2009!

Snart börjar ett nytt år, med nyårslöften och nya upplevelser. Jag börjar mitt nya år på Platå, i och för sig med alla jag känner och mina bästa vänner! Känns skönt att inte behöva planera för en fest eller middag, att redan ha allt bestämt! Annars hade jag nog vid det här laget varit i Bluebay med mina siss. Nu när jag tänker på det hade det varit sjukt kul! Hoppas 2009 kommer bli betydligt lättare och mindre smärtsamt än 2008. Dags att stå med båda fötterna på jorden och lista ut vad jag vill göra. Jag är ganska bra på att göra livsplaner men gör aldrig någonting åt dem.

Idag är det tema sagot och jag är sjukt dålig på att klä ut mig. Tänkte först skita i det, men när alla gick in så mycket för det var jag ju bara tvungen. Hade redan köpt en svart klänning, så vad kan jag göra med den?

Magica de Hex - är lite på häxhumör idag så det passar!




GOTT NYTT ÅR!

(ni kommer få resultat senare!)

Hatar att sova utan dig!

Som jag skrev i ett tidigare inlägg, att den svårate tiden detta år varit: att lära sig leva ensam! Jag har så svårt att vara själv, jag gillar inte ens tanken. Inann jag träffade anders hade jag mer eller minde alltid varit själv. Visst att jag hade ett eller annat flyktigt förhållande, men ingen riktig trygghet. Jag tycker om att ha folk omkring mig, för det ger mig trygghet! Nu när jag varit sjuk har jag fått så bra hjälp av mina vänner, de har kommit med mat, cola och film och verkligen pysslat om mig! Igår hade jag väldigt svårt att vara ensam, så Johanna och Astrid kom förbi mig och höll mig sällskap till jag somnade. Så gulligt! Sen hittade jag denna lapp på mitt kylskåp idag när jag kom hem från jobbet.



Jag vet att bilden suger, eftersom min kamera inte är den bästa! Men var bara tvungen att lägga upp den iallafall.
Observera gärna den snygga manskroppen bredvid, önskade mig kylskåpsmagneter i julklapp.

I hope
life treats you kind
And I hope
you have all you've dreamed of
And I wish you joy
and happiness
But above all this
I wish you love

All I Want For Christmas Is iPod touch....

... Och jag fick en iPod touch. Måste vara den bästa presenten jag någonsin fått! Ville bara önska alla en God Jul och hoppas vi ses på Platå ikväll. Får inte glömma att vi firar Platås egna radiopratare Jossan =) GRATTIS! 

Anders begav sig ut på stan stan stan
Han skulle köpa sig en jule gran gran gran
Träffa han ett skinnes gäng gäng gäng
Då åkte han på däng, ja det var väll roligt!


(en av JC jullåtar, helt sjuk)



  

All I Want For Christmas Is iPod touch...

Det har varit mycket prat den senaste tiden om hur sjukt kul vi alla har haft det här året - 2008 är ett år att minnas. Nu är det jul och inte alls långt kvar till ett nytt år. Det är sjukt mycket som hänt, sjukt roliga minnen men samtidigt minnen som man gärna försöker putta bort. Så en natt när jag inte kunde somna låg jag och tänkte på det här:




De Bästa

  

Bästa Stunden



Lena och Henriks förlovning i Åre 
Karin och Erik förlovning i Cannö
Jag ska bli moster i februari

Svårate stunden

 
  

Att lära mig att leva ensam!

Roligaste festen



I Love House Music - Magget

Årets låt



SHOW ME LOVE!

Bästa korten

  

Tvilling citronen som Tuttis hittade på platå
Niklas sätter sig vid fel på när Platå hade söndagsstek

Mest saknad



Stek, stek, Stek Mange Stek Stek Stek
Adam dansar för Mange utanför Vapiano i Sthlm

Bästa Presenten



Diablo




Last night I took a walk in the snow.
Couples holding hands, places to go
Seems like everyone but me is in love
.


Give Love!

Lördag och klockan är snart tolv. Jag sitter hemma hos Johanna och är sjukt trött. Varit det i en hel vecka nu och det jag ser framför mig är Julafton. Då är jag ledig! Sugen att kanske gå förbi Platå en sväg och se om det är något roligt folk, bra musik vet jag att det redan är =). Pratade precis med Ass, hon hade det bra i NY, sjukt kul att höra. Hon hade även hittat det jag bad henne kolla efter, bästa bästa. Blev superglad.

På måndag ska jag göra en miljongrejer med carrofrö.. Julklappar tvätta städa och allt det där man måste göra innan jul. Får även inte glömma att plocka ner love actually i väskan. Lite av en tradition att sätta på den kvällen innan julafton och bara mysa, slutar med att hela familjen sitter i soffan.



We can give love, give love!
And we gotta (we got) give love, give love!
And we better speak up, speak up!
Cause we just got one world to share
And We gotta (we got) look out, look out
And see the brighter future beneath
Believe we can all leave in peace
Humanity in harmony...


Jesus akristus, nu ska jag inte röka mer! haha

RSS 2.0