VALBORG!!

Mycket bloggande idag, men har lite att ta igen.. Valborg, Bästis Astrids födelsedag!! Dagen vad det massa mys och den lilla tiden Astrid var med oss stod hon i centrum!! Paket fick hon och en snabb PUSS! När klockan var innan 16.00 på dagen fick hon ett mess ned lite krav på vad hon skulle göra!

18.00 skulle vi ses på Platå! Hon hade ingen aning om vad som väntade.. Vi beställde in lite gott och sen varsit glas dagens. Zutko och Alaa kom förbi och började prata om Eric Prydz.. Men jag och Siggan visste ju att vi skulle med haha.. Tllslut drog Alaa upp tre biljetter och vi hoppade in i bilen.. Faan vad kul vi hade i bilen, peppade upp för en superkul kväll!! Eric Prydz spelade på Bernts Salonger (meningen att det ska vara fel), vilket underbart ställe!! Innan vi gick dit stannade vi på en underbar restaurang Esperanza.. Sjukt mysigt och toaletten var en dröm. Glömde ta kort men det känndes som en spaupplevelse. Efter den goda maten tog vi en taxi till Bernts.. En otrolig upplevelse och faktiskt lite "kända" ansikten.. Superkul! Vi hann med drinckar, flörtskola, dansa, allsång, 10poängare, Benjamin, NKV NKV NKV!

























Faaan min kamera är trasig!! Visst blev astrid fin på kortet.. var meningen att ta kort på stämpeln, supersnygg! Stämpeln är en tiopoängare!

Sen var det dag att dra hem, i soluppgången!



Fem av fem toasters!
Hmm blire sthlm i helgen??

Kommentarer
Postat av: Angelica Jansson

JAAA Sthlm! :P pussss



-Angi

2009-05-04 @ 23:04:39
URL: http://angelicajansson.blogg.se/
Postat av: Elina

Hihi du glömde ju att skriva att ni träffade sthlms bästa tjejer ;)

2009-05-09 @ 14:19:54
URL: http://livetsomjag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0