In The Mix - Födelsedagsfest - 090228



Lördagen började med några timmar på JC ikano-huset, vet inte riktigt vad jag gjorde där. Yrade bara omkring och hade mitt huvud på ett helt annat ställe. För när klockan var tre och jag slutade hade jag fortfarande ingen klänning för kvällen. Paniken började krypa in på mig, men Astrid räddade mig! Efter det lite småärenden på stan och hem för att göra sig snygg! Astrid min högra hand hjälpte mig med en suuuperfin fläta i mitt hår. När flätan var fixad drog hon sig hem för att fixa sig. jag stressade ihop en skiva med mycket mycket bra musik. Fick mycket bra komentarer på min musik, kul att alla var nöjda!



Jag kommer till Platå ungfär vid 19:00 då är det en timma kvar innan alla kommer. Carro och Carro hade redan varit där och fixat en massa så inte mycket mer att göra! Men vi hann gå igång med våra kameror så nu har vi många fina kort på hur vi såg ut haha. Jag har lite över 200 bilder från kvällen om någon är intresserad. Gästerna kom en del i tid och en del precis när maten kom men det gjorde ingen, då hann man mingla lite. Vi bjöd på en buffe och en bål till maten, Helt otroligt god mat, måste prata med köket om det! Missnöjd att jag missade att ta kort på maten bara. Ska jag berätta hela kvällen skulle jag kunna sitta och skriva hela dagen. Jag lägger upp lite bilder, en bild säger mer än 1000 ord.

TACK FÖR ALLA FINA PRESENTER! NU LÄNGTAR JAG NÄSTAN EFTER ATT FYLLA 24 HAHA

                            

Kommentarer
Postat av: Alaa

Fan att jag missa detta. Grattis till er alla.

Jag spelade tyvärr på Strandgatan...



Detta kommer jag tjata ut på Platå denna månad:

http://www.youtube.com/watch?v=fR3ULe9T1OM

2009-03-02 @ 11:33:45
URL: http://www.alaa-music.com
Postat av: Angelica Jansson

Så trist att jag inte kunde va me :( I'll make it up to you! smack



-Angi

2009-03-02 @ 13:39:31
URL: http://angelicajansson.blogg.se/
Postat av: din högra hand

aaaaaaaaaaaah. alltid lika underbart att se bilderna, speciellt från begravningen ! nästa gång du laddar upp bilder på bloggen hoppas jag att bebis är inblandad !!

PUSS

2009-03-02 @ 16:12:30
URL: http://kalasdesperat.blogg.se/
Postat av: kenneth Hörnqvist

Wohoo, grattis i efterskott =) det ser ut som det blev en lyckad kväll! hade gott kram kram

2009-03-03 @ 16:04:13
URL: http://kennethhornqvist.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0