden som har fått mig att tänka till, få mig att börja tänka från början igen! Orka, orka inte - jag vet inte vad jag ska välja. Jag tycker om att tänka på dig, fast ibland gör jag inte det å då får jag ilska i mig, obehagliga känsla. Varför rostar aldrig gammal kärlek? Varför saknar man något som man vet att man inte vill vara med?

Jag saknar dig, fast bara ibland!



Idag har jag blivit blond igen, inte lika blond som innan men jag e på god väg! å nästa tid är om en månad, sen kanske jag ser ut som "gammla anna" gen! Det kommer bli skönt.

Nu promenix runt ån med Lina och okänd! Sen mys ikväll hemma hos mig.

Happy!

PUSS!


Ser ni det jag ser??!!

Vänta, vänta låt mig skratta hahahahahahaha



nu kanske jag e lite omogen, men om  jag ska vara seriös så såg jag det inte först!


I'v got killerfever and you are next on my list.



Tavlan vi gjorde i lördags, grymt rolig ide. Tack Siggan för en sjukt rolig inflyttningsfest, med mycket känslor och överraskningar!

BLESS to you!


You have to choose!



What you win or lose
You can't have everything
Don't you take chances
Might feel the pain



Mysfika med tjejerna (CarroF, Angi, Astrid, Siggan, Lina och hennes vän Josse) på Ågatan. Det var sjukt värt, ca 4 timmar med prat om allt som en tjej kan tänkas prata om och ja ni skulle bli förvånade om ni skulle hört allt vi pratat om idag. Om jag ger en hint, allt från WOW (jag vet lite nördigt) till julklappar! varför ska det vara såå svårt att handla till en kille? Om jag skulle köpa till mina vänner har jag tusen saker jag vill ge dom var och en, men när det kommer till killar står det bara noll. Som pappa jag har tusen förslag där ifs men bara sjukt tråkiga!



So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge.
My feet run out of ground.




Aja, sen blev det en mysprommis med siggan, VÄRT! Skönt att bara gå ut och få lite luft. Nu sitter jag här i min jättestora soffa och tänker, men vet att jag måste sluta om 30 min för sen ska jag träffa alla mina flickor igen. Kan man ha det bättre? Eeeh ja faktiskt, om mitt hjärta skulle vara i balans skulle allt kännas så bra!


I gotta find my place!


Shit, nu är jag back again, hoppas syrran tycker att det är trevlig läsning på Canö! Tänker på er varje dag och vill ha mer bilder på min underbaraste!


Jag vet att allt det här kommer att lägga sig och kännas så bra!







Your tears don't fall, They crash around me!





Ska jag falla, ja då ska det finnas tid att falla fritt!

Nu är det fika på stan med Angi som står på schemat! Senare en fika med CarroF, jag har så mycket att berätta för henne. Jag känner mig kall, verkar som att jag har blivit sjukt bra på att stänga ute känslor, lite skrämmande. Jag vet att jag blir som en liten nallebjörn när jag väl är med dom jag älskar och bryr mig om, så känslokall är jag inte iaf! Tur det.

Nu vet alla allt, skönt orkar inte förklara för alla men skönt att ha alla på min sida, alla tycker som jag och alla känner som jag. Som Johan påminnde mig om igår, att jag sa någon gång, kommer inte ens ihåg när. Att jag ska bara göra saker som jag mår bra av och vara ego! Tydligen har han använt sig av den frasen till sig själv och andra. Jag lovade mig själv att aldrig falla igen, att stå med två fötter på jorden. Jag står fortfarande kvar!

Du tror du trampar på en öm tå, men för varje gång du försöker så blir du bara mindre och mindre värd i mina ögon!

Ikväll ska jag träffa Lina och hennes älskade vän Jossan som är här från Falun. känns roligt att få lära känna linas högra hand från falun. Middag på Platå! Det ska bli mysig och lina har bjudit in en massa till ikväll, kan det bli fest? haha här i linköping är lina Piff och jag Puff.




Your hair reminds me of a time when we once were
Your fingernails that marked my back now rot in earth
The sheets we slept in blew away and now the storm is over
The taste of you inside my mouth remains but still I'm hearing

There's no love everybody's crying
There's no truth everyone's misguided

And now the end is here
There's no more pills to swallow
The bitter taste I feel won't lead me to tomorrow

Your scent reminds me of a place we used to go
The kisses placed upon my neck show signs of no return


I´m Yours!





I may not have the softest touch
I may not say the words as such
And though I may not look like much
I'm yours
And though my edges may be rough
And never feel I'm quite enough
It may not seem like very much
But I'm yours






Seriöst.

Ja det fanns en tid det hrä året som jag trodde att jag inte skulle klara mig igenom, men jag gjorde det, jag står här idag och lever ett perfekt liv!

Min underbara familj.
Min pappa ställer alltid upp för mig, alltid! min lilla mamma som alltid vill veta allt och bryr sig och framförallt lyssnar! Mina underbara systrar med deras killar. Min underbara systerson Carl som får varje dag att bli värd så mycket mer!

   

Mina vänner:
CarroJ, Astrid, CarroF, Lina, Sigrid, Bettan, Titti, Sanna, Johan, Valp & Jens...
Ni finns alltid där för mig, ni ställer upp och lyssnar när jag behöver prata, ni fan i mej BÄST!

Mitt jobb:
Kan inte bli bättre, stormtrivs som fisken i vattnet! Peace Love & Denim thats my life!



Det har varit en sjukt lång natt! Tack Johan för att du finns och alltid ställer upp för mig. Du e en klippa.



Fast det jag vet är att om allt skulle gå åt helvete så har jag redan klarat mig ur det med er hjälp! Jag vet och är såå säker på min vännskap till er att ni alltid kommer finnas där. det känns så skönt, så det är med ett lungt hjärta jag säger..

Natti Natti!

och går och sover ensam i min stoora mysiga (nybäddade säng)

PUSS

Happy!

Someone once told me that you have to choose
What you win or lose
You can't have everything
Don't you take chances
Might feel the pain
Don't you love in vain
Cause love won't set you free
I can't stand by the side
And watch this life pass me by
So unhappy
But safe as could be

So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy, yeah
Just wanna be happy, yeah


Holding on tightly
Just can't let it go
Just trying to play my role
Slowly disappear, ohh
But all these days, they feel like they're the same
Just different faces, different names
Get me out of here
I can't stand by your side, ohh no
And watch this life pass me by, pass me by

So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy, ohh, happy, ohh

So any turns that i can't see,
I'll count on a stranger on this road
But don't say victim
Don't say anything

So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound
Don't care about all the pain in front of me

I just wanna be happy
Ohh, yeah, happy, ohh, happy
I just wanna be, ohh
I just wanna be happy
Ohh, happy

2009. del 5




Det absolut bästa!

2009. del 4

    

    



   

ElGreko, ElFeto! Där var vi, där kom jag tillbaka, där insåg jag hur fina och underbara vänner jag har, hur otroligt mycket jag älskar min familj och hur bra livet kan vara när man är i solen!



I Elstockholmo på G till Aralanda för att spendera natten!



Bästa bästa!



CarroJ, Astrid, CarroF och jag i Götlaborg!

  



   



Magget Måndag, GhettoFab tema ;)



Jag och Johan (något av det bästa som hänt mig den här sommaren!)

   

  

Banken och min tjejer på Stångs, mellanfest hos Markus och sen platens..



Midsommar 09.

   

   



Tårtan som mormor gör till oss varje år!



Måndagen innan Kreta, Ass och Lina skulle till Magget och jag hade ont i magen även fast det kanske inte syns här! Men jag fick vara med på ett hörn iaf :) Lina var såå jävla kalas när hon kom hem, trodde hon smög men när hon åt hårdbrömacka så lät det som hon skulle riva huset! hahaha



På CarroF examensdag, men då ägde jag inte någon kamera så jag har snott bilder från Lina. har tyvärr ingen bild på CarroF men jag var sååååå stolt över henne, hon är så bra, den bästa ni kan tänka er!



Bästa kortet på mig och Lina! :)



Världens finaste CarroJ!





Myskväll igen på Magnolia!


2009. del 3



I Roslagens famn på en BLOMMANDE ö! Mitt ställe i livet, där finner jag ro, minnen och kärlek. En plats jag alltid kommer att komma tillbaka till! LOVE!



Vår i linköping!



KÄRLEK!



GhettoFab!



Mammorna på fika i vårsolen!



Luleåbesök i storstan!



Först in på vad? haha



Jag och bästa på Platå och jobbar!



Jag och siggan, myskväll på Magnolia med flickorna!

 

Vin/Ölkväll på nationernas för första gången i mitt liv! Det var värt.



Jag och Astrid. Hade ätit middag för två ute på alltanen i Hulsbro, pratat om allt som har med livet att gör, duckit gott vin ( som jag snodde från min pappas vinkällare haha). sen in till Platå och hade en av de helt klart BÄSTA utekvällarna den här sommaren och det här året!

    

Kvällen, ni kan ju se hur roligt vi hade hahahaa



Sommarbryggan hos Sanna ute i ekängen, den här bryggan har gett mig så mycket. VÄRME!



Klänningstema för tjejerna på Platå!



Jag hatar jobbiga killar!

 

Jag tyckte att Mogga hade en snygg kepa!



VI på Platå!



 

Kräftis på CarroJs land, med de underbaraste!

   
 

Inflyttingsfest hos Astrid och hennes mamma, sen Platå!




KÄRLEK!

Myskväll med Lina och CarroJ hemma i min mysiga lägenhet! Det är helt underbart. Synd bara att inte alla andra tjejerna kunde vara med, men så e det ibland. BUT imorgon går alla våra scheman ihop och vi ALLA ska på Sigrids inflyttningsfest. Det kommer bli grymt! Fast först fradag och helg. MYS!

Hold on little girl
Show me what he's done to you
Stand up little girl
A broken heart can't be that bad
When it's through, it's through
Fate will twist the both of you
So come on baby come on over
Let me be the one to show you

I'm the one who wants to be with you
Deep inside I hope you feel it too
Waited on a line of greens and blues
Just to be the next to be with you.


Lina gör något som alla människor gör, hela tiden!

Det ÄR Kärlek!

2009. del 2

Ja igår fick ni ett sent smakprov på lite bilder från året, nu kommer det mera roliga och värmande bilder!

   

  

Födelsedagsfest :)

Den återkommande festen för oss på Platå, för varje år lite bättre lite roligare. Mycket kärlek.

   



Första riktiga vårhelgen.
Mysfika på stan hela dagen, efter det grillade hamburgare mumma.

   

Ghetto fab på magnolia :)

    
 

I LOVE HOUSE i Motala

Riktigt rolig kväll med många som följde med, fast Angi tyckte att valpen körde lite för osäkert.
"Jag e för snygg för att dö"

   


Gustavs band i Norrköping och JC hängde på, en sjukt rolig kväll!

  

Magget 090615

    

Magget 090105



Nyår 08/09 BLESS!



Personalfest Platå 090329



   



Sexyfesten i sthlm! Går inte att beskriva i ord!

Sjukt fint hotel, Så ont i fötterna, Träffade en i Bounce, Trevliga människor!

  


Dagen efter Sexyfesten i sthlm, underbart väder, skön värme och 1000 roliga kort!



Det kommer mera. Titta igen ikväll vid 22.00, tror det finns mer då!




2009.

Året är inte slut än men jag måste göra ett litet "bästa av 2009". Det här året har varit det värsta året i mitt liv, tror inte att något kan gå sämre än såhär. Fast det har även varit det bästa året i mitt liv, jag har kommit så långt och det är med ett leende på läpparna som jag ser fram emot en jul med familjen och ett nytt år med nya möjligheter. Först måste jag bara visa vad som var det bästa för mig! Det kanske inte kommer i rätt ordning men det är ju bara roligt!

Njut som jag!

   

Astrids dag!

Erick Prydz i Stockholm. Sjukt värd resa med Astrid, Sigrid, Alaa och Z. I bilen dit en massa skön musik och Sigrid som gör Björn Gustavsson "Benjamin testar Bernts salonger". Middag på ett sjukt mysigt ställe som jag inte kommer ihåg namnet, och en mycket trevlig servitris. Kan nog säga att alla vi var lika nöjda med kvällen!



Platå disken

Jag och Angi som hade jobbat i ca 13 timmar eller något när kortet togs, sjukt slitna och trötta. Men vi överlevde kvällen.

   

Carl erik Egir

Den underbaraste av alla! Mitt hjärta, min ögonsten. Finns inte ord att beskriva hur mycket jag ÄLSKAR den här killen, han är allt för mig!

  

Bästa vännerna Ghetto Fab feak out i Nyköping

Så heter mappen på min dator, sjukt rolig kväll - bara jag och ass i nyköping.

   



Chris Brown - Myshelg hos Sanna

Grymt!

    

Freak Out i Norrköping, Harrys!

HAHAHA först kommer vi inte in och när vi väl kom in kom vi knappt ut hahaha

Sjukt rolig och spontan fredag, satt och tog en drink på platå ett gäng så kommer alaa och frågar om vi ska med. valpen tar bilen och vi tjejer hänger på. TACK Alaa för att du tagit med oss på alla dessa tokigheter, minnen för livet!



Fredagsmys på Platå!

   
   

Min födelsedag!

LULEÅ vann mot LHC :) hahahahahahaha sen vidare till Platå med flickorna. Jag fick den bästa presenten som jag inte har utnyttjat än men det kommer inom kort!  Middag hos len aoch Henke i deras fina lägenhet innan hockeyn!

BÄSTA!

Mer kommer imorgon, LOVAR!


RSS 2.0