The Real ME!

Hoppas alla njöt av korten från Personalfesten, den här gången var sjukt mycket bättre än den förra! Tror att många av oss gick dit med en annan inställning. Om jag ska vara helt ärlig, hade jag planerat att bara gå dit och äta sen gå hem! Men det blev för roligt så det var svårt att slita sig. Roligt att göra saker som man inte kan göra annars, som att dansa på bardisken.

Hade ett väldigt givande samtal med min kära vän Titti den kvällen. Ni som känner mig vet att jag ibland kan sitta och tänka på samtal jag haft tidigare och reflektera över det hela. Såhär slutade min tankegång när jag funderade på vad jag och titti pratade om. Många av mina nära och kära verkar inte tycka om mitt sätt att leva mitt liv. För det första, det finns inga perfekta människor och jag är inget undantag. Jag har mina fel och brister lika mycket som alla andra.



Jag är en tjej som har svårt att sitta still, vill gärna att saker ska hända hela tiden. Jag älskar att vara med alla mina underbara vänner och gör allt för att jag ska ha tid med dom. Jag älskar mitt jobb på JC, ni kanske inte förstår men jag trivs som fisken i vattnet och jag får göra det jag är bra på. Jag har världens bästa extrajobb på Platå, fattar ni att jag får betalt för att göra det jag älskar, lyssna på musik. Jag får också träffa helt otroliga människor, innanför baren och utanför. Skulle jag få bestämma skulle jag göra allt för att bi en Dj och jag tror jag skulle vara sjukt bra på det också! 2009 skulle vara upplevelsernas år för mig, hmm ja det går väll sisådär. Men samtidigt får man inte glömma att man faktiskt lär sig ganska mycket varje dag. Idag har jag lärt mig att hur mycket jag än anstränger mig kommer jag aldrig bli perfekt utan att jag helt enkelt får nöja mig med hur jag är.

Jag har ett jobb där jag försöker anstänga mig och visa vad jag går för, för vem vill inte sträva efter att nå toppen. Jag jobbar på Platå varenda chans jag får eftersom det e så sjukt kul. jobbar jag inte på platå går jag gärna ut och då finns det bara Platå i mina tankar. Dansar gärna till Dj Kendo och Dj Alaa! Jag är inte rädd för att testa nya saker eller skämma ut mig (även fast jag mår dåligt över det efteråt).

Förstår ni hur nöjd jag kommer att vara när jag är 40 år, sitter i min fina villa med min underbara man och mina tre barn?

Jag kommer aldrig någonsin ångra något jag gjort, för jag har hitintills levt ett jävla bra liv!!

Gud vad man hinner tänka mycket när man e sjuk! Något jag missat??

Over and out!

Faaaan det tar ju aldrig slut!!




















Jahaa det var alla jag orkade lägga upp.. är det någon som vill ha alla bilderna är det bara att säga till =)

ååå så mera!!























Här kommer mera!!




















PlatåPersonalfest @ Platå - Ghetto Fab Freak Out

Säger en bild mer än 1000 ord? Jag tror nästan det. Nu har jag suttit och tittat igenom bilderna från gårdagen på Platå. Helt hysteriskt roligt. Det var en riktigt lyckad fest, som vi alla kommer att minnas. Roligast av allt var nog Mange och Simon, alltid lika roligt att se cheferna släppa loss! Det bästa från kvällen måste nog vara bardisken och när jag dansade med Simon..

































Det fanns några ansikten jag saknade!


Fortsättning följer!!


Bästa vännerna gör Ghetto Fab i Nyköping!

Kom precis hem från jobbet! Idag är det Nyköping som gäller och Dj Alaa. Det blev bara jag och Astrid som får åka dit och köra Ghetto Fab! Nu är det duschen som gäller!!

seee yaa

Självdistans, eller vad sa vi Angi?



Ha ha ha, där sitter skitsnygga Angi och CarroJ så kommer mongot Anna in i bilden. Finn ett fel, eller!! ÅÅ men som jag och Angi sa, självdistans är mycket bra egenskap!! Vad kan man inte göra för att göra en fredag lite roligare haha... Tuttis e så jävla söööööööt på bilden, av Carro får jag kramp i magen och angi är för rolig!!




Vem vill köpa..

Det här underbara fodralet till mig till nästa vecka?? Hmm undra om jag kan få kroppen till fodralet innan nästa torsdag! Jag dööör, vill verkligen ha! skulle nog bara använda den en gång men jag vill verkligen! Så vem vill köpa åt mig, min vän, min älskare, den okände? *ironi*

Pink Flower Dress SEK 599, Rare Fashion - NELLY.COM

Friends 4-ever! haha



Saknad redan, känndes som hon skulle åka för alltid. Jag vet att jag kommer vara sjukt sysselsatt när hon e borta! Nu är det snart platå som gäller med Dj Kendo! Nice, jag titti och sigg har hittat peppen!! seee yaa!

Carl Erik Egir



Min sötnöt nr 2 haha. Jag älskar den här lilla söt nöten. Jga vet inte vart jag ska ta vägen när jag ser honom. Han är så mysig och så snäll hela tiden . Jag dör, kan inte alla bra skaffa barn. Det måste vara det finaste som finns!

Clubkväll på JC, IKANO-huset!



Vad händer?

* 20% på hela butiken!
* Levande skyltdockor
* Dj Alaa snurrar skivor
*Fribiljetter till Platå delas ut
* 30-50% rabatt på utvalda varor

18.00 - 20.00

See Yaa!

Pappis

Stort grattis till den bästa pappisen som finns!



Underbara vänner!

Tur att man har så underbara vänner! Jag älskar er alla så otoligt mycket. Jag lever det bästa livet man kan leva! ÅÅÅ jag är så lycklig. Nu lyssnar jag på Craig David, unbelievable, som Sara visade för mig! Nä bleslutet är taget och jag stannar! Jag har för mycket att förlora om jag skulle åka nu! Hoppas varje dag resten av mitt liv kommer att kännas såhär!



Astrid, Söt nöt.



CarroJ, söt tös.



CarroFrö, söt nos.
 


Siggan, Söt korv haha (kom inte på något bättre)



Tuttis, söt gös.

Underbara lediga dag!



Solsken, det bästa som finns! Vaknade 7:30 för att ta mig till gymmet med CarroF. Vi gick på bandet ett tag efter det lite styrka. Stretcha får man ju inte glömma, shit vad jag är stel i kroppen. Dags att mjuk upp lederna och bli lite smidigare. Nu har jag ätit frukost och tittat lite på tv. Funderar på vad jag ska göra idag. Vet att Ass slutar ett så då skulle hon ringa mig, men vad händer ikväll?

In my heart, in my head, it's so clear now!!

Trodde jag ja!

Nog pratat om mitt huvud, det snurrar på som vanligt! Denna vacka känns så konstig. jobbar på Jc mån och tis, imorgon ledig och pappis fyller år. Torsdag är det Jc som gäller afst bara några timmar under clubkvällen. 20% på allt i hela butiken + utvalda plagg på 30-50%. Dj Alaa ska snurra skivor och levande skyltdockor. Tror det kommer bli en sjukt bra kväll. Skaffa sig torsdagspeppen för Platå kanske! OPlatå kommer även dela ut fribiljetter, men dock till lördagen! Kommer ha på mig mina nya kläder då också, yeees älskar min tröja som Sebbe hjälpte mig att välja ut! Frdag LEDIG - vad hände där? Jobba lör och sön på Jc men känner nog för en liten utgång på lördagen också kanske. Tjejgänget har hittat nyköpngspeppen också, kul att komma bort ibland!


Dj Alaa

Inte rättvist!

Inlägget om Nyköping var inte rättvist! Den kvällen behöver få mycket mer uppmärksamhet än vad den fick. Vid 22:00 åker vi mot Nyköping, Johanna och Astrid håller låda hela resan! De kan verkligen hålla igång. När vi åkt över Göta Kanal kommer jag på att mitt leg är borta, det hade förstört hela min fredag (nästan). Alaa blev inte så glad, eftersom hur hade jag tänkt att komma in utan leg. Hmm hade inte tänkt så långt! Har inte använt mitt leg på kanske fem månader, så varför skulle jag behöva det nu!! Resten av resan gick ut på att hitta på en plan, annars hade jag fått sitta på McD helt själv hela natten. Allt gick iaf ganska bra, de tittade inte ens på våra leg. Åldergränsen var ju 18 så hade nog bara tagit det som en komplimang om jag inte kom in. Har ju blivit 23 nu så jag är ganska gammal. Nä väl inne i lokalen börjar allt på den sjukaste fredagen. Allt börjar vid garderoben, en kille som springer in i mig. Idiot se dig för! Men jag vänder mig med ett leende på läpparna och säger "men snälla lilla du". Han vänder sig om och får ut ett svagt "förlåt". Det jag inte visste då var att han skulle springa in i mig 3 gånger till samma kvall och jag skulle vända mig mot honom och säga exakt samma sak varje gång "men snälla lilla du" och han svarade alltid "fööörlåt"! Stället (Tellus) var riktigt trevligt. Det var en blandning av Plaza och Harrys! Vi representerade Platå i Linköping. Ni behöver inte vara oroliga, vi höll oss på mattan. Jean spelade mycket bra, missade min låt bara. Alaa spelade viva la vida, den ger mycket minnen från Chris Brown helgen i stockholm! Vi dansade och hade kul. Blev bjudna på en "fisk" av ägaren, mycket trevligt. Kvällen slutade med att Jean hade en vattenpistol i Dj båste och sprutade ner mig, aaah ville inte sitta blöt i bilen hem. Då gick han på Astrid istället, kanske för hon stod och hetsade och sa "Kom då!". Hon blev mycket blötare än mig så jag var ju så gott som trorr. Efter det var det dags att dra hem. Det var då den bästa meningen som någonsin sagts kom upp. Astrid: "jag är helt blöt och ALLT är Jeans fel". Efter det så var allt som hände resten av kvällen Jeans fel och det var ganska skönt att skylla allt på någon annan. Atrid höll låda hela vägen hem så att Alaa skulle hålla sig vaken och allt som kom ut ur hennes mun måste varit det roligaste hon sagt. Stakars Alaa, han måste haft ont i öronen och huvudet dagen efter! Stannade en snabbis på Max på vägen hem, för Astrid hade tjatat om det redan innan vi lämnade Linköping. Sen var det bara bums i säng!  

             




I can’t tell you something that ain’t real!

Day n nite. I toss and turn, I keep stressin' my mind, mind.
I look for peace, but see I don't attain.
What I need for keeps this silly game we play, play.


Varför är man så feg! Jag är trött på att fega ur och inte säga vad jag tycker, tänker och känner. Tror allt skulle bli mycket lättare om jag bara fick säga allt! Tyvärr vet jag inte själv vad allt är och det gör mig förvirrad! Om det bara fanns någon som kunde ge mig svar på alla mina frågor. Ibland känner jag för att säga en sak och sekunden efter vill jag säga något helt annat! Å nu gör jag mig bara mer förvirrad! Jag ger det den här veckan, har jag inte fått ett svar innan fredag släpper jag det! Move on! Var ganska duktig på det, måste ju kunna bli det igen.

PUNKT SLUT


I'm delirious
Are you serious?
What goes on in your head?
I'm just curious
Cos' I'm hanging here
Got me dangling here
Think your love, oh your love has got off my head .

Ghetto Fab Freak Out Nyköping!

Roligaste fredagen. Vaknade och trodde jag var bakis, men så var inte fallet. jobbade natten på Platå och det var sjukt mycket folk. Alla studenter är tillbaka och jag måste säga att det gör mig glad. Torsdagarna innan har varit lite halvsega och det var kul att få fart på stället igen.

Planen var att ha en lugn och skön fredagskväll hemma i soffan och let´s dance! Så blev inte fallet, det blev nyköping. Riktigt roligt kväll, bra musik! Finns så mycket att skriva om kvällen, men låter det sammanfattas i en mening - "Allt som händer är Jeans fel". Det sammanfattar allt som hände!

Lite kort!






Våren kom tillbaka...

ÅÅÅ vad mycket det är att göra i lägenheterna! Sitter och hoppas på ett under, att när jag öppnar ögonen imorgon så är allt borta! Igår blev det också en lunch på stan, nice! Solen kom tillbaka och allt känndes redan mycket bättre! Igår blev det Ghetto Fab Freak Out i Nyköping haha och allt var jeans fel!

Uppdatering om kvällen kommer lite senare, nu MÅSTE jag ta tag i lägenheten!




Så var våren borta!



Igår var en helt underbar vårdag, mycket jobb och slit under dagen och kvällen fram till halv tio. Kom långt och ser ljuset i slutet av tunneln. Lördag är nog allt borta och jag kan börja städa lägenheten. Hoppas på att hinna städa den på lördag, men jobbar på natten och dagen iggår gjorde så jag har träningsvärk idag! Orkar inte med en till sådan dag och jobbar Jc på söndag så lite energi borde jag nog ha kvar!

Äta bör man annars dör man! Så det blev en myslunch med siggan igår. Vi vågade vägra vinter, lunchen avnjöts på en uteservering. Det var suupermys! 



Idag ger jag också mitt stöd till alla som behöver det, Anders gick precis utanför dörren med kostymen på!

Ghetto fabulous!

Förra veckan var helt sjuk, men den har jag lagt bakom mig och blickar framåt. En kär vän till mig sa en dag att "den som står med ena foten i dåtiden och andra foten i framtiden, pissar på nuet!", det passar in på mig ganska bra. Jag är ganska bra på att tänka tillbaka och drömma mig frammåt! Aja en sak som bara var bra att ta upp!

Förra onsdag, torsdag, fredag och lördagen kommer jag sent att glömma! Allt var bara helt otroligt och jag vill bara minnas varje sekund.

Onsdag: Skulle vara en fika med Siggan, blev till en superonsdag ist. Jag möt upp siggan, på magnolia. Efter det gick vi till storan där Johanna och Titti satt och pluggade. Tog ett glas vin och mös. Strax efter oss kom Ass som hade vait hos hennes pappa. Siggan skulle hem och sova, då böt hon plats med Tittis syster Linda. Då gick vi till Platå, där satt Raidar och Antonio, vi blev ett litet gäng som satt kvar till klockan var ett. Vissa gick till platens och vissa drogs sig hem för en arbetsdag (som jag).

   

Torsdagen: Jobbade hela dagen, kommer inte ihåg vad jag gjorde på kvällen, men jag vet att jag och Ass hittade peppen på något vis. Vi båda skulle upp sjukt tidigt dagn efter så var ganska bestämda på att vi skulle gå hem från Platå vid ett, max ett. Försökte hitta den riktigt peppen men alla låtar som vi vill höra kom aldrig. väldigt mycket roligt folk var ute, men det var en av de lugnaste kvällarna på platå. När vi hade sagt hej då till alla, hämtat jackorna och skulle bara på toa - Vad hände inte! Joo all bra musik kom! Vi gick inte hem för ens klockan var tre och shit vad trött jag var!

Fredag: Ghettto fabulous! Från att haft en planerad fredag och försökte tvinga kvar anders hemma, satt jag i soffan helt själv och var allmänt olycklig. Många jobbiga saker som hände underveckan, inom många olika kategorier. Till slut fick jag så många, så fina och gulliga samtal och sms av mina underbara vänner att jag inte kunde sitta kvar i soffan. Fixade på sminket och drog mig ner till Magnolia där tjejerna avnjöt en underbar vinkväll. Vi hade skitkul där, men tillslut började fötterna att röra sig under bordet så vi var tvugna att gå till platå! Jag hade sovit fyra timmar natten innan så jag borde sovit hela natten men behövde mina vänner! på platå hände saker och ting och fy faan vad kul det är att vara ute nykter. Man ser så mycket mer än när man jobbar haha.



   

   

Lördagen: Vaknade med ett leende på läpparna och gick till jobbet! Hade sovit 8 timmar på två nätter, inte roligt men det var sååå värt det! Jag har VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER! jobbade och hade det kul på jobbet, efter det hem till Hjulet på middag med familjen och morfar och mormor. Lördagsnatten var det jobb, svett men inga tårar. Tur att det var Nima och dom, annars hade jag nog dött haha.

CarroJ lärde mig att ta ego-bilder haha, men själv tycker jag att jag ser fjollig eller allmänt ful ut haha.



Igår var det jobb på Platå, grymt! Nu dags att fixa tvätten, sen en promenix runt ån! PUSS!

SEXPARTY, den ocensurerade sanningen haha...

Efter jag fått veta på facebook att en hemlig källa har avslöjat våra inköp på sexpartyt och allt fler vill se korten kommer här alla snaskiga kort på följd. Jag kommer dock aldrig säga vem som köpte vad eller vem som köpte för mest! Vad innebär det egentligen att köpa för mest? Är man en sexgalning då? Inte för att jag köpte för mest men vill bara veta. När kommer våra nya leksaker? Sjukt roligt var det iaf och jag tror att alla killar skulle vilja sitta bakom kulisserna på ett sexparty, ni skulle få veta allt!













































Vill ni att jag tar bort en bild eller två är det bara att säga till! Vill ni ha svar på frågor är det bara att skriva en kommentar så fösröker jag svara! Är det något annat ni har på hjärtat kan ni också lägga en kommentar =)

PUSS!


Å underbara dag!

Idag har jag tagit ledigt från JC, för att flytta. Nu sitter jag och väntar på Anders. Han har varit i lambotown och hämtat bilen. Weeei, slipper bo i en resväska. Det här känns riktigt bra, har till och med pirr i magen. Han gör mig så glad, han får mig att må bra. Han hjälper mig se det ljusa i mörkret. Vad mer kan man be om, han är mitt hjärta. Nu är flytten nära, hopopas någon vill ha min gamla lägenhet! Fredag och lördag ska jag oxå vara där och bara städa! Ju  snabbare jag är klar ju snabbare kan jag lägga det livet bakom mig! Finns mycket minnen i lägenheten, det är ingen jag vill glömma, jag vill bara gå vidare! många av er kanske tänker att jag faller tillbaka men så är inte fallet, jag växer. Ibland behöver man en paus i livet för att veta vad man själv tycker är viktigt och bryr sig om. Jag vet tillexempel att åker jag till oslo och jobbar, eller jorden runt med Ass har jag mitt här hemma. Oj vad mycket det blev, nä dags att ta på sig kläder och jobba!

Hur ska jag hinna njuta av solen idag?

Platå ikväll, 21-03.30. Fick veta att Mr Dj Alaa spelar ikväll, nice, då kommer kvällen gå ganska smärtfritt :P

Är det bara jag som inte kan lägga in kort till mina inlägg? ÅÅÅÅ!

Det kan inte bara vara jag...

.. Som vill ha VÅÅÅÅR!

Jag har så mycket fina kläder som jag vill ha på mig, blir på bättre humör och man vet att sommaren snart kommer. Nu när dagarna bara växlar och gör att man inte riktigt vet hur man mår eller känner sig. Ja, jag är en vädermänniska. Idag har allt kännts så rätt och så bra, att allt gåt mot ljusare tider. Är det dåligt väder grått och fuktigt imorgon tror jag att alltr kommer att kännas så tungt. jag har mycket nu, med JC, Platå och min lägenhet. Snart är allt med lägenheten över och det känns bra!

Nä nu måste jag sova, har haft en underbar kväll hos carrofrö!

ÅÅÅÅ, nu tack!

En liten utmaning!

Som jag fick av CarroJ

Första bästa kompis:
Lisa Wallström, Luleå

Första bil:
Har inte ens körkort! 

Första kärlek:
Det beror på hur man ser det, men riktigt kärleken måste nog vara Lars!

Första kyssen:
Hahahaha ja det ni!

Första husdjur:
En halv hund, som bodde i uppsala, så när kom jag ett husdjur!

Första semester:
Cypern, med släkten

Första jobb:
Vika pizzakartonger på Lazlos

Första riktiga kärlek:
Anders Oscar Sjögren, den bästa som finns! 



Första konsert:
Ja det måste nog varit Justin för två år sen.

Första discot:
Hmm Hjulsbroskolans disco i sexan =)

Första idolerna:
New kids from the block

Första tv-programmet:
Luftenshjältar

Jag utmanar:

Angi

Astrojd

Grudd Lina

Midsommar!

Midsommar säger alla att det inte är något att bry sig om, men det är en gång om året då jag alltid har varit omgiven av de jag älskar! För mig är alltså midsommar en väldigt viktig helg, så nu börjar jag planera till näsat midsommarfest. Vilka jag vill ha där och det är ganska många! Får se hur alla ska få plats! Men landstället i grisslehamn är bokat och jag har tagit semester! Nu har jag äntligen något att se fram emot, weeeeeeiii. Känner att det ska vara planerat i i detalj och att det ska finnas tema på helgen. Måste kanske fråga någon om hjälp och kolla över lite idéer med! Det gamla gänget är självklart redan inbokat efter som vi redan har firat midsommar där i några år. Hoppas att detta år ger oss mycket värme och sol (som alltid), dans och alkohol. Kubb och jordgubbstårta(av mormor), årets första dopp i havet och en midsommar vi aldrig kommer att glömma! Nu ska jag sätta mig och räkna på hur många som kan få plats!

Passet på gymmet blev inställt och det börjar bli mörkt, inte så sugen på att dra ett varv runt ån själv!!

2006



Haha söt bild, i stugan dagen efter midsommar och nykär fortfarande!

2007



Ålandbåten - för att köpa på sig öl och annat som behöves till midsommarlunchen



Grillning på klipporna



Lite bilder, som visar att det inte är platå eller sturelan utan en vanlig stugmiljö med bra vänner!!

Bli en familj!

Veckan som var har varit helt otrolig, helt sjukt att jag fortfarande lever. Efter en tung vecka var det dags för den vanliga familjemiddagen hos mina föräldrar. Mamma och pappa är dom bästa! Igår var min systerson Carl också där, idag  är han två veckor :). Han var så fin och helt tyst. Han verkar gilla mig, han gosade massa när han kom i min famn. Det är helt underbart att se Karin, Erik och Carl, de är den finaste familjen. Jag är så lycklig att min syster har träffat Erik och att Erik träffat min syster, finaste paret som finns. Deras son Carl är den finaste lilla kotte som jag någonsin sett. Lukten av bäbis kan jag inte få nog av. Det är nog ingen som kan förstå den lycka jag känner och nu längtar jag till den dagen så jag får bilda min egna familj.


Bättre uppdatering efter jobbet idag.


Platå ikväll!



Weeeeeei blev på Platå humör iaf, ses där...

Torsdag.

Kom precis på en sak, min vanliga fråga varje torsdag förrut var alltid "vem spelar ikväll?". Nu känner jag inte så längre. Förr var det jobbigt att vara hemma från Platå, för jag har alltid så roligt när rätt DJ spelar! Det är livsviktigt när man går ut. En DJ som alltid spelar bra kan man lita på, och då kan man ta att den personen inte alltid är på topp. Men får jag höra att en DJ som jag ofta inte spelar bra så vill jag inte gå ut. Sen är ju smaken som baken, det jag älskar kanske någon annan hatar. Ikväll är det DJ Kendo som spelar, en av de bästa, men tyvärr är jag inte på Platå humör ikväll. Jag är sugen på en latte och lite yatzy med tjejerna.



Hatar att Astrid har fixat sig en praktikplats, för jag är så ensam på mina lediga dagar!
(men tycker hon är en mycket duktig flicka ;) )

Jag vet att jag är sen..




Låten är mycket bra så om ni inte vet vilken det är, ge den en chans. Bra text också.

Do you want to be a DJ?



Ja, tack!

Httade inte bilden när jag fick stå i DJ båset. Jag och Jenny tog chansen.

Danne, du har inte den??

Peace Love & Denim - modebloggare?



Från och med fredag tänkte jag börjka blogga lite om kläder. Inga kläder som hellst utan bara JC kläder. Det är så många tjejer i min ålder (23) som inte tror JC har snygga jeans, festkläderna för lördagsnatten och läckra accessoarer. Det vi inte har är skor och inom snar framtid kommer vi börja med smycken. Jag kan hålla med om att JC inte haft de bästa kollektionerna men nu har det blivit så mycket bättre. Lika så vårat egna jeansmärke Crocker. Tänkte ge det en chans. Jag är dock ingen modebloggare och kommer inte prata om "real fashion". Jag kommer prata om min egna uppfattning om vad som är inne och snyggt mot våren. Man behöver inte vara extrem för att följa modet och alla kanske inte passar i det modet som är för tillfället. Jag ger er en chans att hitta saker som ni själva tycker om. En sak till ni borde veta är att mot sommaren och efter sommaren så kommer JC genomgå stora förändringar, det kommer säkert visa sig här!

PEACE LOVE & DENIM !



Mattias (JC Norrköping)

Sex And The City..

Snart dags att nanna godig. Är så sjukt pigg bara så vet ine hur jag ska kunna somna. Försöker bli trött av att titta på Sex and the city. Sjukt bra serie och jag har velat haft boxen länge nu. Någon som vill ge mig den? Den serien är som vänner för mig. En av de bästa serierna som visats på tv. En tjej som titta på sex and the city (tror jag) vill ibland leva det livet. Hon fösöker se likheter med den tjejen som hon tycker är bäst. Tänk att få vara som dom tjejerna, shoppa mycket, bra och roliga jobb, dricka fina drinckar och ha sex när de känner för det! Snyggaste kropparna och naturlig skönhet! Att träffa sin egna MrBig, och faktiskt få honom i slutet. Sista avsnittet var det bästa. Tänk om man kanske ska drömma sig bort inatt och leva det livet för en natt. Kul om man kunde bestämma vad man skulle drömma om!

Nä dags för att sova, det är ju en dag imorgon också!

natti natti


Något jag saknar!

Något jag saknar är att jobba med event! Kom på det när man börjar tänka på våren. Jag har jobbat med tre olika eventföretag och jag tycker verkligen att det är sjukt roligt. Tråkigt bara att jag haft så mycket annat jobb samtidigt att man inte kunde statsa på det till 100%. Kollade igenom massa olika bilder från Brand Event och DellingExpo. Saknar att åka iväg på helgerna, visst var det mycket jobb men mycket roligt! Att jobba med event ger mig en kick och jag vill verkligen göra det igen! Det roligaste eventen måste vara när jag och Brant Event var i Örbro, The phone house öppnade nytt. Riktigt mysig helg och roligt folk. Om ett gott skratt förlänger livet, har den helgen gett mig minst ett år till att leva!





Delling expo hade andasut.nu turnén som gick över hela landet! Mycket roligt. varje helg var det ett gäng som åkte iväg och byggde upp den jättestora montern som alla skulle stå i. Mycket info tt ta in och många nya ansikten. Jag hade ganska tur och fick med mig CarroF och AnnaN på den här grejen. Utan dom hade nog inte varit lika roligt. Ett av de roliaste minnerna var min och Annas första helg i malmö. Hahaha! Vi fick ta bilden, så fick grabbarna ta lastbilen. vi hade ingen aning om vilka killarna var som vi skulle spendera helgen med men det var nog baar att göra det bästa av det hela. alltså jag dör när jag tänker på det! Anna och Jag höll på att åka hem efter första kvällen. Vi Hittade inte i Malmö och fick ingen hjälp av grabbarna vi åkte med. De kom fram typ två timmar innan oss till hotellet och sket i att vi inte hittade.. ÅÅ vad vi var sura. Kom fram och grabbarna var sjukt spydiga så till slut blir vi så arga att vi lurar ut en av killarna i kallingarna i korridoren på hotellet och skäller ut honom HAHA. Dagen efter blev ganska tidig för vi skulle monter montern. dagen gick sjukt bra och vi fick bra respons i Malmö. Kvällen gick vi ut och åt och drack gott, då brast isen som alltid. Nu ler man mest när man tnler på alla som vi jobbade med!







Nu hinner jag inte skriva mer men en fortsättning kommer senare ikväll =)

dags att springa till jobbet!

Familjemiddagen!

Ja herrigud vilken helg. Torsdagsnatten jobbade jag, helt sjukt lungt. Vart var alla? Upp dagen efter och jobbade på JC, lite trött men jag överlevde. Direkt hem till hjulsbo och träffa familjen Svahn! Mycket trevlig familj.



Kusin Fanny och Ebba

Hem ganska sent och stupade i sängen! Jobbade öppning på Jc på lördagen, då trodde jag skulle dö. Sjukt trött och längtade bara efter sängen! Hade haft lite beslutsångest för vad jag skulle göra på kvällen. För Anna N kom från Umeå och vi skulle ha tjejmiddag och Familjen Svahn var också på besök. Det blev iaf att jag gick en snabbis förbi CarroJ där tjejerna var och sen vidare till Riva där jag skulle träffa familjen. Där åt vi mycket gott och drack ganska mycket. När klockan börja närma sig efeter tolv tyckte nog alla barnen att det var dags för de gamla att dra sig hem! Vi drog vidare till Platå. Där var det sjukt myket folk! Hittade en förvirrad Astrid utanför, stakarn hade inte fått tag i mig. Det var riktigt bra musik att dansa till i lördags och många gamla favouriter. Bästa måste nog vara när han körde Tiesto - Love comes again! En låt som innehåller en hel del, mycket skön som avslutningslåt. Jobbade söndagen som avslutning på en bra helg. Dog i soffan när jag kome hem.





Fruktansvärt irriterad, skriiiiiiiiiik!

Åååå orkar inte tänka på det just nu. Kom till jobbet en gnutta trött bara. Vet att jag kommer hålla igång till söndag kväll så det var bara att le och tänka framåt. DÅ kommer allt det här upp och jag har hört fööör mycket nu. Vill inte släppa en bomb för då är jag inte bara på att säga det jag vill ha sagt. Ofta när jag släpper en bomb är jag nästan elak och det hatar jag att vara. Men det är mycket nu och droppen kom idag! Måste nog sätta mig ner och skriva ner allt jag känner, för att inte missa något som ligger och gror kvar. Nä nu är snart min lunch slut, ska hitta det där leendet igen som jag vet att jag har.

Ut och sälj, trevlig helg!

Min ny Tees..



Me love it a lot! Letat efter den länge nu, visste att de hade haft den i Norrköping på JC Spiralen men att den tog slu och när jag var på stan förra veckan så bara var den där. Som gjort för mig. Nu ska jag plocka fram min lite farligare sida och ta på mig min lite farligare tee.. Nä nu måste jag snart gå, här kan jag ju inte sitta!



I don't have plans and schemes,
And I don't have hopes and dreams.
I don't have anything,
Since I don't have you.

Muuusik...

It's getting late
I'm making my way over to
My favorite place
I gotta get my body moving
Shake the stress away



Var tvungen att radera mitt dumma inlägg för de gjorde att datorn bara hängde sig hela tiden.. Nä nu sitter jag här, laddar upp för en bra kväll på Platå. Rökningen går fortfarande ganska bra, smakade ett bloss men fyy faan vad illa det smakade.. Bra det för det gör att mitt sug fösvinner och jag kan vara nöjd med att inte röka.. Det rökare borde veta är hur dom luktar. Jag trodde det inte märktes såå mycket men joo fan vad man luktar! Nä nu ska jag fortsätta med min musik och sen börja fixa mig för ikväll... Platå mitt andra hem =)


Hon har ett sätt
att flytta höfterna försiktigt när hon går.
Hon har ett sätt att le
som bara jag förstår.
Hon har ett sätt att gå förbi ibland
som om man inte fanns.

Hjälpsamma människor!

Jag älskar hjälpsamma människor, det måste vara det bästa som finns!! Ett stort tack till Adam (spadersju.blogg.se) som fixade min fina blogg, för jag är helt oduglig på att göra det själv. Sen har även Astrid hjälpt mig så fint att fixa massa kort.. Så nu har jag gjort massa kollage.. Nä nu är det kväll och jag ska ta en smörgås istället för en cigg.

Fan känner att jag vill äta hela tiden!

Sluta röka linjen...

Något som jag starkt funderar på nu. Nä skämt och sido så jobbigt är det faktiskt inte än. Om man ska vara helt ärlig började jag räkna igår, men har nästan varit utan ciggaretter i två dygn. Ni som känner mig fattar nog vad jag pratar om, men ska ge er som inte känner mig en chans att hänga med. För några månader sedan när vi som vanligt hade familjemiddag i hjulsbro, stod min (då) nästan höggravida syster och sa att jag aldrig skulle få träffa Carl om jag fortsatte röka. Vid det ögonblicket lovade jag henne och hela min familj att den sekunden som Carl föds så slutar jag röka! Höll på att synda igår, men bet mig i läppen och sa nej. Det kändes otroligt skönt och jag hoppas verkligen jag klarar det här. Mitt mål med 2009 är att bli ber hälsosam och att sluta röka känner jag att jag verkligen uppnått de målen. Det som kommer bli jobbigt för mig är nog kvällarna på Platå, jobb eller inte kommer nog vara lika jobbigt! Så första utmaningen kommer på torsdag. Får hålla mig inomhus och försöka hålla mig sysselsatt!

Önska mig lycka till!

Bara för att jag skriver detta inlägg betyder inte det att jag lovar er något. Det jag kan lova är att jag kan vara helt ärlig om hur många cigg jag röker varje dag! Mitt mål är att aldrig mer röka igen och det ska jag försöka hålla.. Vill inte föstöra det här nu!




I can’t tell you something that ain’t real!

You can't feel anything
That your heart don't want to feel!



Varför vågar man inte säga allt man tänker rakt ut? Jag tror alla går och bär på något som de behöver få ur sig och blir frusrerade för de inte kan eller vågar säga något! Det kan inte bara vara jag som har backat när man egentligen bara vill ställa sig och skrika rakt ut. Just nu tror jag har ganska mycket att prata om, känslor som snurrar runt. Fast känslor som kommer från hjärtat men sätter sig i huvudet. För ibland behöver jag inte känna så mycket av det i mitt hjärta men i mitt huvud vill det alltid stanna kvar. Ibland går det dagar när jag inte ens tänker på det, men ibland sitter det där och vill inte skakas bort. Jag vill inte tänka och känna ibland, det skulle göra allt det här mycket enklare, men då skulle jag vara en känslokall person som inte kände nått. Så vill jag inte vara, tycker om att visa vad jag känner och jag tror jag kommer fortsätta göra det!


I tried to hold but it hurts too much,
I tried to forgive but it's not enough!

Carl Erik Egir - 090302

Idag är jag nog den lyckligaste människan som finns, känns så iaf. Det här är det bästa som har hänt mig i livet, det finns inte ett ord som kan beskriva känslan. Han är det sötaste och mjukaste jag någonsin sett! Jag kommer bli den bästa mostern som någonsin finns! Efter som jag inte kan få ut mig vad jag känner för kotten så får lite bilder visa hur fin han är. Tänk på att här är han inte ens ett dygn gammal!







In The Mix - Födelsedagsfest - 090228



Lördagen började med några timmar på JC ikano-huset, vet inte riktigt vad jag gjorde där. Yrade bara omkring och hade mitt huvud på ett helt annat ställe. För när klockan var tre och jag slutade hade jag fortfarande ingen klänning för kvällen. Paniken började krypa in på mig, men Astrid räddade mig! Efter det lite småärenden på stan och hem för att göra sig snygg! Astrid min högra hand hjälpte mig med en suuuperfin fläta i mitt hår. När flätan var fixad drog hon sig hem för att fixa sig. jag stressade ihop en skiva med mycket mycket bra musik. Fick mycket bra komentarer på min musik, kul att alla var nöjda!



Jag kommer till Platå ungfär vid 19:00 då är det en timma kvar innan alla kommer. Carro och Carro hade redan varit där och fixat en massa så inte mycket mer att göra! Men vi hann gå igång med våra kameror så nu har vi många fina kort på hur vi såg ut haha. Jag har lite över 200 bilder från kvällen om någon är intresserad. Gästerna kom en del i tid och en del precis när maten kom men det gjorde ingen, då hann man mingla lite. Vi bjöd på en buffe och en bål till maten, Helt otroligt god mat, måste prata med köket om det! Missnöjd att jag missade att ta kort på maten bara. Ska jag berätta hela kvällen skulle jag kunna sitta och skriva hela dagen. Jag lägger upp lite bilder, en bild säger mer än 1000 ord.

TACK FÖR ALLA FINA PRESENTER! NU LÄNGTAR JAG NÄSTAN EFTER ATT FYLLA 24 HAHA

                            

RSS 2.0