Bounce, Bounce, bounce....




Ja då har man varit i stockholm igen, helt underbart som vanligt! En kväll är inte den anda lik, jo tack det kan jag verkligen påstå. Torsdagen började med att jag Siggan och Valpen drog med Alaas bil till sthlm för at titta på Bonce. En väldigt snäll kille gav mig tre gratisbiljetter! Det var grymt, jag får gåshud när jag tänker på det. Allt var så bra på sitt sätt så kan faktiskt inte berätta vad exakt det var som var bäst! Gud, jag vill bara börja dansa igen och det ska jag verkligen försöka göra också. Jag älskar ju att dansa! Efter föreställningen åkte Siggan och Valpen hem och jag stannade hos en kompis.



CarroJ och Sara kom nämligen upp på fredagen. Vi träffades i stockholmsolen och avnjöt en supergod lunch med rosevin. Får ju inte glömma att Fredrik var med oss och Pauline och hennes kompis kom förbi. Ett tips, ta ett glas i taget när du dricker rose i solen, det smäller när du minst anar det! Jag klantade upp mig när jag skulle beställa biljetter hem, men jag vill inte berätta här hur blond jag kan vara ibland. Iaf så fick jag hänga med gänget hem till Fredrik och Pauline, där bjöd de på en supergod middag och sen var allt igång. Meningen var att vi skulle dricka ett glas vin och senare dra oss mot Snaps, meeen så blev inte direkt. Vi satt på deras balkong, med mycket vin, sång och tända ljus - supermys. Sen drog vi ner till ett ställe som jag precis glömde bort namnet på. Men sjukt kul var det iaf, men kanske lit för mycket alkohol. Så jag sov kanske en timma innan jag var tvungen att gå upp för att hinna med tåget. Ojdå! Det var inte så kul, så det är ju också ett tips - drick inte för mycket dagen innan du ska åka hem med tåg. Jag kan lova att jag har varit en trasig människa idag och jag är fortfarande lika seg. Nu har jag precis duschat för jag ska snart in mot stan och jobba på Platå! Fast jag ser fram emot det.. 

Det som tog upp en större tid av vår kväll var Paulines nyinköpta hatt, supersnygg!
Jag har massor av bilder med det är sjukt jobbiga inställningar på den här datorn!

Ses i dimman!

Jag blev lite besviken, om jag ska vara ärlig.
Trodde du inte var sån,men det var du visst.
Livet lever vidare och jag kan inte må bättre!

Stockholm - Underbart!

Är i sthlm, väntar nu på att carroj och sarah ska komma =).. vi ska gå på stan och mysa! kommer hem imorgon så får berätta mer då..

sweet peace!

Till A Från a

I never showed you
Assumed you'd always be there
I took your presence for granted
But I always cared
And I miss the love we shared

Stockholm igen då!

Ja nu är det bara en arbetsdag kvar innan man är ledig igen, skönt! På torsdag är det stockholm som gäller. Bounce med Emma och Jossan, fan vad kul. Om Emma får ledigt från jobbet ska vi gå på stan också, det var ett tag sen.. Utnyttja RNB korten en sista gång kanske, behöver ju nytt smink och parfym.. Nä så nu sitter jag här och laddar med bra musik.. Någon som e på utgång i sthlm på torsdag? Jag e ledig på fredagen..

Nä dags att sova för att orka med en ny dag på jobbet!!


PEACE!

Varför?

Tycker jag om dig så otroligt mycket?!

Me Love!



Flickorna från Platå på personalfesten, ingen visste att det skulle bli så bra!!



Julmys med JC, jag och gustav dummar oss haha



Också personalfest, sniiiiigggt!



Födelsedagen!



Chris Brown, yeeeeees!



Personalen Platå



Platens onsdag, jag och tuttis =)



Brudarna!



Bästa!!



Födelsedag för två år sen!



Jag och Carro fick en present av mange och simon haha



Det var tider det!



Vad Hände här?



Turkiet 07



Systrarna BUS!



Adam, saknad, me det var en kul fest!


Tänk på hur mycket fina bilder det finns som man glömt bort, gå igenom era kort på afcebook så ska ni få se!!

Det gjorde ont när jag såg oss på kort tillsammans!

Peace & LOVE!

Jag behöver en kram!

Fick sluta tidigt idag! UNDERBART, att man har så bra vänner. Jag älskar er alla så otroligt mycket och alla ni betyder så mycket för mig! Ville bara säga det, nu är det snart sommar och början på mitt nya liv =).. Fan vad nice det känns..

Jag vände!

PEACE & LOVE!



Nu vill jag att du ska komma hit!

Aldrig mer!

Nu sätter jag PUNKT!

No Peace

Den här helgen händer det inte så mycket!

Fast det händer en hel del. Idag har jag jobbar på JC hela dagen från 10-17.. En hel dag utan mat, jag funkar inte riktigt så. Ögonen gick i kors och benen skakade! Vår regionschef Lotta var på besök. Jag fick ringa in stakars gustav till jobbet, sorry.. Inte riktigt vad jag hade förväntat mig den här lördagen..



Nu har jag varit på Platå och ätit så mycket att jag nästan mår illa, men det var värt det. Sjukt god mat! Nu sitter jag här och ska svara på ett mail som jag har fått av världens bästa ASS! Vi kommer skriva sönder varandra den här sommaren, men kom på att det fungerar lite som en dagbok. För jag berättar allt för henne, så då har jag ju skrivit upp allt jag varit med om. Sjukt bra! får skriva ut det sen och använda det som minne..



Ikväll är det Platå som gäller igen, hoppas det bli mycket folk, bra folk! Hoppas det blir mycket bord så jag får något att göra! Oj där bara antog jag att jag skulle ha borden ikväll, får se vad emelie säger! Så nu musik på högsta volym! Om ni kollar inlägget nedan så ser ni vad jag lyssnar mest på nu! jag kommer även göra som Angi, lägga upp min sptify lista! Vi kan säga att vi startar en kedja, Att alla som vill kan dela med sig av sin musik på Bloggen, kom igen nu!

Ha en underbar Lördag!

Ses i dimman! Peace..

Vad lyssnar jag på just nu.....

 
 


Linköping - Torsdag...



Helt sjukt, fick åka tåg ca 4 timmar för att komma hem, vad hände? Peppade iväg mess till mina kära vänner om en liten tjejfest, till de som var lediga.. det vlev jag, siggan, lina, angi och astrid! Mycket bra tjejer att festa med, men oj vad vi var på party humör.. Även fast jag inte är stolt över och skriva det så hade jag en riktigt bra fylla igår.. Jag var på bra humör, bra vänner och stämningen kan ju inte bli bättre när Alaa står i DJbåset.. Helt värd torsdag att spendera på Platå, sjukt mycket folk, vet antal men vågar inte skriva det här!! Som jag alltid gör så lägger jag ut bilder som får förklara våran helgalna kväll!





























































Stakars gustav (min chef) och hans kompisar som fick se mig på nivå tio igår!! hoppas de har förståelse ;)

Uppsala - Onsdag..




Onsdagsmorgonen satte jag mig på ett tåg till mina kusiner. Familjen Svahn är bäst, jag älskar den familjen. Min lillkusse Ebba kom och mötte mig vid tåget. Gick hem och lyssnade på musik och pratade massa skit. Sen kom Micke och Susse hem och började laga mat, bjöd på vin och trevligt sällskap. Storkusse Fanny var på studentsittning på BJ. Middagen var sjukt god, som alltid hos familjen Svahn. Vid nio kom familjen Egir till Uppsala. När klockan var elva på kvällen drog jag in till stan och mötte upp Fannys kompis Emma och hennes syster och en tjej till. Vi drog till Bj för att möta upp Fanny. Det var sjukt mycket folk, synd bara att alla var typ 18år. Men jag hade kul med min kusin iaf. Halv 2 på natten gav vi upp, insåg att vi hade fööör mycket saker att prata om. Drog hem, åt och skvallrade. Sov tillsammans i Fannys sköna säg. Torsdagen började med lyxfrukost, Pannkakor. Sen boka tåg och åka hem. De andra skulle till landet och jag hem till linkan.






Stockholm - Tisdag..

Gör en Haris: Visste ni att  Levi´s grundades år 1853 av den tyskfödde Levi Strauss som började utveckla arbetskläder? Nu vet ni det. (gör om, gör rätt)





Tisdagsnatten blev inte som förväntat, hmm, på F12 iaf... Alltså man visste ju redan att musiken skulle vara sjukt bra, men folket var inte sjukt bra. För mycket folk, det förstörde hela stämningen för mig. Synd! Men jag fick uppleva det ett tag. Träffade även kända ansikten, alltid lika kul. Även fast det inte blev som förväntat kommer jag inte sluta åka iväg på liknande saker! Tur att vi var ett roligt gäng.. Bästa att åka iväg med, alla var så glada och så party..



















Bästa kortet (nedan)


Från noll till hundra, från inget till allt!

Gör en Haris: Visste ni att det bara är 9st JC butiker i hela sverige som har TIGER och JC Ikano är en utav dom!

Hur ska det här gå! Från att stå på jobbet och inte ha något att göra, alltså inte ett skit, ska jag helt plötsligt sänka typ hela barnavdelningen.. Helt otroligt, hur ska jag hinna? Jag som trodde jag lätt skulle kunna gå vid fyra idag! Har så mycket att göra och kom på att jag glömt 1000 saker hemma! Eftersom jag inte ska hem har jag mycket mer saker som ska med.. Som min dator, hur kunde jag glömma den.. ÅÅ jag dör..



En annan rolig sak som jag kan berätta är att vi har 20% på Tiger ikväll mellan 16-20 =) KOm och plocka på er...


PEACE

Jag älskar mina fina skor!!



Jag höll på att lägga upp en bild där hela min rumpa syns haha... Men viss e dom finaaaaaa..

Då var det dags!

Imorgon bär det iväg till Stockholm! Har känt mig lite småsjuk, men nu bättre. Imorgon jobbar jag på JC 9.30-17 efter det hem till Siggan för att göra mig snygg (om det går). Drar från Platå till sthlm vid 18.00 ungefär. Dansar hela natten, men när de andra drar hem stannar jag och Angi i stockholm. Riktigt nice ;).. Onsdagen ska jag vara med angi i stockholm, men på eftermiddagen hämtar familjen Egir mig för att åka till Uppsala. Träffa släkt och vänner =).. Saknar min kussi också. Vet inte hur länge jag stannar men kan jag så stannar jag nog till Frdag kväll, om jag hittar någon som kan stänga åt mig på fredag! Jobbar bara 16-20 så hoppas någon vill. Men det får jag ta med gustav imorgon. Nu ska jag och min romie CarroJ laga mat så vi kan ha matlåda imorgon. Packa väskan och dra iväg!

Peace

f12_mail_pic_02

Ja det var hit vi skulle!

Can't you see me here on overload !

Lördagsnatten blev som förväntat, en av de bästa kvällarna på Platå. Musiken var helt sjukt bra, tror aldrig Alaa har spelat så bra. Stämmningen hos gästerna var på topp och mycket folk. Det är helt underbart att jobba när man hör hela dansgolvet sjunga högt eller skrika när nästa låt kommer. Kul att se djbåset dansa och gäster på bardisken. Personalen var också på topp, även fast jag och erik hade vattenkrig. Jag var asblöt och han förstörde min fina frisyr haha. I "pistolerna" som vi har på Platå finns ju även vatten och erik fick den bra iden att trycka ner mig på golvet och spruta den över hela mig. Fanns inte ett ställe på min kropp som jag inte var blöt på. Aja kvällen var superkul och får fem av fem toasters. Snabbt hem på natten för att jag skulle upp och jobba på söndagen.

Det sjukaste med hela kvällen var att jag letade efter Astrid hela tiden. Jag tror jag håller på att bli tokig...

Vad hände?

Jo jag vaknar på söndagen som en förstörd människa. As ont i halsen, ögonen bara rinner och snorar. Hade inte min kropp kunnat förvarna mig? Fattar inte vart det kommer ifrån. Tog mig i alla fall till jobbet men stannade bara till ett. Då kom min valp och hämtade mig. Han körde mig till mamma och pappa där jag somnade i 4 timmar. Skönt! Fick i mig massa mat och sen hem till CarroJ för att somna igen.

Peace

Jc - Platå - JC...

Idag var jag tillbaka på jobbet efter min "helg".. Lite folk, för fint väder. Nu kilade CarroJ iväg till hennes förfest med Sarah, som jag hade kunnat vara med på men nej, jag ska jobba på Platå. Fast det är kul, är faktiskt lite peppad och vet ju att siggeluring och tuttis jobbar i baren. Mina peppkompisar nr1. Jag hoppas på mycket folk och många bord! Dags att börja sminka sig och njuta av min musik..





Det kommer vara grym musik på Platå idag, så nu tycker jag att ni alla ska hoppa in i duschen och förbereda för en kväll på stan. Det skulle jag ha gjort!

Ses i vimmlet.

Peace

I couldn't care less.

PUNKT.

Jag har så mycket jag vill skriva och dela med mig av. Men tyvärr inget som bloggen får höra. Känns som jag blivit lite hemlig, men en vacker dag kommer jag berätta sanningen..

Helt otroligt bra kväll på Platå igår och då menar jag inte att det var mycket folk. Det var RÄTT folk ;).. Nu har jag hittat peppen med världens bästa låt och ögonen svider efter jag gråtit så mycket..

Mitt hjärta, min stjärna, min själ, min högra hand lämnar mig en hel sommar!

Ikväll ska vi säga "på återseende", aldrig "hej då"..

I'm tryna be strong
But the strength I have is washing away


Bye bye my baby...



I can't lie
I miss you much
Watching everyday that goes by
I miss you much
Until I get you back I'm gonna try
Yes I miss you much
You are the apple of my eye
Girl I miss you much




Hur ska jag klara mig utan dig?

Sista kvällen med gänget...

Idag ass sista dag i linköping =).. Alla måste vara där.. BLESS!


Ingrosso, Axwell & Dirty South.. Weeeeeiiii

housemafia-lager-banner

Ja då var det bestämt att det blir av, faan vad jag e taggad!! Jag vet redan nu att det kommer bli grymt bra och jag kommer inte bli besviken. Så peppa upp till Tisdag.. Frågan är om man kanske ska försöka hänga sig kvar i Stockholm, för jag är ju ledig onsdag och torsdag =) Hmm

I helgen jobbar jag både torsdag och lördag på Platå, men det gör inget.. Från och med Lördag kan jag jobba varje dag känner jag (det är bara att ringa).. nu åter till mitt andra jobb JC, gud så kul.. Har så mycket att göra så mitt huvud går på högvarv.. Det gör att man får ont i huvudet känner sig trött och vill bara sova.. Ja så pepp e jag haha..

Peace

Solen skiner...

Lyssnar på så bra musik, helt otroliga texter.. Varför har jag inte lyssnat på det här innan? Musiken ger mig en skön stämmning.. Nu dags att hoppa i duschen för att ta sig till jobbet.. Jag är fortfarande en trött människa, hoppas på att duschen hjälper mig lite..

Tror det blir skvallerfika med brudarna efter jobbet, tråkigt bara att jag slutar åtta.. Men jag ska inte klaga var typ 2 vecor sedan så det är bara att bita ihop..

Peace

Young Faithful Love...

Till min ASS!



Du ger mig glädje varje dag, det är en riktig vän! Jag kommr sakna dig så det gör ont. Jag kommer gråta till jag somnar varje natt.. En dag utan dig vid min sida kommer vara fruktansvärt jobbigt!! Älskar dig min ass. Från och med lördag börjar jag räkna ner till vecka 29, du måste komma!! Du fattar inte hur kul jag har haft med dig den här tiden... Våra spontana kvällar och skratt. Våra fruktansvärda grodor och helgens natt.. Vad sulle jag göra utan dig..

Älskar dig!

   

Let go of the falsklegg!

Hmmm.. Vart ska jag börja. Kan säga såhär att det var en helt magisk natt i Stockholm. Varför händer det alltid så mycket när är i stokholm och varför träffar man så sjukt otippade människor? Har så mycket att berätta men på bloggen, NEJ! Jag tror den här sommaren kommer bli helt sjukt bra..

Helgen vecka 28 drar jag till Båstad för  att träffa valpen, då min rooommmmie..

Vecka 29 galen fest på Gotland, Stockholmsveckan..

Vecka 30 Luleå med familjen

Vecka 31 Landet


ÅÅ när ska jag få semeter..

Nu den 19 maj är det dags för stockholm igen hoppas.. Väntar på svar!

Peace

Stckholm!!

Ja då blev det stockholm med Angi och Ass!! Ses söndag...


GhettoFab Freak Out @ Harrys Norrköping..

Igår var det meningen att vi skulle dra ihop ett gäng och ha middagsmys på Platå, en lugn kväll.. Men helt plötsligt sitter vi i Valpens bil påväg till NKPG.. Alaa spelade på Harrys och ni som känner oss älskar att köra en "Freak out".. Musiken på högsta volym och färdgodis (tack titti).. När vi väl kom fram fick vi först inte komma in, även fast det var ca 20 personer inne på Harrys.. Fulaste och otrevligaste vakten jag träffat i hela mitt liv.. Men LOL mot honom för vi fick komma in iaf!! Väl inne på harrys Körde vi vårat race.. Jag och CarroJ hade ett uppdrag som jag tor vi båda insåg ganska snabbt att vi skulle skita i.. Bilder beskriver mer än 1000 ord och den här gången kommer jag lova att ni kommer dö av garv.. det gjorde jag..

Sammanfattning av bilder: Söt, Vacker, Ful, Valpen, Blond, MrDJ, Mys, Bästa vänner, Allsång, Harrys, Ghettofab..


































































Torsdag @ Platå

Vinmys med flikkorna ;).. Vi hade som sagt lite att prata om, fick ut en hel del, visste inte att en av dom hade pojkvän (skämt).. Det var jag, Ass och Angi som träffades.. Valpen, Alaa, Z och Jenny var redan på Platå när vi kom.. Utanför träffade Hris som kom in och tog en öl med oss.. lite bilder....






Ssssshhhhhhhh...

Igår var en riktigt trevlig kväll på Platå.. Jag hade jättekul men var nog mest bara övertrött!! Vin, Vänner med bra sällskap - det kan ju inte bli bättre. Nu ska jag snart kila iväg till jobbet. Är faktiskt pigg ch glad den fösta morgonen den här veckan.. har massor energi som jag ska ta ut på min chef gurra och alla fina sommarkläder vi fått in på JC!

Ikväll är det dags för lite personvård, Fixa min utväxt, finslipa naglarna och raka benen. Efter det är det Platå  som gäller ikväll igen, ALLA som vill får komma och äta middag. Hoppas på att vara där mellan 7-8 någon gång. Ingen utgång bara slappa och ha det skönt!! 

Have a nice day =)


Peace.

Off to..

Platå, träffa lite folk och ha det trevligt.. Dock en tidig kväll eftersom jag börjar 10.00 imorgon.. Har mycket att göra och styra med på jobbet!!

Ses i vimmlet!!

Peace..

Regn, sol, mcd, Jc,Martin i Götlaborg..

Ja det har varit en lång dag i Göteborg, men rolig.. Mycket information och mycket nya ansikten. Ett ansikte som var roligt att träffa var Martin från Jc city som flyttat till Göteborg. Först kom regn sen kom solsken! Snabblunch från mcd som satte sig som en klump i magen! Men har lärt mig mycket och imorgon ska jag sätta mig och renskriva allt från mötet! Fick även lite info om att det finns en JC blogg, mycket intressant som även fler butiker kommer att starta, ink JC-Ikano..

PeaceLove&Denim  <-- Klicka på länken!


Götlaborg!

Japp då var det dags att hoppa ner i sängen. Med tårar som rinner från min kind ska jag försöka få mig några timmars sömn. Imorgon klockan sex åker jag till göteborg med Gustav, ett riktigt viktigt möte för min del. Hoppa allt går bra! Ibland får man lägga hjärtat åt sidan och försöka blicka framåt. Även fast det är ganska svårt just ju!

Varför tror alla att det är jag som sårar? Jag kan faktiskt bli sårad jag också!!!!

Godnatt! 


VALBORG!!

Mycket bloggande idag, men har lite att ta igen.. Valborg, Bästis Astrids födelsedag!! Dagen vad det massa mys och den lilla tiden Astrid var med oss stod hon i centrum!! Paket fick hon och en snabb PUSS! När klockan var innan 16.00 på dagen fick hon ett mess ned lite krav på vad hon skulle göra!

18.00 skulle vi ses på Platå! Hon hade ingen aning om vad som väntade.. Vi beställde in lite gott och sen varsit glas dagens. Zutko och Alaa kom förbi och började prata om Eric Prydz.. Men jag och Siggan visste ju att vi skulle med haha.. Tllslut drog Alaa upp tre biljetter och vi hoppade in i bilen.. Faan vad kul vi hade i bilen, peppade upp för en superkul kväll!! Eric Prydz spelade på Bernts Salonger (meningen att det ska vara fel), vilket underbart ställe!! Innan vi gick dit stannade vi på en underbar restaurang Esperanza.. Sjukt mysigt och toaletten var en dröm. Glömde ta kort men det känndes som en spaupplevelse. Efter den goda maten tog vi en taxi till Bernts.. En otrolig upplevelse och faktiskt lite "kända" ansikten.. Superkul! Vi hann med drinckar, flörtskola, dansa, allsång, 10poängare, Benjamin, NKV NKV NKV!

























Faaan min kamera är trasig!! Visst blev astrid fin på kortet.. var meningen att ta kort på stämpeln, supersnygg! Stämpeln är en tiopoängare!

Sen var det dag att dra hem, i soluppgången!



Fem av fem toasters!
Hmm blire sthlm i helgen??

Oasis and I !!

Hold up
Hold on
Don't be scared,
You'll never change what's been and gone
May your smile
Shine on
Don't be scared
Your destiny may keep you warm,

'Cause all of the stars,
Have faded away
Just try not to worry,
You'll see them someday,
Take what you need,
And be on your way and
Stop crying your heart out

Get up, (get up)
Come on, (come on)
Why you scared? (I'm not scared)
You'll never change what's been and gone

'Cause all of the stars,
Have faded away
Just try not to worry,
You'll see them some day,
Take what you need,
And be on your way and
Stop crying your heart out

'Cause all of the stars,
Have faded away
Just try not to worry,
You'll see them someday.
Just take what you need,
And be on your way and
Stop crying your heart out

We're all of the stars,
We're fading away.
Just try not to worry,
You'll see us someday.

Just take what you need,
And be on your way and
Stop crying your heart out...




Today is gonna be the day
That they're gonna throw it back to you
By now you should've somehow
Realized what you gotta do
I don't believe that anybody
Feels the way I do about you now

Backbeat the word was on the street
That the fire in your heart is out
I'm sure you've heard it all before
But you never really had a doubt
I don't believe that anybody feels
The way I do about you now


And all the roads we have to walk along are winding
And all the lights that lead us there are blinding
There are many things that I would
Like to say to you
I don't know how


Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall


Today was gonna be the day?
But they'll never throw it back to you
By now you should've somehow
Realized what you're not to do
I don't believe that anybody
Feels the way I do
About you now

And all the roads that lead to you were winding
And all the lights that light the way are blinding
There are many things that I would like to say to you
I don't know how

I said maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall

I said maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after an
You're my wonderwall

Said maybe
You're gonna be the one that saves me
You're gonna be the one that saves me
You're gonna be the one that saves me


Som på moln!!

Att ha vänner är det bästa som finns!! Sitter nu hemma hos CarroJ, har precis ätit världens godaste middag.. Nu nördar vi lite. Lyssnar på musik som Anders skickade till mig, tur att det finns en till som är lika musiknörd som jag. han tycker inte om stilen men han vet vad jag gillar. Blesss! Har tagit nästan alla mina kläder till CarroJ idag, nu inser jag att jag INTE behöver några nya kläder haha!! Nu The HiIls på datorn sen kommer ett nytt inlägg...

PUSS!

Som knivar!

Nu har det blibvit värre, det känns som knivar i magen.
DU betyder ju allt för mig, varför blir det såhär!
Ni som ser mig skratta, jag gråter inombords!

Varför?

När jag inte har dig, saknar jag dig varje sekund!

Andas!

Ibland gör det så ont att jag får svårt att andas!
Fast nu känns det bättre!
När jag inte ser, går det!
Lite mer än fyra år tillsmamans, nu ska jag leva utan dig!

Vem är jag?

Jag känner mig själv när jag är med dig, inte utan dig.

Det här är svårare än ni tror!



Det gör ont.


RSS 2.0